Sari la conținut

Gianina 0728675408


daulabuci

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare !

 

Dupa lungi cautari mi-am ales si eu sa merg la domnisoara Gianina,saptamana trecuta, despre care am vazut scrise si bune si mai putin bune, tentat fiind bineinteles de pozele puse si de review-urile pozitive...

Nicio problema cu programarea, totul a decurs snur, acum s-a mutat pe langa Billa de pe Gh.Lazar, un bloc cu 10 etaje, evident ea sta la 10. Pentru cei claustrofobi sau care au intamplari nasoale cu lifturile, recomand insotitor de drum :)). Gata cu gluma, ajung sus, ma intampina o tipa destul de draguta, poate chiar cea mai draguta pe care am vizitat-o, imbracata intr-o rochie sexy cu imprimeuri clasice "cougar style" si tocuri inalte de vreo 4 inch. Vorbisem la tel pentru o ora, nu mi-am schimbat optiunea intre timp, dar pot sa spun ca nu sunt chiar multumit de cele intamplate ( mai mult din cauze personale, relativ independente de domnisoara si de munca/aspectul ei ).
 Apartamentul era curat patul nu scartaia, cearsaf curat, m-a si rugat la finish sa nu stropesc asternuturile, ea mirosea misto, parfumata zambitoare si putin pisicita, dar nu-i bai. Finalizarea nr.1 a decurs f rapid, putin preludiu cateva minute, pipaieli, frecat, dezbracat eu pe ea si ea pe mine, apoi oral din partea ei si cu mana si fara mana, cu tentative nereusite de deep, dar ok, o scuipa, da cu ea de limba, limbi la oua, limbi de jos pana sus pe pula, chestii din-astea ok. Pus caciulita, urcat ea peste mine, nu prea s-a udat asa bine, a stat asa vreo 2-3 minute dupa care am scos prezervativul si am pus-o sa imi faca iar oral, a fost super ok, am reusit sa finalizez in vreo 2-3 minute pe pieptul dansei, in timp ce ea imi tinea in mana soldatul si eu ma miscam du-te vino, ea strangea mai tare cu mana si dadea contre usoare, a fost destul de excitant.

Servetele umede, dus impreuna, chatting, o tigara si apoi nr.2.

Am inceput cu un 69 de exceptie, oralul a fost mult mai ok de data asta, dar tot nu mi se pare ca s-a udat, nu stiu de ce, poate ca nu le am eu sau poate ca era cam racoare in camera, nu stiu ce sa zic, am schimbat destule pozitii ( ea deasupra invers, dar o simteam prea stramta si n-a mers, capra, pe lateral, eu deasupra, ea deasupra cu fata) apoi oral vreo 10 minute si tot n-am reusit sa finalizez nr.2. Fata si-a dat interesul, door 2 door a fost cam 1h, 1h si 5 minute, cu tot cu dusuri si povestioare si alea alea.

 

Notele pentru domnisoara sunt dupa cum urmeaza:

Aspect : fatza : 9

             corp  :  8 - e bronzata dar pozele o avantajeaza destul de mult, cel putin primele poze in care era mai slaba.

Prestatie :  oral : 8.5

             normal : 8.5 - gafaie mai da cate un baby fuck ooo asa yeah baby , pula mea, replici luate din filmele porno, mie mi s-a parut ca s-a prefacut destul de mult, ma mira faptul ca nu s-a udat desi i-am dat limbi si mai incorda din cur si una alta intre timp, ii place sa ii bagi cate un deget in fund oricand ai ocazia.

Locatie : baia -> 9 - prosop curat, geluri de dus, cabina de dus, -1 e pentru ca vine apa calda cam greu si trebuie sa astepti si atunci cand vine nu e chiar calda ...

              apartament overall - 9 - relativ central, locuri de parcare gasesti, pe jos e curat.

 

Cateva mici picanterii : Telefonul i-a sunat de cateva ori si tot raspundea la el, o data a raspuns chiar la preludiu, a mai raspuns o data si in timpul actiunii si-a cerut scuze cand a sarit din penis, dar chestiile astea nu prea se fac, poate ca eram prima data la ea si nu stia fish-ul cum sta treaba, nu-s eu chiar urs, dar nici schija. Tot zicea ca l pune pe silent dar nu l-a mai pus. In fine, pe mine nu m-au deranjat prea tare chestiile astea, m-am simtit chiar bine, chiar daca n-am reusit sa ma termin si a doua oara.

O alta chestie mai putin placuta, dar nu grava a fost faptul ca nu avea o patura acolo cu care sa ma acopar la picioare, chiar era tzug sus acolo la et.10 mai pornise si ventilatorul in pauza dintre numere si se facuse si mai si... dar in fine, trecem si peste asta.

Un punct in plus are pentru ca dupa ce am facut dus impreuna la primul nr., a folosit apa de gura si s-a igienizat.

 

Nota la igiena ar fi 9.5, i-am bagat degetul in cur si n-am simtit niciun miros ciudat, de aici deduceti voi + veveritza era impecabila, ca sunetul din reclama cu "Henkel" (ding-ul ala nemtzesc).

 

Ca o paranteza, tipa face si anal si se si saruta daca ii place de persoana in cauza, pentru suma de 100 euro ora ( probabil include FK, o finalizare la anal si o finalizare ON si NP ).

 

Acestea fiind spuse, daca va plac blondele cu parul mai scurt, fara machiaj, naturale, un pic de pistrui, ochi maricei caprui-deshis-verzui, 1.65m, carnita moale, putin pisicite, dar cu niste trasaturi foarte finute la fatza, puteti incerca lejer.

Acestea fiind spuse, mie imi pare rau ca n-am reusit sa termin si a doua oara, probabil daca era mai cald in camera era ok, dar cu vremea asta nu mai stii cand sa iti programezi o escapada si sunt putin dezamagit de fazele cu telefonul ( a sunat de destule ori si a si raspuns in timpul actiunii dupa cum ziceam, plecand de la locul muncii ) si ca nu avea un cacat de patura :)). Ii place destul de mult sexul anal din cate am inteles, dar nu avea jucarii pentru anus disponibile in locatie din pacate.


Concluzia ar fi ca e de vizitat, macar o data, per total a fost o experienta destul de placuta, dar cine stie, poate nu am prins-o eu in toane bune sau nu prea se uda ea, ca in general cam toate ar trebui sa se ude binisor si ea cum e de mai mult timp in bransa cu atat mai mult ar trebui sa stie sa se ancoreze ca sa ii placa si ei cat de cat.

 

So ... o recomandare din partea mea, pentru Gianina, si-a facut treaba, a fost peste 65-70% din timpul alocat actiune, merita vizitata pentru aspect, prestatie si igiena, nu e fast-fuck, cel putin nu daca iti iei o ora si nu te grabeste si sa te lase cu un gust amar de banda rulanta, cum fac altele. Sper sa fie de folos recenzia si sper, daca citeste si ea, sa se dezobisnuiasca de prostul obicei (am obs. ca s-a mai intamplat si in trecut din cele relatate in topic) de a raspunde la telefon in timpul actiunii.

 

Halatul : 200 RON ~ 60min

 

Numai bine si spor la ars!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara

ce pot sa spun, am fost la aceasta fata si am ramas impresionat. Arata forte bine,te face sa te simti confortabil,iar la sex se pricepe. Am sunt  facut programare si ajuns langa politia rutiera. Urcat in apartament unde am vb.  am baut un suc. Naspa a fost ca a cerut banii inainte dar cred ca a primit tepe sau ma rog. Decartat una 100 si trecut la dus apoi in camera. Oral normal ambele protejate dar nu este nici o problema cu oralul protejat pentru ca asa de bine se excita sau cel putin asa lasa impresia ca se ridica instantaneu. tipa arata bine sani un pic lasati dar un posterior superb. Am schimbat pozitii accepta tot inn afara de sarut. face si anal dar este 200 nr. si data viitoare acolo o sa parchez.In total o experienta placuta, merita de vizitat.

Oral 7

Normal 8

Aspect fizic 9 din cauza sanilor un pic lasati

camera 9 aer conditionat, geluri de dus, curat.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Planner,nu trebuie sa consideri "naspa" ca ti-a cerut banii inainte. Sunt putine fete care nu o fac, mai ales la clientii noi. Stii vorba aia "banii inainte, ca la curve"? Eh, aici e teoria aplicata. 

Cel mai frumos din partea noastra, a clientilor,e sa lasam cadoul inainte de actiune, prevenitv, sa nu uitam noi si sa ne facem de ras.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

sorry, nu sunt de acord. desi, n-am avut niciodat nimic de reposat gianinei - iar raspunsul sa intampla pe acest thread, faza cu cerutul banilor inainte. personal, nu mi se pare ok. denota lipsa mare de incredere in cel din fata ta, si personal, n-am dat teapa niciodata..

 insa, e adevarat ca e o practica raspandita, dar eu zic ca nu trebuie incurajata :), mi se pare ca sansa sa iei teapa e mai mare cand dai banul inainte. vorbesc din experienta :D

Link spre comentariu
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara

intradevar a fost naspa pentru mine dar nu i se pote reprosa ceva fetei care s-a comportat excelent.dar sunt situatii cand trebuie sa iti dai seama dupa om si acest site este sa ne exprimam parerile si modul cum am petrecut clipele cu aceaste fete,daca nu ne spunem parerea obictiv nu au rost aceste dicutii.dar multumesc pentru observatie.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Pe Geanina o stiu de cand statea in Lidia deasupra de magazinul de mobila atunci avea serviciile mult mai bune si locatia era mai curata si ea un pic mai slabutza .

 Momentan am gasito pe Circumvalatiunii pe colt bloc i , o sun imi raspunde f repede imi comfirma interfonu si iau liftul, cand ajung ca de obicei ea deschide usa si sta ascunsa dupa usa :D . Apartamentul cu o camera are o canapea gen coltar (am fost de vreo 3 ori la noua locatie dar nici o data nu o desfacut canapeaua :)) si un tv ce rula pe un site de muzica . ea asteptaind-ma intro rochita rosie si pe tocuri de 10 cm .meniul il stiam deja asa ca ma invit singur la dus ea avind destule geluri de dus, are problema cu scurgerea :)) ma intorc in camera ea find doar in chilotei ma pun in cur pe canapea si incepe oralul neprotejat f finutz la inceput, dupa cateva minute incepe si ea s-o scuipe s-o linga i-a coaiele in guritza .... ce mai un oral destul de bun ...dupa vreo 5 min iau durexu si o pun capra( ai place ei) are un corp destul de bun un cur numa bun de futut (face si anal) schimbam cateva pozitii si cer o finalizare pe sini.

Note

  ASPECT CORP 8 are un pic soldurile mai mari se vede ca s-a ingrasat cateva kg sinii cam lasati.

  ASPECT FATA 9 chear este frumusica dantura f buna nu prea saruta doar pupicuri pe gura

  IGENA 10 f curata oral, vaginal si anal (anal ai place sa-i bagi degetul in cur in timp ce o futi)

  APARTAMENT 7 ultimul etaj dar este ok (nu prea ma intereseaza apartamentul, am futut si in masina si in ganguri :))))) )

  PRESTATIE  8 este mult prea falsa prefacuta

  CADOU 150 ron pe un nr sau 250 ora cu oral np( zice ca nu face oral np la ori si cine dar daca ai dai banii de la inceput nu mai conteaza :) )

    parerea mea personala este de incercat este frumusica nu sunt bani aruncati pe fereastra

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Si eu o stiu pe Geanina tot de cand statea in zona soarelui ,deasupra de magazinul de mobila R.........,la ultimul etaj,in locatie mai de lux,si ca o ironie, acum sta tot la ultimul etaj,tot in locatie de una camera,cu diferenta ca asta este mai de mana a doua,insa te asteapta cu patul nepliat ,care este neincapator pentru actiune de tavalit,fata de locatia dinainte unde patul era mare si lat 

Geanina este o escorta frumoasa la fata ,de o igiena perfecta,manichiura de salon,parul aranjat la fel la salon,ma asteapta tintotdeauna,imbracata in lenjerii sexi,cu zambet pe buze,asta si din cauza ca iau tot ,nu doar spuma ,adica ,anal ,normal,oral

Dupa dusul obligatoriu,si primirea prosopului curat,Geanina,se dezlantuie cu un oral neprotejat,cu accent mare pe bile,le scuipa ,le linge ,se uita in ochi tai,si vrand nrvrand iti dai drumul in gurita ei Fuge repede la baie,arunca continutul,aprinde o tigara,verifica telefonul ,mai da cate un mesaj doua  am vazut,eu o mai tachinez pe seama,si incepem repriza a doua ,cu oral si frecare pt a se scula,pune un balon,si dupa ce se da cu lubrifiant ,o introduce cand anal cand normal,si totul intr-un gemet sigur regizat, mai prefacut

Finalizare in balon, platit la sfarsit ,dupa care mai stau la o tigara ,inainte de a pleca

Locatie 8

Igiena 9, dintisori alb imaculat,o placere sa o saruti,cu toate ca nu prea se saruta,spunea ea ,aranjata,manichiura superba,etc

Aspect 8,cam are luare de avant inspre ingrasare ,si se vede tare la solduri,si burtica,sani cam lasati,mai micuta de statura

Oral nep 8,5

Normal 8,5

Anal 10 ,aici ii da clasa lui Carina,Nu este asa larga,plus ca se igenizeaza bine inainte ,si nu ai parte de surprize

Atitudine 8,glumeste,vorbeste,dar se vede ca esti doar o vaca de muls,nu o cunostinta sau amic Si ii dau dreptate

Pret platit de mine, 400 RON

Revin cu placere cand am chef de anal

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Dupa incercari desarte de a le contacta pe "vedetele" Anda si Carina, sun in publi24 show lesbi, studenta frumoasa, etc. , nimeni nimic,

prima care raspunde," prietena" Gianina

o postare nu cred ca mai era necesara, vazand acum cata cerneala au suscitat experientele noastre cu ea, dar vreau doar sa confirm cele spuse de baieti,

prima impresie, frumoasa, direct, genul care iti atrage atentia si pe strada, ingrijita, curata, probabil chiar educata,

prefacuta ? discutabil, daca o crezi prietena ta da, daca o iei ca atare, adica o escorta profesionista si cu experienta, nu,

in rest, fizic aproape bun, putina fermitate nu ar strica, dar are totusi parti bune, un cur de zile mari ;-))

sex de buna calitate, oral excelent, anal nu-mi place, nu incerc, normal bun in toate pozitiile,

in rest numai de bine, igiena ok, un pic de conversatie, o glumita, o poveste, daca esti mai slab de inger te duce cu presu:-))

note: locatia, circumvalatiunii, 9

fata 9

corp 7

oral

normal 8

igiena 10

gfe 7

Sanatate si bucurie !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Geanina este o escorta la care eu am fost de mai multe ori. Probabil comportamentul ei este si in functie de cum se simte cu clientul.

 

Are un corp destul de frumos 8, dar sunt si alte escorte care au corpul ca si ea si o fata foarte placuta. A trecut totusi ceva timp de cand am fost si vad ca unii vorbesc ca si cum s-ar mai fi ingrasat.

 

GFE. Unii o critica ca nu saruta, dar pe mine asta nu ma deranjeaza prea mult. Comportamentul cu tine este ca si o prietena, care te face sa te simti ca un om cu un deosebit simt al umorului. Este inteligenta, se prinde repede cand glumesti si prin comportamentul ei te face sa te simti deshis sa glumesti, si foarte relaxat.

 

Sa trecem la actiune. Chiar daca oralul il accept doar protejat, trebuie sa recunosc ca m-am simtit bine si chiar mi-a placut cum se descurca fata. Nota 9.

Sexul normal. In ce pozitii doresti, iar daca vrei sa introduci un deget anal comportamentul ei este ca e un lucru care chiar ii place, Nota 9.

Anal nu am incercat pentru ca diferenta de bani doar pentru anal mi s-a parut un pic cam mare. Tariful nu mai stiu cat este deoarece a trecut ceva timp de cand nu am fost, dar colegii mei de aici sunt sigur ca au tot scris.

 

Locatia este ok, dar cea din trecut era totusi mai buna (etajul 4 ...).

 

Acum sa revenim la GFE. GFE inseamna pentru toti altceva. Pentru mine care glumesc mult si care m-am inteles foarte bine cu ea, trebuie sa recunosc ca m-am simtit bine, niciodata nu m-am simtit grabit. Eu am raspuns la telefoane si ea nu .... Nota 9-10. Probabil si in functie de cum se simte cu clientul. Nu ma refer la cate orgasme are, ci la feeling. Asa ca daca vreti sa se comporte ok, incercati sa o faceti sa rada. Chiar si povestitul dintre numere a fost ok.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Revenind la Geanina dupa ceva timp, pot sa spun ca nu s-a schimbat nimic de la ultima mea vizita, doar patul l-am gasit desfacut. In rest aceleasi conditii .

 

    ASPECT  tot asa dragutza si ingrijita

    IGENA f curata si parfumata

    ORAL  fin si umed dar nu face FINALIZARE ORALA (cum spunea un coleg ) DOAR FINALIZARE PE CORP

     Respecta programarile pretu acelasi 150 combinat oral neprotejat si normal protejat ... notele ar fi de un 8,5

    NORMAL  se umezeste singura nu isi da cu lubrefianti, ii place ceea ce face.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:vest
  • Oras:vest

Locatie

Inersectia C Bogdanesti cu Circumvalatiuni,vizavi de liceul Henri Coanda,apartament cu o camera,modest,anterioara locatie era lux,pat cam subred,canapea,lift.NOTA 7

Igiena

Buna,nimic suspet,miros placut.NOTA 9,5

Atitudine

Ne stim de mult timp,este de treaba,vorbeste ea mai pisicit,este sireata ca o vulpe,are un dar natural de a te convinge sa nu treaca mult timp fara sa o injectezi.NOTA 10

Aspect

Momentul asta,este un pic voluptoasa,blonda par frumos,aproximativ 1,65 cm,foarte eleganta,unghii,ruj in ton cu imbracamintea si incaltamintea,dantura perfecta,alba,sani medii putin lasati,cur misto ,dar la solduri colacei plus o burtica in dezvoltare,lucruri marunte care nu o fac sa lipseasca alaturi de Carmen si Anda din escortele favorite.

Servicii

Ne revedem cu placere de fiecare data,de sarut intens si lung nimic,doar sarut pe buze ,oral neprotejat,cu limba putin la oua,finalizare pe sani,unde foloseste manuta..Cand incepem numarul doi ,la fel ,oral neprotejat,prezervativ ,se ridica de picioare in sus,baga o limba pe doua degete si se fraca la pizda cu ele,chemanduma sa nu o mai fac sa astepte.Schimb de pozitii la cererea ei ,cu finalizare in caciulita.Tot timpul saruta pe gat ,obraji,cand am intentia de sarut pe gura se trage .Pot spune ca genul de sex anal chiar ii surade si ii place,,geme cei drept,fals ori nu, nu imi pot da seama.Cu toate ca nu saruta ,are alte servicii extra care compenseaza pretul cerut NOTA 8,5

Pret

200 ron ora ,oral normal,plus 200 daca vreau si anal

Este de revenit 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Va Salut !

 

Lumea o cunoaste pe Gianina, aceleasi servicii ca mai sus nu are rost sa fac descrieri, confirm doar ce au scris ceilalti useri. Ca noutate lucreaza acum cu o colega bruneta foarte sexy, experimentata, la fel ca Gianina ... e scoasa din cutie, bruneta ...  servicii de top. 100 euro ora cu amandoua.

 

Locatie - 9

Servicii - 9 datorita cronometrarii timpului ca la nemti

Igiena - 9 - as da 10 dar sunt convins ca serviciile oferite variaza in functie de disponibilitatea financiara a clientului

 

E un fast fuck profi, recomand.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala

Va Salut !

 

Lumea o cunoaste pe Gianina, aceleasi servicii ca mai sus nu are rost sa fac descrieri, confirm doar ce au scris ceilalti useri. Ca noutate lucreaza acum cu o colega bruneta foarte sexy, experimentata, la fel ca Gianina ... e scoasa din cutie, bruneta ...  servicii de top. 100 euro ora cu amandoua.

 

Locatie - 9

Servicii - 9 datorita cronometrarii timpului ca la nemti

Igiena - 9 - as da 10 dar sunt convins ca serviciile oferite variaza in functie de disponibilitatea financiara a clientului

 

E un fast fuck profi, recomand.

 

 

Mai multe detalii are cineva?

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Mai multe detalii are cineva?

Detalii !  Show lesby inseamna saruturi intre ele pe buze si pe corp, mangaieri intre ele si alaturi de client, 69 intre ele, oral combinat (cand una, cand cealalta) protejat. Se schimba des pozitiile, se accepta in picioare, doggy misionar, etc ... intotdeauna sunt ambele langa client si una lucreaza (mai mult bruneta ca Gianina e smechera, incearca sa traga chiulul si sa ia doar banii :) ) iar cealalta o incurajeaza cu mangaieri si onomatopee. Bruneta este mai stramta ca Gianina atata timp cat nu se foloseste lubrefiant, se implica, geme frumos si natural, nu are pic de grasime, carne tare, privire adormita, pare usor de manipulat, gene false lungi, machiata frumos, vorbeste putin, e ascultatoare si se implica. Gianina e neschimbata, sireata si cu privirea ei porno, participa la oral din proprie initiative si se asigura ca  se presteaza serviciile care le doresti, participa la normal la cerere. Se poate lua si doar jumatate de ora, eu am luat o ora, am plecat multumit  doar cu regretul ca puteam merge de mai multe ori de 100 euro la blonda senzuala, colega brunetei focoase din Blascovici.

 

Numai bine!

post-91052-0-77879400-1393966265_thumb.jpg

post-91052-0-51294200-1393966283_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: -186
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

carne moaleeeee, moale de tot, ai senzatia ca pipai un burete.

altfel atitudine fortat profesionala, dar ok.

 

nu mai stiu cand am fost la ea, acum un an cred.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:vest
  • Oras:vest

Am vorbit eu cu Geanina acum vreo doua saptamani,e mare pestioaica :laugh2 ,nu o da la carja pe aia singura,doar cu ea in duet.E pret mai mare,locatia e a ei ,crede ca toti o vor pe aia ,si nu ii convine,ea mai face sula atunci,intra in insolventa. :laugh2  :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am vorbit eu cu Geanina acum vreo doua saptamani,e mare pestioaica :laugh2 ,nu o da la carja pe aia singura,doar cu ea in duet.E pret mai mare,locatia e a ei ,crede ca toti o vor pe aia ,si nu ii convine,ea mai face sula atunci,intra in insolventa. :laugh2  :laugh2

S-ar putea sa intre in insolventa mult mai repede cu tarife majorate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...