Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hello guys numele meu este Raisa am 28 de ani ,1,70 ,50 kg ,sunt bruneta par lung,ochii caprui ,am sanii nr 2.Sunt  o fire sociabila ,pasionala ,discreta, sexy si apetisanta.                                                                                                     Voi lasa cateva detalii despre serviciile mele :oral prot sau nep In functie de igena ,normal protejat,69,masaj diferite fantezii,tinute sexy,dus Impreuna ,saruturi pe corp,fara fk.                                                 Ma puteti gasi la nr de tel 0764651952 pt programarii,de Luni pana Sambata Intre orele :12-21 .                           Locatie Rond alba iulia.                                                                                                                                       Preturiile mele sunt:150 ron -30 min,200 ron ora .

post-230441-0-03614300-1488458698_thumb.png

post-230441-0-98668400-1488458729_thumb.png

post-230441-0-91024200-1488458755_thumb.png

post-230441-0-94136100-1488458935_thumb.png

• Like 1
Postat

Bine ai venit și spor la bani

Sa-mi platesti drepturile de autor  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Locatia o cunosc perfect

In tara asta, daca esti femeie, se mai merita sa iti cauti servici? Vad ca zilnic avem intrari in meseria asta.
  • Like 5
  • Minus 1
Postat

In tara asta, daca esti femeie, se mai merita sa iti cauti servici? Vad ca zilnic avem intrari in meseria asta.

da ,dar nu scad preturile dupa cum vezi

• Like 18
  • Minus 18
Postat

:kiss3  :kiss3 Buna dragilor astazi ma puteti gasi disponibila pana la ora 21,pupici .

post-230441-0-16820000-1488555814_thumb.png

post-230441-0-24860500-1488555846_thumb.png

Postat

In tara asta or sa apara atat de multe incat nu o sa mai insemne curand nimic ce vor castiga. Probabil atunci iubitii lor soti, amanti sau ce dracului or fi ei, ne vor da in cap, ca nu vad din ce vor trai. 

• Like 3
Postat

Sin fericire avem...lasa-le sa nu munceasca ele si sa le futem noi! :-)

quote name="robert323" post="2515925" timestamp="1488517749"]

Postat

In tara asta or sa apara atat de multe incat nu o sa mai insemne curand nimic ce vor castiga. Probabil atunci iubitii lor soti, amanti sau ce dracului or fi ei, ne vor da in cap, ca nu vad din ce vor trai.

Cam așa gândesc si eu! Nu văd cum naiba in orașul asta sa vina atâția nebuni care sa arunce 300-500.
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Cam așa gândesc si eu! Nu văd cum naiba in orașul asta sa vina atâția nebuni care sa arunce 300-500.

E o moda deja chestia asta cu prostitutia. Pe cuvantul meu daca nu trec la o religie in care poligamismul e acceptat si imi trimit sotiile la produs. Toate fetele, au sau nu au treaba, se gandesc ca e cea mai buna varianta. Ma intreb cand or sa se opreasca. 

• Like 1
Postat

E o moda deja chestia asta cu prostitutia. Pe cuvantul meu daca nu trec la o religie in care poligamismul e acceptat si imi trimit sotiile la produs. Toate fetele, au sau nu au treaba, se gandesc ca e cea mai buna varianta. Ma intreb cand or sa se opreasca.

Bani multi si munca putina cui nu ii place? Aici nu ti cere nimeni nimic. Ma rog iti cere sa prestezi ok dar chiar daca nu o fac n ai cum sa le reclami. Partea interesanta e ca putine se aleg cu ceva cand agata "chilotii n cui". Multe ajung drogate ori cine stie cum. La mine cam un sfert din prietene fac videochat. Asta au spus ele dar sunt sigur ca pt o suma rezonabila fac si altceva cu clientii lor. Chiar as fi curios cam cat or valora. :)) abia astept ziua in care o sa le vad pozele la orientare si consiliere. :))
  • Like 2
Postat

Bani multi si munca putina cui nu ii place? Aici nu ti cere nimeni nimic. Ma rog iti cere sa prestezi ok dar chiar daca nu o fac n ai cum sa le reclami. Partea interesanta e ca putine se aleg cu ceva cand agata "chilotii n cui". Multe ajung drogate ori cine stie cum. La mine cam un sfert din prietene fac videochat. Asta au spus ele dar sunt sigur ca pt o suma rezonabila fac si altceva cu clientii lor. Chiar as fi curios cam cat or valora. :)) abia astept ziua in care o sa le vad pozele la orientare si consiliere. :))

E dezastru dupa parerea mea ce se intampla. Una mi-a zis ca nici chiloti noi nu are pe ea dupa 5 ani de meserie. Problema insa e mai grava de atat. Unele sunt mame sau vor deveni. Aici e marea buba. 

• Like 1

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

E dezastru dupa parerea mea ce se intampla. Una mi-a zis ca nici chiloti noi nu are pe ea dupa 5 ani de meserie. Problema insa e mai grava de atat. Unele sunt mame sau vor deveni. Aici e marea buba. 

Multe ajung in situatia asta... cred ca am auzit povestea cu "fac cateva luni sa adun niste bani pt casa/masina/facturi si ma las" de la o gramada de fete care inca lucreaza dupa cativa ani. Majoritatea cum vad ca au adunat ceva bani dau iama in prada/gucci/whatever sa isi ia posete, pantofi, ultimul iphone si alte alea...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...