Vizitator spirielf Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Si eu am vorbit doar pe whatsapp, schimb de poze, ca sta cu ai ei.....nu stiu ce sa zic, poate se risca cineva dun Constanta ca parca asa sa fac drum degeaba nu as dori:))) Link spre comentariu
adyzion Reputație: 193 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Eu tot pe wassup. Cam aceeasi placa. Se poate face schimb de informatii de la ea? Macar sa stim mai multe.. Si eu am vorbit doar pe whatsapp, schimb de poze, ca sta cu ai ei.....nu stiu ce sa zic, poate se risca cineva dun Constanta ca parca asa sa fac drum degeaba nu as dori:))) Link spre comentariu
acidburn Reputație: 311 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2018 am vorbit doar pe whats ! dar mie se pare ca e un baiat ! tu ce zici? ai vorbit cu ea telefonic??Este teapa sigur, ea nu poate sa vorbeasca la telefon dar in schimb poate sa sa plece de acasa sa se futa.. parerea mea..acum trageti voi o concluzie! Link spre comentariu
nonamefucker95 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Cu Rami mona(23) a vorbit sau s-a intalnit cineva? Link spre comentariu
stefan22 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Oras:abcd Oras:abcd Partajează Postat Martie 14, 2018 Nu prea am postat pe aici, urmaresc forumul de ceva vreme, doar vreau sa va atentionez de ALE26 din Targoviste - este o taranca cu pretentii de diva cu un vocabular de mahala si fara bun simt Link spre comentariu
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Raspuns primit de la tarancuta de Ale26: Maaars ma de aici . Vezi ca nu toate in viata sunt de vanzare sau de cumparat . Asa ca " hai sictir " . Eu nu sunt aici sa ma f#t . Paaaaaa ! :* Link spre comentariu
stefan22 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Oras:abcd Oras:abcd Partajează Postat Martie 14, 2018 Ce va asemanator dar mult mai nuantat Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 14, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 14, 2018 Cu oanna25 a vorbit cineva? Link spre comentariu
bitch_hunting_101 Reputație: 21 Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Ma autorecomand Pe cs ma gasesti cristina111Daca tot te autorecomanzi, poate raspunzi si la mesaje totusi... Link spre comentariu
rojert Reputație: 65 Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Cu oanna25 a vorbit cineva?da,dar zice ca trebuie sa stai sa vb cu ea ,o perioada de timp cam,ca sa ai pe urma o intalnirea cu ea, eu nu ma bag :))) Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Martie 15, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 15, 2018 Cu Just for you (33) din Cluj s-a întâlnit cineva? E nou înscrisă, dar mie mi se pare profesionista. Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Martie 15, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 15, 2018 Mi-a trimis poze. Pare barbat, transvestit. Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Martie 15, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 15, 2018 Asa arata. Mie nu mi s-ar scula la ea/el. Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 15, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 15, 2018 da,dar zice ca trebuie sa stai sa vb cu ea ,o perioada de timp cam,ca sa ai pe urma o intalnirea cu ea, eu nu ma bag :)))Am reusit sa intru in legatura cu ea pe whatsapp...nici vorbă ca sa stai de vorbă o perioadă de tim cu ea...cine stie ce ai inteles...super ok tipa cred am reusit sa o vad si prin video call.. Link spre comentariu
rojert Reputație: 65 Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Am reusit sa intru in legatura cu ea pe whatsapp...nici vorbă ca sa stai de vorbă o perioadă de tim cu ea...cine stie ce ai inteles...super ok tipa cred am reusit sa o vad si prin video call..[/quoteDar cand o sa te intalnesti cu ea?? Dupa ce stai sa vorbesti cu ea un an !!!)))Sfarul meu este sa Nu mai pierdeti timpul cu ea!! :p Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 15, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 15, 2018 Asa arata. Mie nu mi s-ar scula la ea/el. Ce lesinata! 1 Link spre comentariu
Vizitator gabry89 Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Miha1234 cere 1000euro pe intalnire, 1500 neprotejat :) Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 16, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 16, 2018 Am reusit sa intru in legatura cu ea pe whatsapp...nici vorbă ca sa stai de vorbă o perioadă de tim cu ea...cine stie ce ai inteles...super ok tipa cred am reusit sa o vad si prin video call..[/quoteDar cand o sa te intalnesti cu ea?? Dupa ce stai sa vorbesti cu ea un an !!!)))Sfarul meu este sa Nu mai pierdeti timpul cu ea!! :p Nici nu a pus problema ca sa vorbim o perioadă...a fost clară și scurt la obiect chiar am vazut este tipa din poze prin video call...urmează săi fac o vizita! Link spre comentariu
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Doar pierdeti timpul incercand sa discutati cu Allena25.M-a intrebat pe cs cat ofer,700-1000 lei raspund eu,raspnsul ei fiind: "pentru o iesirea la o cafea si eventual un sarut." Link spre comentariu
nonamefucker95 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Eu spun ca pt binele tuturor....mai bine nu....prea multe detalii Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 17, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 17, 2018 Oanna25 este chiar super tipa am facut un drum sa o vad in carne si oase....adevarata tipa... Link spre comentariu
faneg89 Reputație: 54 Postat Martie 17, 2018 Oras:Bucuresti/Pitesti Oras:Bucuresti/Pitesti Partajează Postat Martie 17, 2018 Coaie esti masochist sa futi scanduri? Tu ai vazut ce urata si slabanoaga e? Link spre comentariu
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Oanna25 este chiar super tipa am facut un drum sa o vad in carne si oase....adevarata tipa...Ce tot inventezi acolo? Tipa nu da web si nici poze cu chipul :))) Culmea e ca tu ai vazut-o la web! Am replicat ca nu e fata,uite ce a raspuns: "daca crezi e bine altfel nu mai vorbim" daca si asta e fata...baiete tu nici nu sti sa minti.Pune mana si mai invata! Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 17, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 17, 2018 Ce tot inventezi acolo? Tipa nu da web si nici poze cu chipul :))) Culmea e ca tu ai vazut-o la web! Am replicat ca nu e fata,uite ce a raspuns: "daca crezi e bine altfel nu mai vorbim" daca si asta e fata...baiete tu nici nu sti sa minti.Pune mana si mai invata!Dacă faci parte din cei cu fantezii urâte...este clar! Pune mana si vb cu ea si ai sa imi dai dreptate Link spre comentariu
nonamefucker95 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Dacă faci parte din cei cu fantezii urâte...este clar! Pune mana si vb cu ea si ai sa imi dai dreptateEu zic ca ai facut o greseala!!! Dar vom afla daca da sau nu...... Link spre comentariu
Postări Recomandate