Vizitator dave_sex Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2017 Postat Noiembrie 24, 2017 Monica, la Suceava nu vrei sa vii?
coldfusion Reputație: 4335 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Noiembrie 24, 2017 Nu vine, coaie....nu-i mai place radauteana si nici sarea de Cacica nu mai e ce-a fost odata. 5
moni77 Reputație: 2129 Postat Decembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Decembrie 15, 2017 Hi, disponibil azi ?Nu sunt in Bucuresti pupici
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 18, 2017 Nu sunt in Bucuresti pupiciCat de mult conteaza o virgula.... dar de unde sa stie magraoanca de asa ceva.
moni77 Reputație: 2129 Postat Decembrie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Decembrie 18, 2017 Cat de mult conteaza o virgula.... dar de unde sa stie magraoanca de asa ceva. Extraordinar de aia nu te lua somnul pe tine că nu am pus eu virgulă.Asta este site pentru futut cine cum se fute și cine cum o suge în niciun caz nu este site pentru limba română .
baiatu2 Reputație: 375 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 18, 2017 Mona ai spus asa:Eu acuma nu sunt in Bucuresti Ceea ce inseamna ca esti in iasi si ca esti dsiponibila ... Care o fi adevarul? Nu de alta dar vreau si eu sa ma fut, cand te gasesc in iasi?
moni77 Reputație: 2129 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Decembrie 19, 2017 Mona ai spus asa:Eu acuma nu sunt in Bucuresti Ceea ce inseamna ca esti in iasi si ca esti dsiponibila ... Care o fi adevarul? Nu de alta dar vreau si eu sa ma fut, cand te gasesc in iasi? Sunt in Bacau . Revin dupa sărbătorii pupici 1
mihai leonte Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Decembrie 23, 2017 Ok. Te așteptăm la futut în Iași. O sa stai o perioadă?
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2017 Sunt in Bacau . Revin dupa sărbătorii pupiciFrumoasa esti iub 2 5
Vizitator okapoli Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Moni ...sa ne dai de veste cand ajungi si prin Iasi ... Sarbatori fericite !!!
moni77 Reputație: 2129 Postat Decembrie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Decembrie 27, 2017 Moni ...sa ne dai de veste cand ajungi si prin Iasi ... Sarbatori fericite !!!Sărbători fericite si tie 1
dangerjo Reputație: -2 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Ianuarie 14, 2018 Bucuresti ajungi?
daxis18 Reputație: -82 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Bucuresti ajungi? NU VINE LA BUCURESTI CA O ASTEAPTA BAIETII CU PARUL ..CA I-A IMBOLNAVIT PE UNII PT CA FACE NEPROTEJAT...CITESTE RECENZIILE MAI BINE..SI AI MARE GRIJA CU EA.
dangerjo Reputație: -2 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Februarie 2, 2018 NU VINE LA BUCURESTI CA O ASTEAPTA BAIETII CU PARUL ..CA I-A IMBOLNAVIT PE UNII PT CA FACE NEPROTEJAT...CITESTE RECENZIILE MAI BINE..SI AI MARE GRIJA CU EA.Merci!
coldfusion Reputație: 4335 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Februarie 2, 2018 NU VINE LA BUCURESTI CA O ASTEAPTA BAIETII CU PARUL ..CA I-A IMBOLNAVIT PE UNII PT CA FACE NEPROTEJAT...CITESTE RECENZIILE MAI BINE..SI AI MARE GRIJA CU EA.Mananci rahatel. 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Februarie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Februarie 3, 2018 NU VINE LA BUCURESTI CA O ASTEAPTA BAIETII CU PARUL ..CA I-A IMBOLNAVIT PE UNII PT CA FACE NEPROTEJAT...CITESTE RECENZIILE MAI BINE..SI AI MARE GRIJA CU EA.D-aia te-au Banat... Ca ești tare credibil și ai și dreptate. NU mai activez aceasta meserie acum cearta te singur 😂😂😂 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Februarie 4, 2018 Pe bune, Monica ? Te-ai retras ? 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Februarie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Februarie 6, 2018 Pe bune, Monica ? Te-ai retras ?Bună... Da m-am retras...❤️ 1
sh.te.futz Reputație: 375 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 8, 2018 Bună... Da m-am retras...❤️Mare pierdere... 1
alex0202 Reputație: -3 Postat Martie 2, 2018 Postat Martie 2, 2018 NU VINE LA BUCURESTI CA O ASTEAPTA BAIETII CU PARUL ..CA I-A IMBOLNAVIT PE UNII PT CA FACE NEPROTEJAT...CITESTE RECENZIILE MAI BINE..SI AI MARE GRIJA CU EA. Asa este,am citit si eu despre asta,cine stie,poate ca este bolnava si vrea sa faca cadouri si altora...
mandokar Reputație: -88 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 Mda...probabil de aste se retrage,,,are nevoie de tratament,cred...cine stie.
coldfusion Reputație: 4335 Postat Martie 4, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Martie 4, 2018 Asa este,am citit si eu despre asta,cine stie,poate ca este bolnava si vrea sa faca cadouri si altora... Mda...probabil de aste se retrage,,,are nevoie de tratament,cred...cine stie.Furati curent amandoi. 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Martie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Martie 5, 2018 O spun pentru prima și ultima data : O acuzație de genul acesta ar trebui susținut cu probe foarte bune.Motivul pentru care m-am retras este familia mea, copilu meu nici de cum bolile voastre aberante. Altceva in afara de bolii,laba, laba și iar laba mai știti?! P.S-Ma doare fix în c.. De ce aberați voi acolo 😂. Eu zic sa va duceți voi domnilor la un control de "prostie". NU bag pe nimeni în oala cu nimeni aceasta postare este fix pentru hateri pupici și multa sănătate la toată lumea! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum