Sari la conținut

0760030560 Casatorita, piercing

Postări Recomandate

• Oras:Have
  • Oras:Have
Postat

Am discutat eu cu ea !! Pana nu trece acest virus numai muncește !! Cu puțin noroc o vedem in vara -toamna !!

• Oras:Tomis Nord
Postat

Am inteles ca numai munceste in perioada asta, dar care este nr de telefon bun pana la urma ? 

Baiiii, chiar mai contreaza numarul ei de telefon??? Poate si-l schimba de 5 ori pana revine... Ai vazut ca pestele ei a zis ca revine in vara toamna, deci la sfantu asteapta...

Postat

Baiiii, chiar mai contreaza numarul ei de telefon??? Poate si-l schimba de 5 ori pana revine... Ai vazut ca pestele ei a zis ca revine in vara toamna, deci la sfantu asteapta...

Barni a dat o informatie dar tu cred ca esti vitus stil

Postat

Barni a dat o informatie dar tu cred ca esti vitus stil

EU in locul tau, as tacea din gura. Cum nu iti e rusine sa iesi asa pe forum??? Lasa-ne si dute departe, departe!!!

Vizitator cervantes
Reputație: 0
Postat

Nu inteleg de ce va agitati atat! Stiu sigur că până nu se liniștește nebunia asta nu va lucra!

• Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
  • Telefon: 07 noi doi
Postat

Nu inteleg de ce va agitati atat! Stiu sigur că până nu se liniștește nebunia asta nu va lucra!

Normal. Atâta timp cât a anunțat asta nu știu de ce se mai mira ca nu dau de ea
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Multumesc frumos pentru vizita,imi amintesc exact fiecare moment si a fost o placere sa te cunosc. Te pup si voi anunta aici cand revin.

Buna dimineata!

La Mihaela am fost intr-o vineri dimineata, acum 2 sau 3 saptamani, nu mai retin exact. Locatia e cea binecunoscuta de la Rompetrol Lapusneanu.

Am rugat-o sa ma astepte intr-o fusta mulata si pe tocuri, iar Mihaela nu a dezamagit. Ca aspect, este o BBW veritabila. Sincer sa fiu, nu am crezut ca voi da peste o nimfomana adevarata. Din fericire, m-am inselat teribil :).

Mi-a zis de la telefon ca vrea sa se futa si ca nu ii place sa se grabeasca. Fara sa ii cer eu, a inceput sa ma dezbrace lent, savurand momentul. Mi-a facut un oral ca la carte, cand lent si bland, cand in forta si viteza, cu tentative semi-reusite de full deepthroat. La preludiu si la oral nu s-a grabit, dar cand i-am bagat-o pe la spate a cerut non stop sa i-o dau tare. Este minunat ca o femeie sa iti ceara veridic sa o futi, in toate felurile posibile, vorbind vulgar, gemand atat de tare ca ne puteau auzi si vecinii. Dupa finalizare, am putut sa fac dus si am mai stat la taclale, unde am descoperit o companie la fel de placuta.

Nu are sens sa dau mai multe detalii. Ce este esential e ca eticheta de nimfomana nu este doar de marketing. Daca vreti un model, Mihaela nu este pentru voi. Dar daca vreti o femeie cu o dorinta reala de futai, Mihaela nu trebuie ratata. Dar nu va asteptati sa primiti totul pe tava. Eu cu femeia asta am avut un click de cum am intrat pe usa, de la primele cuvinte, am intrat in jocul ei si din acel moment totul a venit de la sine. Respectati si apreciati femeia ca sa descoperiti curva.

Locatie: 8. Nu e lux, dar patul nu scartaie, prosoapele sunt curate si la discretie, posibilitate sa faci dus. Asta daca se va intoarce in acelasi loc dupa ce trece perioada asta.

Oral: 9. Cu de toate, ii place sa o suga, ceea ce amplifica placerea.

Normal: 10. Pentru mine este fantastic sa vad si sa simt ca femeia isi doreste sa fie fututa. Mihaela stie sa se futa si sa TE futa, dar ii si place la nebunie asta. Este sublim sa futi asa o femeie!

Aspect: 8. Este plinuta, sani mari, fund mare, dar si o burtica aferenta. Eu unul ador femeile voluptoase si BBW, deci e perfecta pentru mine. Mihaela mi-a zis de la telefon ca la ea vii in primul rand daca vrei sa futi, nu pentru aspect. Eu insa chiar consider ca e o femeie frumoasa la chip, are un par foarte lung, sanii sunt mari si fundul, vazut si futut pe la spate, este o priveliste fantastica. Dar astea sunt strict gusturile mele.

Halat: 130 RON, o finalizare.

Mihaela, iti doresc multa sanatate, iti multumesc pentru un futai memorabil si abia astept sa te revad. Sper sa fie cat mai curand.

Domnilor, ma inclin!

#staythefuck@home

Postat

D-na Mihaela,izolată de tot?ceva excepții se poate?

Buna

Momentan stau acasa, este un concediu prelungit as spune.Nu fac excepții,prefer sa mai stau acasa pana se linistesc lucrurile cu aceasta epidemie indiferent ca mai trebuie sa stau acasa o luna sau inca doua.

• Like 1
Postat

Jura-te sa nu ti se mai scoale niciodata pula daca eu am pește.

Ce naiba...nici chiar asa.

• Minus 1
Postat

Exact !

Si in prima zi cand voi lucra tu te-ai programat deja pt 2 ore :))

• Like 1
Postat

v daca vrei să vb cu ea și repet daca ai noroc o poți face pe Whatsapp..good look

Putem discuta si pe whatsapp, doar ca trebuie sa imi precizati si pana la ce oră pot sa va raspund !

Sa evitam eventuale accidente casnice in aceasta perioada

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator cervantes
Postat

Exact !

Astept cu nerăbdare!
Postat

De pe cinsprezece mai

Avem liber la futai,

Programare, la Mihaela îmi fac

Ca un adevărat futac.

Începem cu un oral

Vom băga și un normal,

O băgăm și între țâțe

Ne distrăm ca niște fâțe.

Pam-pam

Vizitator cervantes
Postat

Este trecut in titlul topicului! Daca nu raspunde inseamna ca nu lucreaza!

Doamna Mihaela,un număr de telefon?

Vizitator cervantes
Postat

Exact !

Mihaelooo....!Jos palaria!

Asa cum mi-a promis, in ziua cand va incepe sa lucreze, imi va dedica 2 ore. Da, am fost impreuna! Ce ore...! Ce dezmat...! Pentru ca da, a fost un dezmat. Daca nu trebuia sa ajungem, fiecare in alt loc, cred ca cele 2 ore se faceau 4-5.Spun asta pentru ca deja incepuseram sa facem planuri pentru ele( celelalte 2-3 ore).

Dar nu este totul pierdut! Data viitoare recuperam, adica facem ce nu am avut timp azi!

De acord Mihaelo?

Vizitator blue_knight_ct
Postat

Doamna Mihaela, cand reveniti? Mi e dor de o tavaleala ca la carte cu tine.

Vizitator cervantes
Postat

Nu stie precis! Deocamdata este ocupata cu alte activitati.

Si, daaa.....! Te tavaleste de-ti zboara fulgii!

Cel mai misto este cand incepe cu "suntem impreuna aici si acum, sa ne futem, nu sa stam de vorba"!Nu ca nu ar schimba cateva cuvinte , la inceput!

Vizitator cervantes
Postat

A fost ieri! Bineinteles ca nu am ratat-o!

Am continuat de unde rămăsesem data trecuta,adica am vrut sa vedem care cedeaza primul. Nu ne-a iesit, asa ca suntem la egalitate. Din nou!

Vizitator blue_knight_ct
Postat

A fost ieri! Bineinteles ca nu am ratat-o!

Am continuat de unde rămăsesem data trecuta,adica am vrut sa vedem care cedeaza primul. Nu ne-a iesit, asa ca suntem la egalitate. Din nou!

Sunt maxim de invidios pe tine. A zis cumva cand o sa mai fie disponibila?

Postat

Si eu am fost ieri la ea..a fost geniala femeia..

Atat de tare s-a excitat,era rosie la fața,precum fierul incalzit..e o super doamna din toate punctele de vedere.are si comunicare, si talent si stil si tot ce vrei..

Revin oricand cu drag.

• Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...