Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

Postat

retardata este mata. boule. si tu ca tea facut. vorbesti si tu ce crezi si te dai tantos cand cineva te ia la intrebari.ti-am zis sa pui ceva concret ce ai facut tu, nu povesti pt copiii. avea dreptate careva pe aici care te-a facut labagiu. probabil stie el ce stie

• Oras:Bucuresti
Postat

DEYA:

Bună! Mulțumesc frumos! Eu as vrea 250 lei pt o finalizare sau 400 lei pt 2 finalizări. Nu este limita de timp și nu mă grăbesc. Sex total, protejat, la mine sau la hotel. Nu înghit și nu dau limbi în fund.

GABRIELA91: Buna. Tu ce cauți pe acest site?

Iar acum ma agaseaza cu mesaje. Nu ii mai raspund ca pare pierdere de vreme cu ea...

GABRI31:

Eu nu caut sa ma vand pe bani ...vreau o relatie cu un barbat potent financiar ce i drept ma gandesc la viitor si daca voi avea un copil sa isi poata permite totul ....in fine vreau sa stiu mai multe despre tine de unde esti cati ani ai cu ce te ocupi absolut tot si ca sa ajung cu un barbat in pat este nevoie de timp si sa vad ca merita daca nu nici nu ma gandesc sa fie atent si rabdator sa ma faca sa vreau si sa vad ca merita...p.s nu este poza reala sunt mult mai ok ca cea din poza.

I-am raspuns inapoi ca bine fae si ca are de cautat ceva:)) la care mi-a rasp. ca sunt prost educat:)))

Dupa ce ca e proasta e si fudula si laudaroasa. Si eu sunt prost educat ca i-am urat succes!

Numai petarde..mai scrieti si voi poate gasim ceva frumos si serios...

• Like 1
Postat

Deya pare futabila, dar ma tem ca e prea inalta si plinuta. Posibil totusi sa o incerc:)

Postat

Rosse nu vrea sa vorbeasca pe site si a propus sa stam pe whatssapp,nu vreau sa dau n de telefon

• Oras:brasov
Postat

De Deya a postat careva si a zis ca a fugit cand a vazuto. Acum poate cauti si tu si vezi exact ce a postat.

Postat

De Deya a postat careva si a zis ca a fugit cand a vazuto. Acum poate cauti si tu si vezi exact ce a postat.

Mersi frate

• Like 1
Postat

Ia uitati ce prompta e duduia noastra GABRI, care ma jigneste pe mine ca sunt incult ( ma face sa rad), iar ea pare o semi-analfabeta dupa cum scrie:))):

Esti prost rau incultule...daca eu sunt proasta ca asta vreau te frustreaza pe tine saracie ce cauti pe site ul asta...esti insurat si vrei sa futi dute dracu ma pui pe forum frustratule...normal auzi raspuns bn faci continia sa cauti ce dracu cauti tu pe site ul asta nu inteleg nu vezi cine dracu se uita la tine penanule fraiere...in viata ta nu te poti atinge de o femeie ca mine poate pun eu peste tot saracie

• Like 1
Postat

Cre' ca tot CS-ul sta pe nimfomane:)))

Asa este,sunt si multe care au disparut de tot ca inna cea din galati :D
Postat

Aveti grija ca mai este una tepara din Urlati. Numele ei real Alexandru Elena. Cere bani inainte si pe urma te blocheaza dupa ce vede ca te-ai prins.

Postat

Stai in cartierul TEI, te futi la pensiunea de langa Bamboo, iti plimbi copilul in parcul de peste drum si spui ca nu stii unde este Palatul Ghica ? Canta la alta masa ! Si nu-ti mai amesteca pruncul in viata ta privata.

Daca intradevarc asa stau lucrurile, skolelos, esti un mare porc daca dai aici aceste amanunte. Probabil ca ti le-a zis in privat iar tu....

Asa va trebuie fetelor de vreti sa le scoateti bani din buzunar rupandu-le sufletul. Nu aveti nicio sansa, din contra, puteti fi santajate.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Stai in cartierul TEI, te futi la pensiunea de langa Bamboo, iti plimbi copilul in parcul de peste drum si spui ca nu stii unde este Palatul Ghica ? Canta la alta masa ! Si nu-ti mai amesteca pruncul in viata ta privata.

Daca intradevar asa stau lucrurile, skopelos, esti un mare porc daca dai aici aceste amanunte. Probabil ca ti le-a zis in privat iar tu....

Asa va trebuie fetelor de vreti sa le scoateti bani din buzunar rupandu-le sufletul. Nu aveti nicio sansa, din contra, puteti fi santajate.

Postat

Asta am si eu parerea despre skopelos. Cred ca este un frustrat, probabil refuzat de Diva si acum se razbuna pe ea. Eu zic sa nu ii mai luam in seama postarile ca sunt clar rautacioase.

Postat

Aveti grija ca mai este una tepara din Urlati. Numele ei real Alexandru Elena. Cere bani inainte si pe urma te blocheaza dupa ce vede ca te-ai prins.

Ce username are?

Postat

Deya pare futabila, dar ma tem ca e prea inalta si plinuta. Posibil totusi sa o incerc:)

Nu-ti recomand ! Am fost eu, m-am intalnit cu ea. Zici ca e de pe centura. E multa, are tzatze mari dar total neingrijita. Nu-ti poti imagina cata mizeria si cata dezordine era in apartamentul inchiriat. Faci cum cezi !

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Asa este, te poti pacali usor cu pozele, cand intri la ea ai senzatia ca te-ai dus intr-un bordel cum erau cele din anii 90, de pe plevnei. Te poti astepta sa ti se puna un cutit la gat, asta e senzatia:)). Poate daca s-ar aranja un pic, ar mai fi ce-ar mai fi, dar CLAR , nu este de mers

Postat

Mai vorbiti si despre altele...coriM vad ca incepe din nou sa fie activa, o foarte buna perioada de timp nu intrase deloc...cine a mai vb cu ea? Eu am fost la un pas sa ma intalnesc, dar avand in vedere ghinionul meu proverbial a picat totul:)) 

Postat

Mersi de pont fratilor, pe mine ma interesa mai ales persoana ei, cum arata si cum e, ca asta conteaza cand ma duc la o femeie. De locatie nu ma intereseaza ca inchid ochii sau mergem la un prieten ceva.

Da' daca spuneti ca " e multa" aici e problema. Vroiam ceva mai delicat si frumos.

Postat

Mai vorbiti si despre altele...coriM vad ca incepe din nou sa fie activa, o foarte buna perioada de timp nu intrase deloc...cine a mai vb cu ea? Eu am fost la un pas sa ma intalnesc, dar avand in vedere ghinionul meu proverbial a picat totul:))

Te a chemat in Cluj sa va vedeti? Mie mi-a zis ca vrea relatie si ca nu se fute pe bani :))

• Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

da,chiar sunt curios cine a mai luat contact cu corim in ultima perioada!

• Oras:Campina
  • Oras:Campina
Postat

Buna . Spune-mi nu cumva te-am f*** si nu te-am platit ? Sunt DYDA pe care iti permiti sa-ti dai cu parerea despre mine in nestiinta de cauza. Nu cred ca ne-am intalnit vreodata sau am facut vreo afacere cu tine . . . Daca te-am refuzat asta nu inseamna ca m-ai si avut ca sa zici de mine ca sunt de evitat . Asa ca veziti de treburile tale prietenas si lasa lumea sa ma cunoasca si altfel nu numai cum pretinzi tu !. ( Dyda)

• Like 1

• Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...