trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 24, 2017 Să ne sugi! Pe mine, pe Trolle, pe Viezure și în general, pe toți. Aprob pozitiv😂😂😂 2 14
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Reusesti sa-ti transmiti duhoarea chiar si pe fibra optica, ba cioara cu baldachin.Iarasi esti pe-aici in loc sa stai cu diliu' de fiu-tau? Ce fel de tata esti tu, nenorocitule? Ba nevertebratule, vii ca musca la cacat unde vezi o postare de-a tiganului sau de-a lui picon.Pariu ca si in viata de zi cu zi esti un lache umil care doar executa ordine si spune "sa traiti". Iar eu pun pariu ca si in viata de zi cu zi, ca si aici pe forum stai cu gura cascata si astepti sa se cace cate cineva in ea. 8
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 24, 2017 Reusesti sa-ti transmiti duhoarea chiar si pe fibra optica, ba cioara cu baldachin.Iarasi esti pe-aici in loc sa stai cu diliu' de fiu-tau? Ce fel de tata esti tu, nenorocitule? Ba nevertebratule, vii ca musca la cacat unde vezi o postare de-a tiganului sau de-a lui picon.Pariu ca si in viata de zi cu zi esti un lache umil care doar executa ordine si spune "sa traiti". Suge-o și nu mai spune😂 3 14
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Iubi, de obicei, e taximetrist. Ce faci, turbatule, il renegi pe divortatul no 1? Tot asa printre halate albe iti duci zilele?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 24, 2017 Ce faci, turbatule, il renegi pe divortatul no 1? Tot asa printre halate albe iti duci zilele?Beși, fey, deten morții tey!hey! Pizdă isterică, care ești! 3 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Iar eu pun pariu ca si in viata de zi cu zi, ca si aici pe forum stai cu gura cascata si astepti sa se cace cate cineva in ea. Vino, ba slugoiule, cu o replica originala!Esti mai prost decat un scaun de la IKEA cu replicile astea "ba a ta". Suge-o și nu mai spune Las' ca ti-o suge Picon sau Viezure, ei au experienta, le place si fac si swallow. Tot asa javra ai ramas, observ.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Vino, ba slugoiule, cu o replica originala!Esti mai prost decat un scaun de la IKEA cu replicile astea "ba a ta". Las' ca ti-o suge Picon sau Viezure, ei au experienta, le place si fac si swallow. Tot asa javra ai ramas, observ. Iar tu esti mai prost decat colacul de la tronul din buda. 7
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Beși, fey, deten morții tey!hey! Pizdă isterică, care ești! Hai cu injuraturile de mame, dalmatianule!Aport!
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 24, 2017 Hai cu injuraturile de mame, dalmatianule!Aport!Pune ghilimele când îl "plagiezi" pe Muișkin, fey!Hey! 5 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Iar tu esti mai prost decat colacul de la tronul din buda. Tot 'arsenalul' tau se restrange la "ba a ta!", la cacat si la buda.Esti un cacat in ploaie!
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Tot 'arsenalul' tau se restrange la "ba a ta!", la cacat si la buda.Esti un cacat in ploaie!Iti dau un carnat maro in gat. Ca vad ca vrei neaparat! Si meriti! 7
sadikul Reputație: 9 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat Februarie 24, 2017 Au ei servici, se duc la munca ? Sau baga la pariuri in timp ce gagica se fute ? Ai vrea sa fii si tu un iubi ca asti da nu iasa nimic
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Dobre ar fi bun sa povesteasca aici. 3 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Pune ghilimele când îl "plagiezi" pe Muișkin, fey!Hey! Ce ti-a facut Miskin ala de a reusit sa te traumatizeze in halul asta?Eu zic ca esti indragostit de el, dar esti prea machuo ca sa recunosti.
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 24, 2017 Ce ti-a facut Miskin ala de a reusit sa te traumatizeze in halul asta?Eu zic ca esti indragostit de el, dar esti prea machuo ca sa recunosti.Statutul maxim la care tu poți aspira, fey, este de Prepuțu' lu' Muișkin. Hey! Ochei? 3 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Iti dau un carnat maro in gat. Ca vad ca vrei neaparat! Si meriti! Si te-ai intors in cacat ...
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Si te-ai intors in cacat ...M-am cacat pe tine! 6
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Statutul maxim la care tu poți aspira, fey, este de Prepuțu' lu' Muișkin. Hey! Ochei? Se poate mult mai rau; de pilda, sa ajungi limba de la curul lui Picon, asa ca tine. Si spune, de cat timp il iubesti pe Miskin?
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 M-am cacat pe tine! E doar senzatia ta, pentru ca ai doar cacat in loc de creier. Hai ca ai crescut in ochii lui Picon seara asta!
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 24, 2017 Se poate mult mai rau; de pilda, sa ajungi limba de la curul lui Picon, asa ca tine. Si spune, de cat timp il iubesti pe Miskin?Nu pot să răspund la această întrebare, fără să mă refer la mă-ta. Azi e post și n-am voie să zic dă carne.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 24, 2017 Ole
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2017 E doar senzatia ta, pentru ca ai doar cacat in loc de creier. Hai ca ai crescut in ochii lui Picon seara asta!Tu esti un cacat de om cu totul. Nu numai in ceea ce priveste creierul. In special caracterul. Se vede dupa cum te manifesti pe aici. 6
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Nu pot să răspund la această întrebare, fără să mă refer la mă-ta. Azi e post și n-am voie să zic dă carne. Ai rezistat si tu cat ai putut. Talambule!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 24, 2017 Nu mai spune, când juacă Barselona??? 2 14
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2017 Tu esti un cacat de om cu totul. Nu numai in ceea ce priveste creierul. In special caracterul. Se vede dupa cum te manifesti pe aici. Nu stii ca nu e politicos sa vorbesti cu gura plina de cacat? PS De unde stii tu, ba molusca proasta, ce-s alea creier si caracter?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum