Sari la conținut

Bruneta-DECEBAL 0721.745.185

Postări Recomandate

Postat

BRUNETA, sexi si dulcica rau, vizitandu-ma vei vedea ce inseamna servicii de inalta calitate si placere adevarata. Practic sex total, te astept la mine

SUNAT

E pe Decebal

200ron/h

a fost cineva pe la ea?

post-8751-0-20857200-1348643177_thumb.jpg

post-8751-0-91621500-1348643189_thumb.jpg

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Frate poze false din start (desi nu stau sa verific) ... numa dintr-o privire iti dai seama, prize de 110V care se folosesc cu preponderenta in SUA, plus hainele aruncate alandala tipic americanilor.

Parerea mea ... de evitat.

Postat

Puteti sa modificati numarul, sa il puneti fara puncte ca sa apara la cautari?

Zilele astea mi-am facut ordine in agenda si pe Roxana o aveam in agenda la de evitat. Am vizitat-o in locatia de pe Burebista, primul bloc dupa cel cu cafenele si terasa Traffic.

O pustoaica tupeista, care arata bine, bruneta, slim, cam 1.60, insa foarte obraznica si chiar nesimtita.

M-am muncit doua zile sa stabilesc o intalnire cu ea, mi-a zis ca pozele nu sunt reale insa ca arata bine.

La telefon a zis sex total cu CIM si FK. La fata locului a zis ca anal nu face ca o am mare (nici nu m-am dezbracat, a zis ca o vede prin haine :) ). CIM si FK nu face cu toti.

Am incercat o discutie "inteligenta" ca sa o fac sa inteleaga ca nu e normal sa pui lumea pe drumuri cu poze false, dar mai ales cu informatii false.

A durut-o fix undeva, mi-a zis ca are clientii care ii vin oricum si care o apreciaza. Bravo ei!

Cautarea pe forum mi-a returnat doar acest topic http://nimfomane.com/forum/topic/11492-searching-for-some-double-fun/?hl=0721745185&do=findComment&comment=113291 pe care recunosc ca nu l-am citit cu atentie.

Astazi am vazut ca sunt link-urile la "de evitat" in cuprinsul lui, asa ca va rog sa puneti si telefoanele fara puncte. Multam.

• Like 1
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...