Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

Postat

M-am vazut si eu cu inna alessi:

- pustoica draguta de 19 ani

- nimfomana, poti facem cam orice cu ea

- am dat doar 100 lei (nu am stabilit nimic ca pret de dinainte, i-am dat eu dupa) pt un oral in care a inghitit tot tot, se lingea de sperma si mi-a aratat ca nu mai are absolut nimic in gura :)

- draguta la fata, aranjata, fund maricel si bombat, sani mici; nu f mare experienta tinand cont de varsta, dar interesanta aventura cu ea

- arata ceva mai bine ca in pozele ei: nu e bomba sexy dar e draguta

mai te ai intalnit cu inna?? parca zice ca nu mai vine spre buc :(
Postat

"Mai" ne agasezi mult cu scrierile tale academice:)?

"pai" cum vrei sa iti scriu participa si tu ca sa invatam de la tine :P

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu m-am mai intalnit cu inna. Oricum, cam niciodata nu doresc sa ma intalnesc cu aceeasi femeie de doua ori... dupa ce am bifat-o nu mai are farmec :)

Postat

Nu m-am mai intalnit cu inna. Oricum, cam niciodata nu doresc sa ma intalnesc cu aceeasi femeie de doua ori... dupa ce am bifat-o nu mai are farmec :)

:)) f tare mai ai bifatb pe cineva??
Postat

Ati mai vorbit careva cu Diva17 zilele astea telefonic sau pe whatsapp?

zicea parca cineva ca e in vacanta pana 5 sept

se odihneste p... un pic

• Oras:brasov
Postat

Nici o reactie din partea celor care spun ca au facut sex normal neprotejat cu Diva ! Sau ne place sa ne laudam, doar. Macar nu mai duceti in eroare alti posibili clienti ai tipei.

Postat

e de evitat o astfel de zdreanta, nu de laudat

sexul fara preze nu se face oricum. daca a cedat usor cu tine a cedat la fel de usor si cu altii

• Like 1
Postat

e de evitat o astfel de zdreanta, nu de laudat

sexul fara preze nu se face oricum. daca a cedat usor cu tine a cedat la fel de usor si cu altii

ai dreptate 100% cine stie ce boli si virusi poat sa aiba trebuie atenti mare pt toti
Postat

Sarpe2122 ce pula mea minti asa? Gay infect laba r trist

Vorbeste frumos. Ce te deranjeaza pe tine. Esti cumva avocatul sau pestele ei.! Voi ati afirmat pe aici ca ati facut neprotejat cu ea.
Postat

Sarpe2122 ce pula mea minti asa? Gay infect laba r trist

Vorbeste frumos. Ce te deranjezi atat. Esti cumva pestele ei?! Nu eu am afirmat ca ar fi facut sex normal neprotejat. Citeste postarile atent si vezi cine afirma asa ceva. Si veziti de ale tale. Discutam de curve aici.

Postat

Vorbeste frumos. Ce te deranjezi atat. Esti cumva pestele ei?! Nu eu am afirmat ca ar fi facut sex normal neprotejat. Citeste postarile atent si vezi cine afirma asa ceva. Si veziti de ale tale. Discutam de curve aici.

sa nu va incertati pe aici trebuie sa ne ajutam impotriva lor :)))
Postat

Fratilor, n-aveti logica! De vina sunteti voi ca ati facut-o fara preze...sunteti singurii responsabili pentru pula voastra! Ca ea daca nu ar avea cu cine sa o faca fara prezervativ, nu ar mai face-o

Postat

Fratilor, n-aveti logica! De vina sunteti voi ca ati facut-o fara preze...sunteti singurii responsabili pentru pula voastra! Ca ea daca nu ar avea cu cine sa o faca fara prezervativ, nu ar mai face-o

:)) corect fiecare cu pula lui

Postat

am vorbit cu dana ea cauta un iubit si o relatie serioasa sa nu mai pierdeti timpul cu ea nici nu stiu ce cauta pe situl :(

Postat

am vorbit cu dana ea cauta un iubit si o relatie serioasa sa nu mai pierdeti timpul cu ea nici nu stiu ce cauta pe situl :(

asa zice la inceput. sa fii sigur ca dup-aia asteapta cadouri; doar sunteti iubiti, nu?

Postat

asa zice la inceput. sa fii sigur ca dup-aia asteapta cadouri; doar sunteti iubiti, nu?

da asa a Zis ,altfel nu e dispusa la nimic.sa vedem daca mai a vorbit cineva cu ea !!

Postat

da asa a Zis ,altfel nu e dispusa la nimic.sa vedem daca mai a vorbit cineva cu ea !!

de cat timp e pe site?

uite asa iese in oras fara sa plateasca 1 leu

Postat

de cat timp e pe site?

uite asa iese in oras fara sa plateasca 1 leu

cam de 2 luni este

dar daca o scoti si o invit la masa ce benificiu o sa am

Postat

cam de 2 luni este

si nimeni nu cauta o iubita pe situl,si sunt multi care au postat ca daca fute una nici nu mai vrea sa se intalneasca cu ea.cauta alta si asa mai departe

Postat

cam de 2 luni este

exact. daca intradevar isi dorea un iubit nu crezi ca s-ar fi saturat de atatea intalniri ratate si de atatia cu care si-a tras-o

deci e un filtru sa mai trieze din ghiolbani

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...