sexadict69 Reputație: 51 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2017 Descriere Matura cu forme educata si cu bun simt te astept la mine pentru ati satisface toate fanteziile ...ac ..singura in locatie ma deplasez i speak english 2
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 in prima poza pat pare pentru o persona, atat de mar este ea, lol.
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2017 Zona?Zona crepusculara 15 19
laury Reputație: 24071 Postat Martie 1, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 1, 2017 Fratica ce basau mare are si tatuajele alea de prost gust...fuck! 6
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2017 Fratica ce basau mare are si tatuajele alea de prost gust...fuck!eu nu o stiu 15 18
laury Reputație: 24071 Postat Martie 1, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 1, 2017 eu nu o stiu Nici nu e de stiut...e de fugit...si asta veche rau
sirferguson Reputație: 18 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 N-a fost nimeni la doamna sa ne zică daca merita sau nu?
gicanul Reputație: -132 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Aprilie 20, 2017 Zona? Militari Residence Sex Total, lucreaza in principal noaptea, am incercat sa ma duc eu intr-o seara, dar cand am auzit ca trebuie sa tai bucurestiul in doua am zis pass. Cand am intreba daca FK este parte integrata a serviciilor totala, am primit urmatorul rasp '' Da ce draga, ne casatorim?'' 1 4
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 20, 2017 Militari Residence Sex Total, lucreaza in principal noaptea, am incercat sa ma duc eu intr-o seara, dar cand am auzit ca trebuie sa tai bucurestiul in doua am zis pass. Cand am intreba daca FK este parte integrata a serviciilor totala, am primit urmatorul rasp '' Da ce draga, ne casatorim?'' 😆😆😆
beruft Reputație: 110 Postat Aprilie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2017 in prima poza, curul, profilul fetei si corpul par ok. dar o strica tatuajele de puscarie mexicana si zona (in baraganul ala eu nu ma aventurez noaptea, imi pare rau)
mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2017 Militari Residence Sex Total, lucreaza in principal noaptea, am incercat sa ma duc eu intr-o seara, dar cand am auzit ca trebuie sa tai bucurestiul in doua am zis pass. Cand am intreba daca FK este parte integrata a serviciilor totala, am primit urmatorul rasp '' Da ce draga, ne casatorim?'' 😄😄😄😄😄 are dreptate! 1 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2017 Hai mă frate....FK cu așa specimen?
mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2017 Hai mă frate....FK cu așa specimen?Sunt cei care prefera asa ceva! 1 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2017 Aia are gura placata cu sperma din toată țara și merem sa.i luăm limba.n gura...No ghine ....No me gusta )
saturday.night Reputație: 750 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2017 Se poate trece la testate.. Sa va edific.. doamna are 38 de primaveri declarate, dar in realitate are mai mult sau pare mai in varsta.. a slabit foarte mult in ultima vreme, pozele sunt ale ei dar fotosopate mult.. Are locatia in Militari residence, primul venit, primul servit, e totusi accepatabila la figura si comportament. Apartamentul e nedecomandat, folosind o draperie cand are si colega client.. locatia ok, stroboscop si utv..(Nu pricep chestia cu stroboscopul neam) si canapea rezistenta.. Are 1,60 parul scurt de abia il prinde in coada, tatuaje neinspirate si piercingu-uri in limba si nas. Kilograme destule in plus si muschi netonifiati in urma unei slabiri drastice.. vizibile efectele mai ales in zona bazinului.. atarna pielea.. M-a servit cu o cola si am mai povestit un pic inainte de actiune.. am ramas urmare a acelei discutii.. Oral slow cu artificii destul de bune.. foarte docila si atenta la ce vrei.. desi spunea la telefon ca face total.. s-a dovedit sablonul cu esti prea mare bla, bla.. am schimbat cateva pozitii si am terminat umezindu-se destul de bine natural.. joc de scena aprope deloc. La igiena as aprecia un 7 .. Tariful este 100 fin /200 ora. Am stat o ora fara sa ma grabeasca.. De recomandat.. ma abtin.. nici eu nu am ramas pentru aspect .. la pretul asta sunt variante mult mai bune! 4
fl6rin Reputație: 3 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 De aceasta doamna aveti ceva idei:http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/masaj/doamna-matura-am-revenit-am-50-de-ani-sunt-singura-plinuta-si-te-astept-la_47585031.html
piticu Reputație: -419 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2017 Idei puține și fixe, nea florin?
jimmy69 Reputație: 137 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: 89.89.889 Oras:Bucuresti Telefon: 89.89.889 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2017 De aceasta doamna aveti ceva idei:http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/masaj/doamna-matura-am-revenit-am-50-de-ani-sunt-singura-plinuta-si-te-astept-la_47585031.htmlBai nene Voi ati baut gaz cu galeata daca mergeti sa futeti asa ceva . Sa-mi fie cu iertare , dar daca tot cotizezi cu 150-200RON apai trebuie sa ai ceva ca lumea in bataia pulii , nu umflate din astea expirate.
daniel2012 Reputație: 583 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 24, 2017 DescriereMatura cu forme educata si cu bun simt te astept la mine pentru ati satisface toate fanteziile ...ac ..singura in locatie ma deplasez i speak english Ce-mi plac pozele astea de la mare :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum