Sari la conținut

Doamna matura 0764225952

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Descriere

Matura cu forme educata si cu bun simt te astept la mine pentru ati satisface toate fanteziile ...ac ..singura in locatie ma deplasez i speak english

post-203525-0-64217200-1488314295_thumb.jpg

post-203525-0-33488000-1488314302_thumb.jpg

post-203525-0-21358100-1488314330_thumb.jpg

post-203525-0-99771700-1488314336_thumb.jpg

post-203525-0-85429900-1488314342_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

in prima poza pat pare pentru o persona, atat de mar este ea, lol.

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
Postat

Fratica ce basau mare are si tatuajele alea de prost gust...fuck!

• Like 6
Postat

Fratica ce basau mare are si tatuajele alea de prost gust...fuck!

eu nu o stiu  :blushing2

• Like 15
  • Minus 18
Reputație: 24071
Postat

eu nu o stiu :blushing2

Nici nu e de stiut...e de fugit...si asta veche rau
  • Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

Zona?

Militari Residence  :laugh2  :laugh2

Sex Total, lucreaza in principal noaptea, am incercat sa ma duc eu intr-o seara, dar cand am auzit ca trebuie sa tai bucurestiul in doua am zis pass.

Cand am intreba daca FK este parte integrata a serviciilor totala, am primit urmatorul rasp '' Da ce draga, ne casatorim?'' 

:slap2  :slap2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Militari Residence :laugh2 :laugh2

Sex Total, lucreaza in principal noaptea, am incercat sa ma duc eu intr-o seara, dar cand am auzit ca trebuie sa tai bucurestiul in doua am zis pass.

Cand am intreba daca FK este parte integrata a serviciilor totala, am primit urmatorul rasp '' Da ce draga, ne casatorim?''

:slap2 :slap2

😆😆😆
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Militari Residence :laugh2 :laugh2

:slap2 :slap2

😄😄😄😄😄 are dreptate!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Se poate trece la testate.. Sa va edific.. doamna are 38 de primaveri declarate, dar in realitate are mai mult sau pare mai in varsta.. a slabit foarte mult in ultima vreme, pozele sunt ale ei dar fotosopate mult.. Are locatia in Militari residence, primul venit, primul servit, e totusi accepatabila la figura si comportament. Apartamentul e nedecomandat, folosind o draperie cand are si colega client.. locatia ok, stroboscop si utv..(Nu pricep chestia cu stroboscopul neam) si canapea rezistenta.. Are 1,60 parul scurt de abia il prinde in coada, tatuaje neinspirate si piercingu-uri in limba si nas. Kilograme destule in plus si muschi netonifiati in urma unei slabiri drastice.. vizibile efectele mai ales in zona bazinului.. atarna pielea.. M-a servit cu o cola si am mai povestit un pic inainte de actiune.. am ramas urmare a acelei discutii.. Oral slow cu artificii destul de bune.. foarte docila si atenta la ce vrei.. desi spunea la telefon ca face total.. s-a dovedit sablonul cu esti prea mare bla, bla.. am schimbat cateva pozitii si am terminat umezindu-se destul de bine natural..  joc de scena aprope deloc. La igiena as aprecia un 7 .. Tariful este 100 fin /200 ora. Am stat o ora fara sa ma grabeasca.. De recomandat.. ma abtin.. nici eu nu am ramas pentru aspect .. la pretul asta sunt variante mult mai bune! 

• Like 4
  • Telefon: 89.89.889
  • Telefon: 89.89.889
Postat

Bai nene 

Voi ati baut gaz cu galeata daca mergeti sa futeti asa ceva . Sa-mi fie cu iertare , dar daca tot cotizezi cu 150-200RON apai trebuie sa ai ceva ca lumea in bataia pulii , nu umflate din astea expirate.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Descriere

Matura cu forme educata si cu bun simt te astept la mine pentru ati satisface toate fanteziile ...ac ..singura in locatie ma deplasez i speak english

Ce-mi plac pozele astea de la mare :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...