scorpionul Reputație: 1954 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2019 Buna, ma inscriu si eu la aceasta seiune de primavara din Bucuresti, sunt pregatit la toate capitolele 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
mario2704 Reputație: 4 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 Buna ,Care este numărul de telefon pana la urma? Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 2, 2019 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 2, 2019 Ce este cu tăcerea asta apăsătoare pe un topic așa de fierbinte?Dorina,Sorin,ziceți ceva! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Așteptăm cu nerăbdare vești bune pentru luna aceasta!! oameni faini! Link spre comentariu
robertinio888 Reputație: 66 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2019 Sper sa vina...â¤â¤ðŸ˜ˆ Link spre comentariu
costelv Reputație: 4 Postat Mai 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2019 cand ajungeti in Bucuresti? Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 11, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Mai 11, 2019 Încă nu știu. Dar voi anunța din vreme....Mulțumesc. 1 Link spre comentariu
elhamed Reputație: 6 Postat Mai 14, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Mai 14, 2019 Numai București și Cluj? Timișoara nu? Link spre comentariu
jarule Reputație: 11 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Buna dimineațaInca nimic?🙈 Link spre comentariu
bobo500 Reputație: 15 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2019 Mai sunteți în București? Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Si eu sunt pregatit si inscris Link spre comentariu
pandispan Reputație: 16 Postat Iunie 11, 2019 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iunie 11, 2019 Sa inteleg ca in prezent activezi singura ori impreuna cu sotul/iubitul? Link spre comentariu
siroko31 Reputație: 8 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2019 Mai ajungeti prin Bucuresti? :) Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Din cate am vorbit eu cu ei era vb pe la jumătatea luni,dar tot astept si eu acel mesaj "magic"! Multi sunt incrisi pe lista de așteptați,dar doar atat! Prin Bucuresti nu prea cred ca ii vedem curând! Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Iunie 13, 2019 Bună seara, prieteeeeni! :) Din păcate nu am știri bune. Sosirea mea la București era determinată de o mutare de la job (câteva zile de muncă în centrala firmei). Dar din ce semnale am, nu sunt șanse să vin prea curând. Așa că putem fi ”loviți” doar în Cluj, pe teren propriu. Îmi pare rău. Dacă intervin schimbări în graficul de mișcare, anunț ”cu celeritate”! (ce futut cuvânt!) Pupici îndesați! Dorina 3 Link spre comentariu
arturo696 Reputație: 28 Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Dorina nu ne mai incanti cu o poza cu tine asa de dor Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Ce tare e acoperirea cu delegatia in capitala :))) Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Se pare ca am avut dreptate! Doar vorbe si așteptări! Si daca venim la Cluj ce se va intampla? Oameni de acolo au prioritate in fata noastra..noi doar vom aștepta...si in mesajele tale spui ca pe cei care i.ai cunoscut sunt priorități ptr tine...dar noi ce avem? Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 Se pare ca am avut dreptate! Doar vorbe si așteptări! Si daca venim la Cluj ce se va intampla? Oameni de acolo au prioritate in fata noastra..noi doar vom aștepta...si in mesajele tale spui ca pe cei care i.ai cunoscut sunt priorități ptr tine...dar noi ce avem? Sunt gentlemani și chiar cupluri care vin de la Timișoara/Arad/Bacău și București. Nu am prejudecăți. Din contră, când se programează cineva de departe, sunt de o mie de ori mai atentă cu orice amănunt, înțelegând, respectând și onorându-mă efortul făcut. Tot ce-ți rămâne de făcut e să mă contactezi și să mă convingi că suntem compatibili. Că nu vin la București; am explicat. De fiecare dată când am debarcat în capitală am făcut-o în interes de serviciu. Îmi rezolvam problemele de la job în două zile și mă simțeam bine alte cinci. În lipsa acestei motivații, mi-e peste mână să vin. Chiar dacă pare greu de crezut, am un job cu greutate, îmi văd de viața mea casnică, pun zacuscă, fac cremă de zahăr ars și verific analizele gramaticale din caietele de teme ale copiilor mei. Nu-mi pot sacrifica bruma de concediu făcând sex, oricât mi-ar plăcea. Mulțumesc pentru înțelegere. 12 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 În primul rând,multumesc de raspuns!De sunat te voi suna curând sa vedem daca suntem compatibili!Dar totusi am o neclaritate:din cate am citit face.ti asta foarte rar..dacă după ce te voi suna si poate vom fi compatibili,voi face o deplasare la Cluj cu avionul special pentru voi...dar daca nu sunte.ti in "sesiune" ne putem vedea?O zi frumoasa! Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 18, 2019 Dorina, ti se potriveste Alanis Morissette - I'm a bitch, I'm a lover Sper ca nu te superi :) Cand poti, te astept cu drag in Bucuresti! Pupici adânci! Sunt gentlemani și chiar cupluri care vin de la Timișoara/Arad/Bacău și București. Nu am prejudecăți. Din contră, când se programează cineva de departe, sunt de o mie de ori mai atentă cu orice amănunt, înțelegând, respectând și onorându-mă efortul făcut. Tot ce-ți rămâne de făcut e să mă contactezi și să mă convingi că suntem compatibili. Că nu vin la București; am explicat. De fiecare dată când am debarcat în capitală am făcut-o în interes de serviciu. Îmi rezolvam problemele de la job în două zile și mă simțeam bine alte cinci. În lipsa acestei motivații, mi-e peste mână să vin. Chiar dacă pare greu de crezut, am un job cu greutate, îmi văd de viața mea casnică, pun zacuscă, fac cremă de zahăr ars și verific analizele gramaticale din caietele de teme ale copiilor mei. Nu-mi pot sacrifica bruma de concediu făcând sex, oricât mi-ar plăcea. Mulțumesc pentru înțelegere. Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Sunt in asentimentul lui Daniel, iti simtim lipsa Dorina, au fost niste experiente memorabile.Din pacate, mie unul nu imi permite programul o deplasare la Cluj, asa ca raman numai cu gandul la tine.Servus. 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iunie 18, 2019 ÃŽn primul rând,multumesc de raspuns!De sunat te voi suna curând sa vedem daca suntem compatibili!Dar totusi am o neclaritate:din cate am citit face.ti asta foarte rar..dacă după ce te voi suna si poate vom fi compatibili,voi face o deplasare la Cluj cu avionul special pentru voi...dar daca nu sunte.ti in "sesiune" ne putem vedea?O zi frumoasa!Daca ei nu sunt in sesiune, pe tine sigur te baga in sesiune la limba romana sa treci clasa 😊 2 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Macar sa am eu norocul asta sa imi dau corigenta cu o asemenea "profesoara",În cazul asta doresc sa raman corigent si la "limbii staine". Hai o seara faina! Link spre comentariu
renzo_the1 Reputație: -7 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Daca ei nu sunt in sesiune, pe tine sigur te baga in sesiune la limba romana sa treci clasa Domn profesor, sesiunea (de examene) e doar în învățământul superior. Și n-ai clasă de trecut. Și nici examen la limba română. De fapt, gramatică.Clasa o treci în învățământul primar, gimnazial și liceal. P 'aci pe undeva e și gramatica. Da' n-ai sesiune la limba română (gramatică). Mai bine ne vedem de-astea de-ale noastre de nu se-nvață nicăieri: cim, cof,cob, milf, dfk, pse, ș.a.m.d. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum