Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Eu am vorbit mai mult cu ea, a venit la Ploiesti, am stat o noapte. Mi-a facut super oferta, 500 Lei i-am dat .. n-a fugit la baie, eu am facut si finalizare pe fata, i-am cerut eu si a stat cu slobozu' pe fata asa , zicea ca ei ii place. De anal nu am intrebat, ca nu m-a interesat. La normal ne-am futut ca 2 iubiti, a terminat si ea de 2 ori.

• Oras:Romania
Postat

Eu am vorbit mai mult cu ea, a venit la Ploiesti, am stat o noapte. Mi-a facut super oferta, 500 Lei i-am dat .. n-a fugit la baie, eu am facut si finalizare pe fata, i-am cerut eu si a stat cu slobozu' pe fata asa , zicea ca ei ii place. De anal nu am intrebat, ca nu m-a interesat. La normal ne-am futut ca 2 iubiti, a terminat si ea de 2 ori.

Despre cine vorbesti?  Deya?

• Oras:brasov
Postat

Freeman 87, daca nu ai nimic impotriva as vrea sa vorbesc ceva cu tine in particular.

Postat

Tipa mia zis in mesaje ca ii place sa filmeze scene de sex cand se intalneste cu clientii. Voua va cerut asa ceva? Ati filmat?

Postat

Ne poti spune putin cum arata live? Inaltime, greutate, marime sani?

Multumim

• Oras:Bucuresti
Postat

ar fi ideal sa postam aici despre fiecare !

Nu prea mai ai despre ce frate...tot mai multe ciurucuri!

Postat

Cei care ati facuto cu Diva , normal neprotejat nu va fost teama? Mai ales ca se spune ca ar fi facuto cu mai multi.

Postat

dar cam nu raspunde nimeni pe cautsponsor !! cum trebuie procedat cu fetele de acolo cu subiectul sau introducerea!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cred ca trebuie sa insisti. Suntem multi care le contactam si e cam greu sa raspunda la toti. Spor.

Postat

nu cred ca ar fi o solutie sa stam si sa scriem pana sa raspunda

sa ne sfatuieasca care au reusit cu ele cum au facut

ms

Postat

cu lois a incercat cineva??

Cere 100 EUR / ora. Vine si pe 350 RON si sta mai mult de 1 ora. Nu exceleaza la nimic. Nu face anal. Cam inerta. Nu isi merita banii. E usor speriata. Eu am lovit-o prin iunie, nu ma mai tenteaza. O face cand are nevoie acuta de bani.

Postat

dar cum arata? mai ai incercat cu altele?

Cum arata? Fata tanara, arata OK, sani relativ micuti, fund nu exceptional, slabuta. Nu e profesionista. De pe CS am lovit vreo 9-10. Depinde pentru ce o vrei. Daca o vrei pt o experienta exceptionala nu e persoana potrivita. Daca vrei in perversitatea ta sa lovesti ceva puiet go for it, vrei sa vezi cum e go for it.

Postat

cu care mai ai fost ??

sa ne dai niste informatii despre ele oricum vad ca raspund fetele f greu

ms

Postat

cu care mai ai fost ??

sa ne dai niste informatii despre ele oricum vad ca raspund fetele f greu

ms

Daca dai  un search pe topic o sa vezi raspunsuri.

Postat

Aventura "deosebită" pe cautsponsor.ro ăsta :))))

Erikka - 250 lei/ oră (total), vine la domiciliu sau la hotel

Diva17 - 100 Euro/ întâlnire (oral și normal), are locație în zona Lacul Tei

Crysa - 100 lei/ finalizare (oral și normal), vine oriunde, și în mașină..

Nicosweety - 100 lei/ finalizare (oral), normal și anal doar daca are chef, vine oriunde, și în mașină și ea....

Simonalove - 150 lei/ finalizare (doar normal), nu are locație, doar la hotel

Loryy - 0 lei/... (iși caută iubit)....

Gabriela1991m - vrea să te cunoască înainte, și dacă ei îi place de tine, se poate și fără .... bani (nu fără prezervativ)  :slap2

• Like 2

Postat

Era să o uit pe 

Badgirl (grasă rău) - 200 lei/ "căteva ore"  (total) + bonus mai are o colegă tot căministă (slim), cu amândouă e 500 lei..

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...