pansacola77 Reputație: 108 Postat Martie 5, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 5, 2017 Mulțumesc pentru recenzie , promit ca data viitoare vei avea parte de anal Si mie ce imi promiti?
antonia_antonia Reputație: 246 Postat Martie 5, 2017 Autor Postat Martie 5, 2017 Si mie ce imi promiti? Ținând cont ca ai spus ca am atitudine "șmecherită" nu iti primit nimic
pansacola77 Reputație: 108 Postat Martie 5, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 5, 2017 Ai fi putut sa imi promiti ca imi vei dovedi ca m-am inselat spunana asta...Dar...
tatod17 Reputație: 80 Postat Martie 5, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 5, 2017 Ok..am vizitat-o si eu pe titulara topicului..cu cateva zile in urma.Hai sa dau si o recenzie pe rapid. Eu zic ca are niste poze fooarte bune sau fotograf f bun. Am fost doar pentru 1nr , pentru ca am vrut sa o testez ce poate..nu sa ma arunc direct la o ora. La fata locului mi-a zis ca pentru 1nr nu face si anal dar aici pe forum vad ca zice ca face si anal..dar am impresia ca promite multe si face putine.Este o fata inalta cred ca are 1,75m si 30si ceva de ani , dar si cu ceva kg mai mult decat lasa sa se vada in poze, am zis ca arata ok daca esti in cautare de femei voluptoase, eu sunt pentru genul mai slim/fit dar am zis sa raman sa icerc noua aparitie pe forum..M-a servit cu o cola , am vb cate ceva , am fost la dush si am revenit in camera..asteptandu'ma goala.Oral a fost neprotejat , ok din phnctul meu de vedere, cu priviri in timp ce mi-o sugea..duoa cateva minute am trecut la normal protejat: capra. Nu am mai vrut sa o intreb de nici o dominare..caci dupa refuzul de la anal..imi pierise cheful de asa ce a.Are implicare , se misca, da din buci, dupa care am schimbat sa o iau din lateral...unde dupa cateva minute am terminat in preze. A urmat dusul si plecarea mea. NoteAntonia - pt genul celor ce prefera femei cu ceva kg in plus - 7Gfe - 7Normal -8Oral 8,5Pret 150 lei -1numar 6
rechinii77 Reputație: 50828 Postat Martie 6, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 6, 2017 te pwp antonia,esti frumoasa!!!!! 2
vardevar Reputație: -514 Postat Martie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2017 Pana la urma anal face?
jaydeee Reputație: 9 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 Antonia 28 ani , 1,75 -67kg Daca dorești cu adevărat ceva diferit , te aștept într-un cadru intim si relaxant Sunt o doamna reala cu experiența in arta amorului Serviciile mele sunt : -sex oral ( neprotejat in funcție de igiena )-sex normal ( protejat )-sex anal ( protejat )-69-cunni, annilingus (pasiv)-dus împreuna-finalizare corporală-foot fetish-dominare soft (pasiv)Cadoul meu este :150 RON (30 minute, include o singura finalizare )250 RON ( 60 minute , include doua finalizări )Se poate si outcall la hotel , 300 RON h !Va atașez câteva poze , sper sa va încânte privirile deci care este pretul corect pentru Outcall, 300 sau 450 RON?
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2017 deci care este pretul corect pentru Outcall, 300 sau 450 RON?Cum il are ea trecut la semnatura 450 ron
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 Pana la urma cum ramane cu "sexul total" care apare scris cu majuscule in titlu? din cele 2 erecenzii reiese ca e doar un bluf pentru atragerea clientiilor.
pansacola77 Reputație: 108 Postat Martie 7, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 7, 2017 Pana la urma anal face? deci care este pretul corect pentru Outcall, 300 sau 450 RON? Pana la urma cum ramane cu "sexul total" care apare scris cu majuscule in titlu? din cele 2 erecenzii reiese ca e doar un bluf pentru atragerea clientiilor. Deci nu numai eu am sesizat... 2
antonia_antonia Reputație: 246 Postat Martie 7, 2017 Autor Postat Martie 7, 2017 Pana la urma cum ramane cu "sexul total" care apare scris cu majuscule in titlu? din cele 2 erecenzii reiese ca e doar un bluf pentru atragerea clientiilor. Fac dar depinde ff mult de moment .Zilele trecute am avut mute solicitări pt sex anal , si la un momendat chiar nu am mai putut
antonia_antonia Reputație: 246 Postat Martie 7, 2017 Autor Postat Martie 7, 2017 deci care este pretul corect pentru Outcall, 300 sau 450 RON? Era 300 si acum este 450
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 7, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 7, 2017 Fac dar depinde ff mult de moment .Zilele trecute am avut mute solicitări pt sex anal , si la un momendat chiar nu am mai putut Zi-le și tu s-o bage numai puțin, ca să ajungă la toată lumea. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum