Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 Disponibilă pentru programări
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 Disponibilă dragilor
rossaclara Reputație: 1 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 care este pretul pentru un oral ( o finalizare ) ?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 care este pretul pentru un oral ( o finalizare ) ? mai multe detalii la telefon mulțumesc
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 care este pretul pentru un oral ( o finalizare ) ? mai multe detalii la telefon mulțumesc
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Disponibilă pentru programări
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10 00
leomajor Reputație: 40 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Postat Septembrie 27, 2017 Sincer, nu stiu cum de nu o prindeti voi la telefon. Eu am prins-o pana acum de 2 ori si 1 data mi-a dat si apel inapoi .... pacat ca eram la munca si eram in pauza si nu prea imi vine sa vorbesc chestii cand sunt cu lume in jurul meu, mi-e frica de oameni, ma feresc ca pisica de apa presupun ... Ultima oara cand am sunat am crezut ca mi-a picat cerul in cap ... iar a iesit omul de grota din beci afara .... sau cel putin asa am avut impresia ca am vorbit ... ca un capcaun tinut la intuneric in beci. Glume seci ... vorba dulce saracia omului, vorba lunga mult n-aduce ... astea ... Acum ... nush ce sa fac ... sunt intre 2 extreme. Sa ma duc, sau sa nu ma duc ... concediul oricum ramane concediu dar stiu sigur ca daca nu ma duc sambata o ratez pe vecie si etern voi inghiti in sec si imi voi musca pumnii (ca de fiecare data cand nu ma hotarasc sa ma arunc in necunoscut) ca nu voi sti cum ar fi fost daca s-ar fi si intamplat. Situatie de: "It's one time and one time only offer!"
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Sincer, nu stiu cum de nu o prindeti voi la telefon. Eu am prins-o pana acum de 2 ori si 1 data mi-a dat si apel inapoi .... pacat ca eram la munca si eram in pauza si nu prea imi vine sa vorbesc chestii cand sunt cu lume in jurul meu, mi-e frica de oameni, ma feresc ca pisica de apa presupun ... Ultima oara cand am sunat am crezut ca mi-a picat cerul in cap ... iar a iesit omul de grota din beci afara .... sau cel putin asa am avut impresia ca am vorbit ... ca un capcaun tinut la intuneric in beci. Glume seci ... vorba dulce saracia omului, vorba lunga mult n-aduce ... astea ... Acum ... nush ce sa fac ... sunt intre 2 extreme. Sa ma duc, sau sa nu ma duc ... concediul oricum ramane concediu dar stiu sigur ca daca nu ma duc sambata o ratez pe vecie si etern voi inghiti in sec si imi voi musca pumnii (ca de fiecare data cand nu ma hotarasc sa ma arunc in necunoscut) ca nu voi sti cum ar fi fost daca s-ar fi si intamplat. Situatie de: "It's one time and one time only offer!" )))) disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10 00 ))))))))
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Sincer, nu stiu cum de nu o prindeti voi la telefon. Eu am prins-o pana acum de 2 ori si 1 data mi-a dat si apel inapoi .... pacat ca eram la munca si eram in pauza si nu prea imi vine sa vorbesc chestii cand sunt cu lume in jurul meu, mi-e frica de oameni, ma feresc ca pisica de apa presupun ... Ultima oara cand am sunat am crezut ca mi-a picat cerul in cap ... iar a iesit omul de grota din beci afara .... sau cel putin asa am avut impresia ca am vorbit ... ca un capcaun tinut la intuneric in beci. Glume seci ... vorba dulce saracia omului, vorba lunga mult n-aduce ... astea ... Acum ... nush ce sa fac ... sunt intre 2 extreme. Sa ma duc, sau sa nu ma duc ... concediul oricum ramane concediu dar stiu sigur ca daca nu ma duc sambata o ratez pe vecie si etern voi inghiti in sec si imi voi musca pumnii (ca de fiecare data cand nu ma hotarasc sa ma arunc in necunoscut) ca nu voi sti cum ar fi fost daca s-ar fi si intamplat. Situatie de: "It's one time and one time only offer!" )))) disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10 00 ))))))))
leomajor Reputație: 40 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Postat Septembrie 27, 2017 )))) disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10 00 ))))))))Baby, sambata, ca maine tre' sa scot toxinele din corp si sa ma pregatesc sufleteste si mental pentru Sambata, desigur, daca ma primesti Sambata. Daca tot facem o treaba, o facem pana la captaul pamantului si dincolo, zic eu ... Daca tot e "one time only offer". Cu shaworma cu de toate sa fie.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Disponibilă pentru programări dragii mei
Postări Recomandate