Sari la conținut

😜0722742326😋! Ce fac eu cu LIMBA nu face nici zorro cu sabia ! Sex Oral Deepthroat/Face Fuck de TOP��😋

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

Bună ziua Delia,

Îmi place mult ce citesc și văd. Este destul de interesant și aș vrea să te întâlnesc în seara asta. Vorbiți engleza și sunteți disponibil să vă întâlniți în această seară de la ora 22:00?

Dați-mi voie să știu și eu am un aranjament mai lung.

Mulțumiri,

(Acest mesaj este tradus din engleză în română)

Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

I text messaged you ... please text me back your address, I will try to be there by 8pm

i've been Reading your messages...and i'm not in the right mood for What are You looking for :)

Best luck :*

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

I text messaged you ... please text me back your address, I will try to be there by 8pm

i've been Reading your messages...and i'm not in the right mood for What are You looking for :)

Best luck :*

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

please don't get mad :) it's better for You :)
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

please don't get mad :) it's better for You :)
Link spre comentariu
  • Oras:Londra

Buna.

Am incercat sa iau legatura  cu tine la telefon dar din pacate nu ai raspuns.

As dori sa stiu care este cadoul pentru o ora in compania ta incluzand toate prestatiiile,intrucat nu am vazut pe net(nimfomane) si respectiv o ora/min.de show cu colega ta......la show as dori sa stiu daca si colega ta presteaza aceleasi servicii ca si tine.

P.S..o adresa de mail pentru a coresponda mai usor deoarece telefonul este cam tot timpul ocupat,ori cand suna nu raspunzi...

Multumesc mult.

Link spre comentariu

Buna.

Am incercat sa iau legatura  cu tine la telefon dar din pacate nu ai raspuns.

As dori sa stiu care este cadoul pentru o ora in compania ta incluzand toate prestatiiile,intrucat nu am vazut pe net(nimfomane) si respectiv o ora/min.de show cu colega ta......la show as dori sa stiu daca si colega ta presteaza aceleasi servicii ca si tine.

P.S..o adresa de mail pentru a coresponda mai usor deoarece telefonul este cam tot timpul ocupat,ori cand suna nu raspunzi...

Multumesc mult.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...