Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 https://img1.picmix.com/output/pic/normal/6/7/7/0/4190776_750cc.gif
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Disponibilă pentru programări
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Bună dimineața tuturor :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 DeliaRo aka Zorro-0722742326Programările se fac telefonic nu răspund la SMS :girlyLocație: Bulevardul Unirii, Zepter :serenadeServicii:Sex oral DeepthroatFinalizare oralăFacefuckAnal&normal protejat69-diferite pozițiiFrench KissGfe,PseCim,cobDirty talk,fetishMasaj erotic,de relaxare,prostaticDominare activăPot fi soft sau hard :69 :atm Ce fac eu cu limba nu face nici Zorro cu sabia :icecream
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Disponibilă pentru programări
georgeschengen Reputație: 6 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2019 DeliaRo aka Zorro-0722742326Programările se fac telefonic nu răspund la SMS :girlyLocație: Bulevardul Unirii, Zepter :serenadeServicii:Sex oral DeepthroatFinalizare oralăFacefuckAnal&normal protejat69-diferite pozițiiFrench KissGfe,PseCim,cobDirty talk,fetishMasaj erotic,de relaxare,prostaticDominare activăPot fi soft sau hard :69 :atm Ce fac eu cu limba nu face nici Zorro cu sabia :icecreamBună dimineața, observ ca ești activa pe forum de asta îți cer o poza sau doua cu picioarele. E un aspect foarte important pentru mine din moment ce am un fetish pentru picioare 👣. Mulțumesc
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Bună dimineața, observ ca ești activa pe forum de asta îți cer o poza sau doua cu picioarele. E un aspect foarte important pentru mine din moment ce am un fetish pentru picioare . MulțumescNu fac footfetish :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Bună dimineața, observ ca ești activa pe forum de asta îți cer o poza sau doua cu picioarele. E un aspect foarte important pentru mine din moment ce am un fetish pentru picioare . MulțumescNu fac footfetish :)
Postări Recomandate