Sari la conținut

Admin Pisicuts. Sau Totul e de vanzare

user_x

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce pula calului de problema sa rezolv... incercam sa-ti citesc amalgamul de cuvinte insirate intr-o dezordine a gandurilor

=))

nu repeta ca sunt undeva prin forum cuvintele tale =))

oricum, franturi de fraze neterminate, alambicari de ganduri aruncate pe aici ... ce dreaq, aduna-te si tu si spune o fraza cap coada =))

Sunt gândurile tale... nu cuvintele mele, faci in continuare confuzie. Iar in cazul acesta contează pentru mine ce transmit eu... nu si ceea ce înțelegi tu.
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

De ce te pui cu prostii? Dovedeste ca esti un pas inaintea lor, te rog!

N-o mai ruga,"Clarice" nu dă un muc pe tine,toata viața ei a fost adepta bărbaților cu sânge în instalație,nu a sclavilor ingenunchiati ca tine.Voi ăștia care păstrați chiloții și tampoanele curvelor ca pe niște trofee.

• Like 4
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce te pui cu prostii? Dovedeste ca esti un pas inaintea lor, te rog!

Crezi ca ma pun cu prostii... eu nici nu am nevoie sa ii vad asa!?

Ia vezi si tu, ca sunt cateva căi:

“Dacă n-ar fi proştii, deştepţii ar muri de foame”. Camil Petrescu

. “Sunt multi proşti pe lumea asta şi când un om aflat într-o poziţie destul de înalta nu-şi dă aere, îi bate pe umeri şi le spune că e gata să facă orice pentru ei, are toate şansele ca ei sa-l socoată isteţ”. William Somerset Maugham

“Îi plâng pe proşti şi proştii mă înving”. Ana Blandiana

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Sunt gândurile tale... nu cuvintele mele, faci in continuare confuzie. Iar in cazul acesta contează pentru mine ce transmit eu... nu si ceea ce înțelegi tu.

daca as avea pula ti-as spuna ca ma doare in ea ... dar asa ... imi este indiferent ce transmiti tu ... dar deloc coordonare in ganduri asa ca tot ce s-a inteles au fost doar probleme psihice si altele legate numai si numai de creier

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

du-te si fa-ti un control psihologic intai =))

Ti-l fac eu tie, daca imi plătești diploma, ca de cursuri m-am ocupat eu...

☺ Si crede-ma... ca printre cei tineri, sunt cea mai tare din tara la ora actuala. Pot face rost de recomandări... de la oameni importanti din Ro. si afara. Ca ma fut pe bani... nu este problema ta pestoaico! Scuze, nu am vrut sa te jignesc 😅... dar mi-a iesit asa, in mod inexplicabil. Parca pe la siana am vazut aceasta... cand zicea bărbaților. Off... ma simt influențată! 😅😈

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca as avea pula ti-as spuna ca ma doare in ea ... dar asa ... imi este indiferent ce transmiti tu ... dar deloc coordonare in ganduri asa ca tot ce s-a inteles au fost doar probleme psihice si altele legate numai si numai de creier

Eu zic sa renunți Annona... nu mai incerca sa înțelegi ceva, te rog! Mi-e imi place stilul tău... te rog sa te opresti.
Postat

Ti-l fac eu tie, daca imi plătești diploma, ca de cursuri m-am ocupat eu...

☺ Si crede-ma... ca printre cei tineri, sunt cea mai tare din tara la ora actuala. Pot face rost de recomandări... de la oameni importanti din Ro. si afara. Ca ma fut pe bani... nu este problema ta pestoaico! Scuze, nu am vrut sa te jignesc ... dar mi-a iesit asa, in mod inexplicabil. Parca pe la siana am vazut aceasta... cand zicea bărbaților. Off... ma simt influențată!

asa imi trebuie ca am bagat in seama nebuna! te-am pescarit pe tine si nu am stiut ... nu e timpul trecut, o pot face cu mare grija si atentie dar primesc comision mare 75% 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

asa imi trebuie ca am bagat in seama nebuna! te-am pescarit pe tine si nu am stiu ... nu e timpul trecut, o pot face cu mare grija si atentie dar primesc comision mare 75%

Nu cred ca proxenetii au ajuns sa aibă nevoie de psiholog, pentru ca sunt in afara sferei mele de preocupări...

Poate intr-o zi o sa trimit cativa proxeneți in politica... sa curețe locul.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

tocmai imi scarpinam floaca ... mie nu-mi plac nebunii, sunt imprevizibili si e bine sa te feresti de ei

Floaca se scarpina in mod inconstient... si putem sa facem o analiză fenomenului. De oamenii inteligenti sa te feresti, ca ei sunt si mai imprevizibili... mai ales cand le vrei răul, si te mănâncă tare.
Postat

Floaca se scarpina in mod inconstient... si putem sa facem o analiză fenomenului. De oamenii inteligenti sa te feresti, ca ei sunt si mai imprevizibili... mai ales cand le vrei răul, si te mănâncă tare.

parca erai istetica ... cand imi scarpin floaca, o fac doar cu intentie ... intentia sa-o scarpin 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

parca erai istetica ... cand imi scarpin floaca, o fac doar cu intentie ... intentia sa-o scarpin

Floare ta este istetică... si de aceea o scarpini? O studiezi cu scopul de a o face si mai estetica? Si poate prin scarpinare se simte lăudată...

*Edit ... Asa mi-a dat telefonul sugestie: floare-ta

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

doar in visele tale eroice... sa-i sugi mucii anonnei =)) 

Dincolo de gerontofilie ești doar matale, mamae!

• Oras:belgravistan
Postat

Si ce mah pamfile, nu esti ? Auzi ... daaa, te uitasi in oglinda ?

Daaaa...m-am uitaaaat...şi era Travis Bickle acoloooo...călare pe un curcubeeeeuuuu...şi ţinea în pumn steluţeeee...mii..roooooz..

• Like 1
Postat

eu nu ma cred, eu chiar sunt Ileana Cosanzeana :D

Cu cosiţe la cur.

Doamnă, îmi pari cam nefutută.

Ceai cu vis?

• Like 1

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Si clonelor aferente?  :laugh2

musai  :laugh2

• Like 11
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...