Sari la conținut

😜0722742326😋! Ce fac eu cu LIMBA nu face nici zorro cu sabia ! Sex Oral Deepthroat/Face Fuck de TOP��😋

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Disponibilă pentru programări

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă dragilor

Vizitator deliaro
Postat

care este pretul pentru un oral ( o finalizare ) ?

mai multe detalii la telefon :) mulțumesc :)
Vizitator deliaro
Postat

care este pretul pentru un oral ( o finalizare ) ?

mai multe detalii la telefon :) mulțumesc :)
Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări :)

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10 00 :)

• Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare
Postat

Sincer, nu stiu cum de nu o prindeti voi la telefon.

Eu am prins-o pana acum de 2 ori si 1 data mi-a dat si apel inapoi .... pacat ca eram la munca si eram in pauza si nu prea imi vine sa vorbesc chestii cand sunt cu lume in jurul meu, mi-e frica de oameni, ma feresc ca pisica de apa presupun ...

Ultima oara cand am sunat am crezut ca mi-a picat cerul in cap ... iar a iesit omul de grota din beci afara .... sau cel putin asa am avut impresia ca am vorbit ... ca un capcaun tinut la intuneric in beci. Glume seci ... vorba dulce saracia omului, vorba lunga mult n-aduce ... astea ...

Acum ... nush ce sa fac ... sunt intre 2 extreme. Sa ma duc, sau sa nu ma duc ... concediul oricum ramane concediu dar stiu sigur ca daca nu ma duc sambata o ratez pe vecie si etern voi inghiti in sec si imi voi musca pumnii (ca de fiecare data cand nu ma hotarasc sa ma arunc in necunoscut) ca nu voi sti cum ar fi fost daca s-ar fi si intamplat.

Situatie de: "It's one time and one time only offer!"

Vizitator deliaro
Postat

Eu am prins-o pana acum de 2 ori si 1 data mi-a dat si apel inapoi .... pacat ca eram la munca si eram in pauza si nu prea imi vine sa vorbesc chestii cand sunt cu lume in jurul meu, mi-e frica de oameni, ma feresc ca pisica de apa presupun ...

Ultima oara cand am sunat am crezut ca mi-a picat cerul in cap ... iar a iesit omul de grota din beci afara .... sau cel putin asa am avut impresia ca am vorbit ... ca un capcaun tinut la intuneric in beci. Glume seci ... vorba dulce saracia omului, vorba lunga mult n-aduce ... astea ...

Acum ... nush ce sa fac ... sunt intre 2 extreme. Sa ma duc, sau sa nu ma duc ... concediul oricum ramane concediu dar stiu sigur ca daca nu ma duc sambata o ratez pe vecie si etern voi inghiti in sec si imi voi musca pumnii (ca de fiecare data cand nu ma hotarasc sa ma arunc in necunoscut) ca nu voi sti cum ar fi fost daca s-ar fi si intamplat.

:))))) disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10 00 :)))))))))
Vizitator deliaro
Postat

Postat

Baby, sambata, ca maine tre' sa scot toxinele din corp si sa ma pregatesc sufleteste si mental pentru Sambata, desigur, daca ma primesti Sambata. Daca tot facem o treaba, o facem pana la captaul pamantului si dincolo, zic eu ... Daca tot e "one time only offer". Cu shaworma cu de toate sa fie.

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări dragii mei :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...