moni77 Reputație: 2129 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Aprilie 21, 2018 Oricum...pana la crăciun mai este oleaca..si tăiem SCROAFA...Asa ca...ii permit ca si ultima dorință sa mai guitze pe aici...sa se simtă în mediul ei...ba chiar sunt dispus să îi trimit si ceva laturi zilnic de trei ori pe zi...sa nu slaghiasca...ca urâtă este...da SCROAFA slabă nu da bine...facem colecta de sloboz fermentat amestecat cu brânză de coitze statute totul cu topping de excelente glazurate...gata masa pt Moni scrofitza cea fericită.. POFTA BUNA MONI...SA NU TE INECI FATO... Sorry i dont speak english 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Aprilie 21, 2018 A trecut ÅŸi paÅŸtele cailor, a revenit? :)CAUT o nenorocita de locație bună.. Totul ocupat Sunt 200 de profile pe Iași e Full 😂aștept sa ma sune.. Când se va elibera ceva. 2
mandokar Reputație: -88 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 CAUT o nenorocita de locație bună.. Totul ocupatSunt 200 de profile pe Iași e Full aștept sa ma sune.. Când se va elibera ceva.ESTE UN STAUL LIBER LA FOSTA FERMA A PARTIDULUI..INDE ERA CRESCATORIA DE PORCI..DOAR TE SIMTI CA LA TINE ACASA..ESTE SI IEFTIN..POTI SA STAI ACOLO...
moni77 Reputație: 2129 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Aprilie 22, 2018 ESTE UN STAUL LIBER LA FOSTA FERMA A PARTIDULUI..INDE ERA CRESCATORIA DE PORCI..DOAR TE SIMTI CA LA TINE ACASA..ESTE SI IEFTIN..POTI SA STAI ACOLO...Vezi cum te bagi cu nasu în cur la mine 😂 te a băgat cineva în seama? 1
mandokar Reputație: -88 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Vezi cum te bagi cu nasu în cur la mine te a băgat cineva în seama?ehe...habar nu ai tu...n-ai nici cea mai mica idee...
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 23, 2018 @mandokar,eu sunt puțin mai greu de cap.Nu înțeleg ce dorești de fapt.Eu de exemplu aș fi avut un mic motiv să mă cert cu Monica,dar vezi că nu am facut-o pentru simplu motiv că a fost și este suficient de apreciată de colegi în care am mai multă încredere decât în tine și ceilalți cu care faci echipă. Acum mai bine de un an am plecat de la ea foarte supărat și nefinaluzat pe motiv că a trecut timpul,10-15min. Mi-am văzut de treaba mea și n-am mai vizitat-o și nu stiu dacă o voi mai vizita vreodată.Și cu toate acestea am sustinut-o și o susțin în continuare în conflictul cu voi.Să ai spor în toate! 6 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
moni77 Reputație: 2129 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Aprilie 23, 2018 @mandokar,eu sunt puțin mai greu de cap.Nu înțeleg ce dorești de fapt.Eu de exemplu aș fi avut un mic motiv să mă cert cu Monica,dar vezi că nu am facut-o pentru simplu motiv că a fost și este suficient de apreciată de colegi în care am mai multă încredere decât în tine și ceilalți cu care faci echipă. Acum mai bine de un an am plecat de la ea foarte supărat și nefinaluzat pe motiv că a trecut timpul,10-15min. Mi-am văzut de treaba mea și n-am mai vizitat-o și nu stiu dacă o voi mai vizita vreodată.Și cu toate acestea am sustinut-o și o susțin în continuare în conflictul cu voi.Să ai spor în toate! Mulțumesc! Încă un domn adevărat! Jos pălăria 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 23, 2018 Nu ai pentru ce. Eu încerc să fiu cât mai obiectiv,dar om fiind, greșesc și eu de multe ori.Să ai spor în toate! 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
moni77 Reputație: 2129 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Aprilie 23, 2018 Vineri voi ajunge în Iași... ÃŽn sfârșit sa făcut loc și pentru mine în vechea mea locație, pe lângă Palas Mall.Voi posta vineri noul meu număr de telefon . Program de lucru : L-V:09:00-20:00 S-D:09:00-23:00.Prețuri servicii : 100Ron/30 minute(o fin)Oral protejat,Normal protejat. :200Ron/60minOral protejat, normal protejat plus masaj. Plus nelipsitele gemete.. Cu limbaj semi vulgar.. ÃŽn ambele cazuri de timp. Extra :50Ron Oral neprotejat. 50Ron Uro +Masturbării. NU accept persoane in stare de ebrietate. Respectă ma și am sa te respect și răsfățðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤— 3
crocked Reputație: 142 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:iesi Oras:iesi Postat Aprilie 25, 2018 Nu inteleg la domnisoarele astea dc au in meniu oralul neprotejat ca extra ......
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 25, 2018 Este optiune lor.Atâta timp cât ești informat de la început nu văd motiv de supărare. Am fost la o fată de zeci de ori și tot timpul oralul a fost protejat și n-a fost nici o problemă pentru mine. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
crocked Reputație: 142 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:iesi Oras:iesi Postat Aprilie 26, 2018 nu i de suparare, eram doar curios. 1
mandokar Reputație: -88 Postat Aprilie 27, 2018 Postat Aprilie 27, 2018 Baroane....puti a peste....din ce in ce mai tare.....pe cine vrei tu sa prostești aici ?
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 27, 2018 @mandokar,Așa este.Toate fetele,de care am vorbit de bine sau le-am luat apărarea,cotizează zilnic.Mai am puțin și fac milionul de euro,după care mă retrag împreună cu ele undeva într-un paradis fiscal. Acum ești mulțumit?Să ai spor în toate! 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
coldfusion Reputație: 4335 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Aprilie 27, 2018 Baroane....puti a peste....din ce in ce mai tare.....pe cine vrei tu sa prostești aici ? :slap2 Asta a fost maxima. 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 27, 2018 PS.Dacă citești cu atenție ultima recenzie făcută "micii comori",adică Alina-noua in Iași,în special printre rânduri,ai să înțelegi cât de mare pește sunt. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
moni77 Reputație: 2129 Postat Aprilie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Aprilie 28, 2018 Mandokar ăsta cine îi defapt ? pe toate fetele le înjură pe toate frate sau sau îi vreo pizdă care duce lipsă. Anunţă dacă iţi trebe pulă mandokare da moka că îi criză .O tăiat guvernu din subvenţile la salarii :laugh2 Mi-ai luat vorba din gura! Ori este pestele unei comori, ori vreo comoara ruginita... Ori o fi un LABAGIU. 4
mandokar Reputație: -88 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Mandokar ăsta cine îi defapt ? pe toate fetele le înjură pe toate frate sau sau îi vreo pizdă care duce lipsă. Anunţă dacă iţi trebe pulă mandokare da moka că îi criză .O tăiat guvernu din subvenţile la salarii :laugh2hmmmm...miroase a codosh...de unde o fi oare ???......sau poate o fi miros de guvid...cine stie...sau mai curand pute a prost...mda..cred ca asa e. 2
mandokar Reputație: -88 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Mi-ai luat vorba din gura! Ori este pestele unei comori, ori vreo comoara ruginita... Ori o fi un LABAGIU.Nu are cum sa-ti ia vb din gura... tu ai mereu gura plina de pula si zartza..asa ca...lasa incercarile de a face jocuri de cuvinte...nu ai cum...nota 4 stai jos..taci si inghite. 2
mandokar Reputație: -88 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 PS.Dacă citești cu atenție ultima recenzie făcută "micii comori",adică Alina-noua in Iași,în special printre rânduri,ai să înțelegi cât de mare pește sunt.n-am timp de prostii...cand am timp citesc doar ceea ce ma priveste pe mine...atat. 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Aprilie 29, 2018 @mandokar,Să ai spor în toate! Sper că nu aici.După cum ai spus chiar tu.Noi aici facem "prostii".Pentru tine nu mai este loc. 6 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
mandokar Reputație: -88 Postat Mai 1, 2018 Postat Mai 1, 2018 @mandokar,Să ai spor în toate! Sper că nu aici.După cum ai spus chiar tu.Noi aici facem "prostii".Pentru tine nu mai este loc.vad ca esti bine dispus..ai luat alocatia copiilor si ai baut-o ? 2
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Mai 1, 2018 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Mai 1, 2018 Mandokar tu esti prost peste tot ba mizerie 4
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Mai 1, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Mai 1, 2018 @mandokar,Să ai spor,ține-o tot așa că o ții bine! Eu la nivelul tău nu cobor.Să ne auzim "sănătoși"! 6 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum