Sari la conținut

Fake-uri peste fake-uri !!

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

Ajuns cu vizualizarea astazi pe publi.24 local gasii ceva noutatio fata noua Erika si inca ceva cu.nu stiu ce anunt si ambele ca locatie undeva pe Brailei vis a vis de Casa de pensii! Sun hotarat sa ma duc acolo raspunde o voce destul de ok si imi spune pretul si locatia iar cand revin sa-mi dea exact locatia surpriza cica aa ma duc pe Mitropolit Varlaam !! Boon ma duc acolo imi adresa exacta cans ajung surpriza, mare alta peraoana fata de ceea ce era in poza, arata destul de binisor tipa de acolo dar deja cam era ceva putred la mijloc si am plecat frumusel de acolo ca nu era de bine !! Asa ca ma rezum.la cele 2 tipe locale Natalie si Alexandra ca e mai bine si cum.gasesc cate o fetiscana noua sunam.vedem.si dac nu-i ceea ce este prezentat in poze ple am si facem.recenzii aici ca e bine sa stie lumea

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am zis bine ca bate vantul,e plin publi dar cu fakeuri sau tepe.Inainte o aveam pe Flori la top,era bine,mai era una ok dar a plecat in Bacau,Adelina a plecat si ea dar tot mai sunt doua optiuni bune,Alessandra si Natalie dar prefer genul slim asa ca doar Alessandra.

Postat

Aparu ceva nou prin zona de data asta reala , buna iapa nu am ce zice prwsteaza la domiciliul clientului, a facu treaba pro dar singura problema este a la inceput are "aere" de vedeta si face figuri ca totul protejat dar cand ii spui ca, dupa ce ca ny are locatie te duci sa o iei personal cu masina si o pui sa-si faca un dus inainte lasa garda jos si accepta oralul nep si n/p

iar ca pret 100 finalizarea

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Aparu ceva nou prin zona de data asta reala , buna iapa nu am ce zice prwsteaza la domiciliul clientului, a facu treaba pro dar singura problema este a la inceput are "aere" de vedeta si face figuri ca totul protejat dar cand ii spui ca, dupa ce ca ny are locatie te duci sa o iei personal cu masina si o pui sa-si faca un dus inainte lasa garda jos si accepta oralul nep si n/p

iar ca pret 100 finalizarea

la cine anume te referi? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.