Sari la conținut

0760030560 Casatorita, piercing

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

Dacă vreti fete slabe va rog sa nu va mai deranjati sa veniți, cautati în funcție de kg,eventual intrebati la telefon. Nu îmi e rușine de modul cum arăt,îmi place să fac dragoste,sunt sănătoasă si îmi plac barbatii care stiu sa fută. Când m-am înscris pe acest site nu mi-a spus nimeni că se fac concursuri de Miss.

Aștept să vină ziua când o să intre un client pe usa sa îmi calculeze si coeficientul de inteligență,măcar atunci poate nu mai am reproșuri.

Tot respectul .. o femeie care inchide inteligent gurile la mulți "băieții" de pe aici ..

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi

La 80 lei finalizarea ia fa un calcul chirie+utilități+consumabile(curățenie,prezervative,manichiura,pedichiura,machiaje,etc) ... si ar trebui să îmi rămână si mie ceva, nu ?

aoleuu...80 ron /30 min......80 x 5 finalizari/zi= 400 ron x 20 zile( 10-11 zile liber pe luna))...hop sarmaua 8000 ron ..vrei mai multa apucate de pescarie

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

aoleuu...80 ron /30 min......80 x 5 finalizari/zi= 400 ron x 20 zile( 10-11 zile liber pe luna))...hop sarmaua 8000 ron ..vrei mai multa apucate de pescarie

Dacă ești caras abține-te de la comentarii si vezi-ti de navodul tău, nu îmi face tu mie calcule.

Vezi ca parcarea e mare si locuri sunt destule.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Venezuela
  • Oras:Venezuela

Salutare confrati futaciosi!

Ma chinuiam de ceva vreme sa ajung la doamna, dar de fiecare data nu ne-am potrivit cu programul! Iaca astazi, mi-a suras norocul si am ajuns sa ma intersectez cu doamna Mihaela!

Deci...Mihaela care este ea!!! Ceva milf, avantajata clar de poze, dar nu asta conteaza! Conteaza ca-i place sa se futa si o face tare bine!

Este colega de apartament cu inca o dameza, s-a prezentat dar sincer, n-am retinut numele. Apartament curat cu 2 camere, undeva in zona Cuget Liber. Prosoape curate si baia curata. Venisem dusat de-acasa, asa c-am folosit baia doar ca sa ma spal pe maini si sa dau calul la apa! Prezervative Durex, un mare plus din partea mea! https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/bigwink.gif

Actiunea...smecherie mare! Face un oral de milioane, cu deep si atentie la tot ce trebuie! Normalul, lady on top, nu de alta dar fiind inca in recuperari, nu-mi pot permite sa fac prea mult efort!

Door to door, sa zic undeva putin peste 1 ora!

Notele de rigoare:

Apartament: 8 - nu foarte modern, dar curat. Nu ne-a deranjat nimeni pe perioada ostilitatilor!

Doamna: 7 - 8, plinuta, cu burtica, bruneta si cu piercing-ul aferent

Oral: 10 - beton

Normal - la fel de bun

GFE - 8, la prima vizita

De revenit, da, pentru amatorii de milf-uri si pentru cei care vor sa se futa bine de tot!

Numai bine si spor sa aveti!

• Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...