Sari la conținut

Lista fete

sss.adrian

Postări Recomandate

• Oras:MC
Postat

Ce se mai aude cu lista aia de fete de pe diferite site-uri si cele cu circuit inchis? Am vazut ca s-a inchis topicul. Nu avem voie sa discutam asa ceva aici?

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu s-a inchis topicul. E ceva mai jos pe aceasta pagina. Nu s-a mai scris nimic insa in acel sens.

Vizitator detomaso
Reputație: 0
Postat

E inchis topicul, nu se mai poate scrie nimic acolo.

• Membru Premium
Postat

Corect. Scuze va rog. Eu vazand ca nu s-a mai scris nimic acolo , nu am mai intrat . Acum am observat si eu.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Motaneeeeeeeere,deschide topingul cu lista fetelor cu circuit inchis!!!!!!!!Sau nu iti convine ca pe acolo se mai face reclama si la alte site-uri???😩😩

• Like 7
  • Minus 9
Postat

Unele fete s-au simtit agasate sa fie contactate de mai multi barbati cu care ele nu au vorbit initial, prin urmare am zis ca nu mai e corect sa dau lista :)

Postat

Unele fete s-au simtit agasate sa fie contactate de mai multi barbati cu care ele nu au vorbit initial, prin urmare am zis ca nu mai e corect sa dau lista :)

probabil au fost abordate prea direct si li s-a facut rusine ca se fut pe bani

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ce sa mai, si curvele au ajuns sa fie rusinoase. Si asa alea de pe site-uri ele se cred sfante, se fut pe bani dar nu sunt curve, sunt doamne. Lume razna.

• Like 1
Postat

Salut,

Scuze offtopicul dar jur ca nu gasesc cum sa dau in mesaj privat...Need your help cand intrii te rog,am o intrebare pe privat destul de urgent:)

Multumesc si scuze deranjul

Postat

Salut,

Nu poti da mesaj privat pt ca ai sub 200 de mesaje aici pe forum.

Ce intrebare vrei sa-mi pui? Sau lasa-mi o adresa de mail

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...