Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu ca ma bag, dar imi dau si eu cu parerea =)))

parca va futeti intre voi =))

Annono, stii ca noi barbatii ne ajutam intre noi mai mult decat femeileðŸ˜
Postat

pai atunci 600 pt 2 ore, nu inseamna 500 pe ora cum a postat pe aici sarpele. sau curva are tarife in functie de fraier si de foamea de bani care o are.

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Bravo baieti ! Incep sa apara curvele la interval.

!!!

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Nu ca ma bag, dar imi dau si eu cu parerea =)))

parca va futeti intre voi =))

Se joaca. Ratele si vanatorii.

• Like 1
Vizitator detomaso
Reputație: 0
Postat

Cu LADYMARRY din Tulcea a vorbit cineva?

• Oras:Campina
Postat

Buna

nicoledy un nr de tel ai, ma intereseaza pentru ca si eu tot din Campina sunt si poate ne întâlnim

Postat

Buna

nicoledy un nr de tel ai, ma intereseaza pentru ca si eu tot din Campina sunt si poate ne întâlnim

Postat

Buna

Are sigur un Nr de tel, mai bine vorbeste cu ea pe site-ul cautsponsor!

100% nu o sa posteze nr ei aici!

Succes!

• Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

Am vb eu cu Francii din Brasov, cica ar avea 18 ani dar in afara de niste super țâțe (cel mai probabil implanturi), nu cred ca e ceva de capul ei..bașini la greu.

Genul care crede ca apar barbati alde Ryan Reynolds sa arunce cu banii in tute de pe cautsponsor Romania :)))

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Nu va pierdeti timpul cu natalia26. Posteaza ca locatie Timisoara, dar este din Moldova. Vrea imprumut 5000 euro, ca are nevoie si cica ii da inapoi dupa 6 ani. Vrea sa mergem noi la Chisinau ca cica nu poate iesi din tara. Teapa prieteni. Deci aveti grija. Posibil sa inventeze alta poveste.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nimic vesti. macar despre diva ca la un moment dat era obiectivul central aici. sau este retrasa de pe piata?!

Diva are telefon. De ce nu suni sa te lamuresti?
Postat

Du-te frate la cautari si alegi Campina, varsta 21-25 si iti apare singura din lista.

Postat

se poate sa ma lamuriti care ati fost cu divs de curand, pe ce tarife se fute. ce zice sarpele, cu 500 ron pe ora, mi se pare foarte exagerat la cum arata.ma intereseaza informatii de curand nu din iunie.( valabil mai ales pentru coaiegrelerau, freeman, skopelos si poate si altii care mai intra pe aici)

Postat

Mai incetati cu reclama asta ascunsa pt Diva divelor purcele. Intreab-o pe ea direct cu cat s-ar fute cu tine., ca mereu o aduci in discutie si deja miroase a pescareala pe aici.

• Like 1
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...