moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 17, 2017 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 18, 2017 😇😇😇😇 1
liniutza18 Reputație: -14 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:acasa Oras:acasa Postat Octombrie 19, 2017 Buna Moni , zi-mi și mie prin ce zona stau sa imi fac o idee , dacă lucrezi și după 10 noaptea și dacă accepți doar oral cu finalizare orală sau faciala și la ce preț , mersi 1 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Octombrie 19, 2017 Ti-era lene sa citeste prima postare a Monicai, este ? https://nimfomane.com/forum/topic/83480-monica-24-de-ani-palace-mall/?p=2501477 1 5
liniutza18 Reputație: -14 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:acasa Oras:acasa Postat Octombrie 19, 2017 Ti-era lene sa citeste prima postare a Monicai, este ? Mai du-te-n pula mea de labar , ai ceva cu mine sau ce pula vrei de la viața mea de te crezi mare cacat pe un forum ? Du-te-n morții tai pe publi și da o laba nu ma lua pe mine la întrebări ca îți tai curentul , unde pula mea vezi tu pe prima pagina ce am întrebat eu ? Vezi ca scrie doar de anal nu de altceva și am întrebat unde ca am citit ce zice lumea aici și zice ca s-a mutat , așa ca taci in pula mea , du-te la un film da o laba și Simte-te bine , nu te mai deranja sa imi răspunzi. 1
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Mai du-te-n pula mea de labar , ai ceva cu mine sau ce pula vrei de la viața mea de te crezi mare cacat pe un forum ? Du-te-n morții tai pe publi și da o laba nu ma lua pe mine la întrebări ca îți tai curentul , unde pula mea vezi tu pe prima pagina ce am întrebat eu ? Vezi ca scrie doar de anal nu de altceva și am întrebat unde ca am citit ce zice lumea aici și zice ca s-a mutat , așa ca taci in pula mea , du-te la un film da o laba și Simte-te bine , nu te mai deranja sa imi răspunzi.Frumos limbaj........ 5
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 20, 2017 Noul număr de telefon pentru anunțul meu este 0746949344 pup
lungsigros Reputație: 57 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:La capatul ei Oras:La capatul ei Postat Octombrie 20, 2017 nu frate daca cand ai pula mica si dai laba toata ziua, iti faci cont pe nimfomane cu lungsigros ca sa pari interesant dar tot la laba dai de faptDa ia-ti foca de nevasta frate, ma scuzi ca ti-am jignit asa frumusete. Vin si la nunta, am sa-i aduc ei o galeata de macrou si tie un caras. 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Octombrie 20, 2017 Mai du-te-n pula mea de labar , ai ceva cu mine sau ce pula vrei de la viața mea de te crezi mare cacat pe un forum ? Du-te-n morții tai pe publi și da o laba nu ma lua pe mine la întrebări ca îți tai curentul , unde pula mea vezi tu pe prima pagina ce am întrebat eu ? Vezi ca scrie doar de anal nu de altceva și am întrebat unde ca am citit ce zice lumea aici și zice ca s-a mutat , așa ca taci in pula mea , du-te la un film da o laba și Simte-te bine , nu te mai deranja sa imi răspunzi.In primul rand esti un mare prost. Sa-ti pun de ce....in prima faza eu ti-am vorbit frumos, tu ai raspuns ca un cioban. Asta esti de fapt, un cioban prost satul de branza de pe propria-i pula. In al doilea rand esti un prost care nu stie sa citeasca si sa deduca niste lucruri elementare. Daca deschideai link-ul pe care l-am pus mai sus, gaseai serviciile si tarifele domnisoarei si daca mai rasfoiai putin gaseai si recenzia mea in care esti precizat ca pentru 50 de lei in plus face si finalizare orala : https://nimfomane.com/forum/topic/83480-monica-24-de-ani-palace-mall/?p=2723778 In concluzie, discutia mea cu un prost se incheie aici. 3 5
crocked Reputație: 142 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:iesi Oras:iesi Postat Octombrie 21, 2017 Da ia-ti foca de nevasta frate, ma scuzi ca ti-am jignit asa frumusete. Vin si la nunta, am sa-i aduc ei o galeata de macrou si tie un caras. stai chilleandru ca te iei nasol, fii cuminte si treci la ce faci tu mai bine 3
daxis18 Reputație: -82 Postat Octombrie 22, 2017 Postat Octombrie 22, 2017 Ai Mai du-te-n pula mea de labar , ai ceva cu mine sau ce pula vrei de la viața mea de te crezi mare cacat pe un forum ? Du-te-n morții tai pe publi și da o laba nu ma lua pe mine la întrebări ca îți tai curentul , unde pula mea vezi tu pe prima pagina ce am întrebat eu ? Vezi ca scrie doar de anal nu de altceva și am întrebat unde ca am citit ce zice lumea aici și zice ca s-a mutat , așa ca taci in pula mea , du-te la un film da o laba și Simte-te bine , nu te mai deranja sa imi răspunzi. Ai grija cu balena asta ca iti cere bani in plus sa faci cu ea neprotejat..are recenzii prin Bacau si prin Bucuresti...am inteles ca e un fel de bomba biologica ..fii foarte atent ca nu se stie..citeste recenziile despre ea..schimba si numerele de telefon ca sa nu poate fi depistata dupa recenzii..are pestele care are multiple conturi si o apara..e de evitat dupa mine..dar...fiecare face cum stie.. 1
daxis18 Reputație: -82 Postat Octombrie 22, 2017 Postat Octombrie 22, 2017 Buna Moni , zi-mi și mie prin ce zona stau sa imi fac o idee , dacă lucrezi și după 10 noaptea și dacă accepți doar oral cu finalizare orală sau faciala și la ce preț , mersi Ai grija cu balena asta ca iti cere bani in plus sa faci cu ea neprotejat..are recenzii prin Bacau si prin Bucuresti...am inteles ca e un fel de bomba biologica ..fii foarte atent ca nu se stie..citeste recenziile despre ea..schimba si numerele de telefon ca sa nu poate fi depistata dupa recenzii..are pestele care are multiple conturi si o apara..e de evitat dupa mine..dar...fiecare face cum stie.. 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 22, 2017 Ai grija cu balena asta ca iti cere bani in plus sa faci cu ea neprotejat..are recenzii prin Bacau si prin Bucuresti...am inteles ca e un fel de bomba biologica ..fii foarte atent ca nu se stie..citeste recenziile despre ea..schimba si numerele de telefon ca sa nu poate fi depistata dupa recenzii..are pestele care are multiple conturi si o apara..e de evitat dupa mine..dar...fiecare face cum stie.. Tare prost mai ești...
daxis18 Reputație: -82 Postat Octombrie 23, 2017 Postat Octombrie 23, 2017 Ai grija cu balena asta ca iti cere bani in plus sa faci cu ea neprotejat..are recenzii prin Bacau si prin Bucuresti...am inteles ca e un fel de bomba biologica ..fii foarte atent ca nu se stie..citeste recenziile despre ea..schimba si numerele de telefon ca sa nu poate fi depistata dupa recenzii..are pestele care are multiple conturi si o apara..e de evitat dupa mine..dar...fiecare face cum stie.. Tare prost mai ești...DE CE..PT CA MI-AM SPUS PAREREA...EU CRED CA PROASTA ESTI TU..DAR PUTIN MA INTERESEAZA..EU DOAR I-AM AVERTIZAT PE CEILALTI..FIECARE FACE CUM VREA... 1
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Postat Octombrie 23, 2017 DE CE..PT CA MI-AM SPUS PAREREA...EU CRED CA PROASTA ESTI TU..DAR PUTIN MA INTERESEAZA..EU DOAR I-AM AVERTIZAT PE CEILALTI..FIECARE FACE CUM VREA... Daca scrii cu majuscule (adica litere mari ca sa intelegi si tu) nu esti mai destept. Dimpotriva, mirosi in continuare a peste ordinar. 6
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 23, 2017 DE CE..PT CA MI-AM SPUS PAREREA...EU CRED CA PROASTA ESTI TU..DAR PUTIN MA INTERESEAZA..EU DOAR I-AM AVERTIZAT PE CEILALTI..FIECARE FACE CUM VREA... Bine mai deșteptule. Spor la "Livrat" marfa bună.
Vizitator okapoli Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2017 Postat Octombrie 24, 2017 Salutare stimati colegi. Astazi am avut deosebita placere sa o intalnesc pe Monica . Am vorbit la telefon mai multe detalii legate de preturi si locatie. Locatia este in zona pensiunii Palace ,un apartament in regim hotelier foarte frumos .Aspectul Moncai este cunoscut,ea fiind o domnisoara frumoasa cu forme destul de generoase (sani mari,fund mare ).Am stat doar un numar 100 lei cu oralul protejat. Actiunea a debutat printru un oral destul de ok urmat de doua pozitii ,misionar si caprita . Note : Locatie : 10 palasAspecti Monica : 10 Rubensiana adevarata, pentru pasionatii de voluptoase e exceptionala (sani mari si un fund super bombat)Oral : 9 Cred ca s -a mai mentionat...are o tehnica aparte de pus prezervativulNormal : 9 Se misca bine ..da contre Gfe : 9 destul de placuta ca si persoana Igiena : 10 Conculzii : Desi poate nu e neaparat idealul meu de femeie ...eu m am simtit bine ... e mai mult asa ca o amanta/ ca o prietena la care mergi si va futeti .. Monica ...sper sa ne revedem
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 24, 2017 Salutare stimati colegi. Astazi am avut deosebita placere sa o intalnesc pe Monica . Am vorbit la telefon mai multe detalii legate de preturi si locatie. Locatia este in zona pensiunii Palace ,un apartament in regim hotelier foarte frumos .Aspectul Moncai este cunoscut,ea fiind o domnisoara frumoasa cu forme destul de generoase (sani mari,fund mare ).Am stat doar un numar 100 lei cu oralul protejat. Actiunea a debutat printru un oral destul de ok urmat de doua pozitii ,misionar si caprita . Note : Locatie : 10 palasAspecti Monica : 10 Rubensiana adevarata, pentru pasionatii de voluptoase e exceptionala (sani mari si un fund super bombat)Oral : 9 Cred ca s -a mai mentionat...are o tehnica aparte de pus prezervativulNormal : 9 Se misca bine ..da contre Gfe : 9 destul de placuta ca si persoana Igiena : 10 Conculzii : Desi poate nu e neaparat idealul meu de femeie ...eu m am simtit bine ... e mai mult asa ca o amanta/ ca o prietena la care mergi si va futeti .. Monica ...sper sa ne revedem Mulțumesc frumos... Te puppppp pe punctul "G" )))))))
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 24, 2017 Era o gluma... Între.. ghilimele...
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 25, 2017 Disponibila pana joi seara pup
anonymous6 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Buna! sunt monica, 23 de ani discreta, senzuala, jucausa, pasionala si plina de erotism. sunt doar cateva cuvinte care ma pot caracteriza. sunt o bruneta focoasa cu sani si tot ceea ce trebuie sa aiba o femeie pentru a fi placuta..160cm/59kg/sanii nr 4 locatie : zona Palace Mall Preturi: 100 Fin ,200 Ora ,Anal extra 50 Ron Atentie analul este in functie de marime .TOATE SERVICIILE MELE SUNT PROTEJATE Contact : 0721138588Hi do you speak english ?
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 26, 2017 Hi do you speak english ?Yes
geovani791 Reputație: 43 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Mai avea o colega roscata,le am incercat pe amandoua,roscata slabuta,tonifiata,putin cam mult par pe spate si maini , oral slab nota 6 ,normal sustinut nota 7 iar cu grasuta din poze esti mereu pe graba,dupa ce ia banii te grabeste sa finalizezi sa bage pe altu,deci nu recomand.ca nu mai zic ca am stat ascuns si pe la baie ascuns pana a intrat un client 1 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Octombrie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Octombrie 26, 2017 Mai avea o colega roscata,le am incercat pe amandoua,roscata slabuta,tonifiata,putin cam mult par pe spate si maini , oral slab nota 6 ,normal sustinut nota 7 iar cu grasuta din poze esti mereu pe graba,dupa ce ia banii te grabeste sa finalizezi sa bage pe altu,deci nu recomand.ca nu mai zic ca am stat ascuns si pe la baie ascuns pana a intrat un client Eram grăbită pentru ca asa este când ai colega.. De aceia și stau singura de 2 luni. Îmi cer scuze fata de tine.
daxis18 Reputație: -82 Postat Octombrie 27, 2017 Postat Octombrie 27, 2017 atentie mare ca face sex neprotejat...ATENTIE FOARTE MARE...!!! BOMBA BIOLOGICA LA ORIZONT !!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum