Sari la conținut

vasile, turcu, s-a, spanzurat

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vasile, turcu s-a spanzurat ?

-- sau --

Vasile turcu, s-a spanzurat !

:thinking :thinking :thinking :shocked :shocked :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Ati vazut?nici sa ai bani nu-i bine,e mai la indemana sa cumperi sfoara,sa ai casa cu grinzi unde s-o agati....

Ce ti-e si cu bogatii astia - sa ai atatia bani dar sa nu stii sa traiesti....e chiar ironica zicala "prost sa fii,noroc sa ai".Ei bine,cam degeaba cu norocul daca ramai tot prost,as zice.Sa ajungi totusi la franghie...

• Like 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Personal ii doresc "fir intins"!  :blushing2

Fir intins se doreste numai la pescari...Poate ai doresti sfoara intinsa si inodata.

• Like 4
Vizitator
Postat

Acum abia am aflat si eu cine este Vasile Turcu ! :slap2 Credeam ca e alt topic deschis la misto.... Si am facut si misto de bietul om ! :blushing2 :blushing2 Recunosc, prost mai sunt uneori... :slap2 :slap2 :no2

Pe de alta parte, de ce mama naibii sa fii atat de (iertati-ma, dar nu pot sa o spun altfel) tont/gogoman incat sa alegi o asemenea panarama de metoda de a incheia cu greutatile vietii ??? :slap2

• Like 1
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Un tigan pitic, cu bani cacalau si minte lipsa.

Ei şi tu, era un eufemism destul de reuşit ;))

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu e de gluma, lumea curvarilor a pierdut un reprezentant important.

Turcu era la alt nivel, vor plange multe !

• Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

Acum abia am aflat si eu cine este Vasile Turcu ! :slap2 Credeam ca e alt topic deschis la misto.... Si am facut si misto de bietul om ! :blushing2 :blushing2 Recunosc, prost mai sunt uneori... :slap2 :slap2 :no2

Pe de alta parte, de ce mama naibii sa fii atat de (iertati-ma, dar nu pot sa o spun altfel) tont/gogoman incat sa alegi o asemenea panarama de metoda de a incheia cu greutatile vietii ??? :slap2

daca ia taiat gazu si curentu nu ia ramas decat funia la cioroi da nici paia na stiut so foloseasca cum trebuie

poate mai incerca late ciori sai arate cum se face

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...