stic Reputație: 9 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 ai ceva liber astazi?
curvarchef Reputație: 11 Postat Martie 23, 2017 Postat Martie 23, 2017 Am fost si eu la Andreea.Sunat si facut programare cu aproximativ 30-40 min inainte, totul a decurs bine, am primit indicatii precise si am ajuns destul de usor la locatia acesteia.Andreea e o fata frumusica, slim, micuta cam 1.55, ten bronzat ( mie imi plac cele cu ten alb), corpul bine proportionat.Actiunea a debutat cu sarutari pe corp, apoi un oral nici slab nici bun, apoi trecut la normal.Nu-i prea place sa stea deasupra asa am iertat-o si dupa 2 min am trecut la misionar. Intre numere am stat destul de mult la taclale, nu am fost grabit deloc. Notele:Locatie: 9, oglinda e bestialaAndreea: 7, daca avea ten alb i-as fi dat un 9Oral: 6, protejat, nimic de laudat aiciNormal: 8, este stramta si tine mana la pasarica pana se excitaNu am fost deloc grabit, intre numere am stat la taclale, timp petrecut aproximativ 1:15 h. 200 h 2
mrbigt Reputație: 0 Postat Martie 28, 2017 Postat Martie 28, 2017 Am vorbit cu ea la telefon, am facut programare, ajnus in zona nu a mai rspuns la telefon....
sangre Reputație: -988 Postat Martie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 29, 2017 Am ajuns si eu la puicuta intr.o seara tarziu aproape de ora 12 am sunat mi.a spus ca daca ajung repede ma asteapta, cred ca voia sa plece, am stabilit pt o fin, i.am dat banii si m.am dus la dus. Mi.a placut cum s.a prezentat, miniona, draguta la fata, foarte aranjata zici ca se pregatea sa iasa in club, am facut click instant pacat ca nu face fk sa.i mozolesc ruju ala in schimb a facut un oral colorat mai mult decat bun la ora aia, mi.a spus ca nu face cim, am intors.o in 69 s.a umezit natural apoi m.a calarit 2 min dupa care am intors.o in misionar si dupa inca 2min am terminat in balon. Foarte stramta si eu incins am capitulat repede si bine, nush cum sa zic altfel. Note : Oral 9 Normal 9 Gfe 9 prietenoasa, haioasa, click bun de la inceput. Igiena fara cusur. Locatie cunoscuta. Halat 150 treizeci de minute. Recomand mai ales ca o gasim tarziu. 6 12
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Am ajuns si eu la puicuta intr.o seara tarziu aproape de ora 12 am sunat mi.a spus ca daca ajung repede ma asteapta, cred ca voia sa plece, am stabilit pt o fin, i.am dat banii si m.am dus la dus. Mi.a placut cum s.a prezentat, miniona, draguta la fata, foarte aranjata zici ca se pregatea sa iasa in club, am facut click instant pacat ca nu face fk sa.i mozolesc ruju ala in schimb a facut un oral colorat mai mult decat bun la ora aia, mi.a spus ca nu face cim, am intors.o in 69 s.a umezit natural apoi m.a calarit 2 min dupa care am intors.o in misionar si dupa inca 2min am terminat in balon. Foarte stramta si eu incins am capitulat repede si bine, nush cum sa zic altfel. Note : Oral 9Normal 9Gfe 9 prietenoasa, haioasa, click bun de la inceput.Igiena fara cusur.Locatie cunoscuta. Halat 150 treizeci de minute. Recomand mai ales ca o gasim tarziu. Multumesc! Te mai astept
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 29, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 29, 2017 Multumesc! Te mai asteptCeeeeeee?!
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Ceeeeeee?! insight joke, nu stii tu
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 29, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 29, 2017 insight joke, nu stii tuBagabonți!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 31, 2017 Disponibila
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum