Sari la conținut

Andreea Nerva Traian 0731842104

Postări Recomandate

Postat

Am fost si eu la Andreea.

Sunat si facut programare cu aproximativ 30-40 min inainte, totul a decurs bine, am primit indicatii precise si am ajuns destul de usor la locatia acesteia.

Andreea e o fata frumusica, slim, micuta cam 1.55, ten bronzat ( mie imi plac cele cu ten alb), corpul bine proportionat.

Actiunea a debutat cu sarutari pe corp, apoi un oral nici slab nici bun, apoi trecut la normal.Nu-i prea place sa stea deasupra asa am iertat-o si dupa 2 min am trecut la misionar. Intre numere am stat destul de mult la taclale, nu am fost grabit deloc.

Notele:
Andreea: 7, daca avea ten alb i-as fi dat un 9
Oral: 6, protejat, nimic de laudat aici

Normal: 8, este stramta si tine mana la pasarica pana se excita

Nu am fost deloc grabit, intre numere am stat la taclale, timp petrecut aproximativ 1:15 h.

200 h

• Like 2
Postat

Am ajuns si eu la puicuta intr.o seara tarziu aproape de ora 12 am sunat mi.a spus ca daca ajung repede ma asteapta, cred ca voia sa plece, am stabilit pt o fin, i.am dat banii si m.am dus la dus. Mi.a placut cum s.a prezentat, miniona, draguta la fata, foarte aranjata zici ca se pregatea sa iasa in club, am facut click instant pacat ca nu face fk sa.i mozolesc ruju ala in schimb a facut un oral colorat mai mult decat bun la ora aia, mi.a spus ca nu face cim, am intors.o in 69 s.a umezit natural apoi m.a calarit 2 min dupa care am intors.o in misionar si dupa inca 2min am terminat in balon. Foarte stramta si eu incins am capitulat repede si bine, nush cum sa zic altfel.

Note : Oral 9

Normal 9

Gfe 9 prietenoasa, haioasa, click bun de la inceput.

Igiena fara cusur.

Locatie cunoscuta.

Halat 150 treizeci de minute. Recomand mai ales ca o gasim tarziu.

• Like 6
  • Minus 12
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Am ajuns si eu la puicuta intr.o seara tarziu aproape de ora 12 am sunat mi.a spus ca daca ajung repede ma asteapta, cred ca voia sa plece, am stabilit pt o fin, i.am dat banii si m.am dus la dus. Mi.a placut cum s.a prezentat, miniona, draguta la fata, foarte aranjata zici ca se pregatea sa iasa in club, am facut click instant pacat ca nu face fk sa.i mozolesc ruju ala in schimb a facut un oral colorat mai mult decat bun la ora aia, mi.a spus ca nu face cim, am intors.o in 69 s.a umezit natural apoi m.a calarit 2 min dupa care am intors.o in misionar si dupa inca 2min am terminat in balon. Foarte stramta si eu incins am capitulat repede si bine, nush cum sa zic altfel.

Note : Oral 9

Normal 9

Gfe 9 prietenoasa, haioasa, click bun de la inceput.

Igiena fara cusur.

Locatie cunoscuta.

Halat 150 treizeci de minute. Recomand mai ales ca o gasim tarziu.

Multumesc! Te mai astept

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Ceeeeeee?! :)

insight joke, nu stii tu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...