ionutjohn Reputație: 76 Postat Noiembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2013 Buna Andreea, sunt Ionut si am marea rugaminte sa imi dai un mesaj pe adresa [email protected]. As vrea sa am o mica discutie cu tine si nu mai am numarul de Cosmote . Sper sa ne revedem cat mai curand! Multumesc
alsahia Reputație: 2731 Postat Noiembrie 9, 2013 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Noiembrie 9, 2013 recenzii din 2011 n-avem?
bernoulli Reputație: -428 Postat Noiembrie 10, 2013 Postat Noiembrie 10, 2013 recenzii din 2011 n-avem?N-avea rost. maestre...am bagat doar ultimele impresii...
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2013 Este aproape imposibil sa dai de ea! de mai bine de 1 luna numai raspunde la tel!
s3f Reputație: 905 Postat Decembrie 8, 2013 Oras:cta Oras:cta Postat Decembrie 8, 2013 A fost in constata doar 2 luni , se pare ca a plecat iar pe alte meleaguri , desi telefonul ala vad ca inca suna , am mai incercat si eu de cateva ori.
zurly Reputație: 613 Postat Decembrie 8, 2013 Oras:Malul mării Oras:Malul mării Postat Decembrie 8, 2013 Fara sa fiu ironic, ne face un bine daca nu ne raspunde la ce probleme are de te pune pe drumuri si apoi nu mai raspunde. Sper sa nu se mai intoarca ... sau daca se intoarce ... sa-si schimbe atitudinea la 180 de grade... 1
andreeab Reputație: 6 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Romania Constanta Oras:Romania Constanta Postat Decembrie 10, 2013 Fara sa fiu ironic, ne face un bine daca nu ne raspunde la ce probleme are de te pune pe drumuri si apoi nu mai raspunde. Sper sa nu se mai intoarca ... sau daca se intoarce ... sa-si schimbe atitudinea la 180 de grade... Nu vreau sa fiu rea cu tine , dar cred ca ai vazut ca de vreo luna nu am mai postat nici un anunt , am decis sa i `au o pauza , nu stiu cand o sa incep sa fac iar, in fine , tu cred ca esti unu dintre cei care au numarul meu personal , daca nu inseamna ca ma confuzi (,pentru ca pe numarul de vodafone nu am mai raspuns ) mai am clienti care ma suna pe numarul meu personal si imi spun ca vin si numai ajung , si unde anume am locatia acum ,pentru ca numai stau la medicina legala . O seara placuta !!!!
andreeab Reputație: 6 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Romania Constanta Oras:Romania Constanta Postat Decembrie 10, 2013 O sa va anunt aici cand o sa fiu iar disponibila !!!!! Sper cat de curand !!! 1
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Postat Decembrie 10, 2013 Multumim pentru edificare Andreea, si noi speram la fel 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum