Sari la conținut

Sonia - 0763 997 874

Postări Recomandate

• Oras:..

Buna panoramic. Tot in aceeasi locatie lucrez. Nu ne-am certat, doar am avut o discutie mai aprinsa si am ramas la faptul ca nu mai o sa giu pe tura cu ea. Programul am spus de la inceput ca nu e stabil, anunt aici cand sunt in locatie. Pup

Link spre comentariu

Buna panoramic. Tot in aceeasi locatie lucrez. Nu ne-am certat, doar am avut o discutie mai aprinsa si am ramas la faptul ca nu mai o sa giu pe tura cu ea. Programul am spus de la inceput ca nu e stabil, anunt aici cand sunt in locatie. Pup

in cate schimburi v-o trageti?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

In sfarsit a venit si randul Soniei,de obicei nu merg in Militari dar ..........am ajuns in garsoniera de la Veteranilor.Sonia este o fata frumoasa,inalta,bine proportionata,am socializat putin si am trecut la treaba unde am avut o priveliste incantatoare vazuta in oglinda de la Debara.

locatie 9

gfe 7

normal 9

cadou 100

Cred ca am sa o mai vizitez 

Multumesc Sonia 

• Like 23
  • Minus 23
Link spre comentariu

In sfarsit a venit si randul Soniei,de obicei nu merg in Militari dar ..........am ajuns in garsoniera de la Veteranilor.Sonia este o fata frumoasa,inalta,bine proportionata,am socializat putin si am trecut la treaba unde am avut o priveliste incantatoare vazuta in oglinda de la Debara.

locatie 9

gfe 7

normal 9

cadou 100

Cred ca am sa o mai vizitez 

Multumesc Sonia 

Daca ai fi putin mai darnic la cuvinte ce bine ar fi.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

@Cinestie - cand mai exact ai fost la mine?

Eu nu mai lucrez in acea locatie de cel putin o luna. Acum lucrez doar outcall.

Buna, Sonia! 

Ai o anumita perioada a zilei in care poti fi contactata?

Link spre comentariu

Noul meu anunt!

Buna, ma numesc Sonia, am 20 de ani si 1.70 m inaltime. Alege sa  petreci cateva clipe in compania mea si nu vei regreta.

Igiena, discretia si bunul simt sunt pe primul loc. Astept telefonul tau pentru a programa o intalnire. ( Daca nu ma poti gasi la telefon, lasa-mi un mesaj pe whatsapp).

Disponibila doar outcall.

Poze 100% reale.

Hellor, my name is Sonia, i have 20 years old and 1.70 m height. Choose to spend some moments in my company and you will not regret it.

Hygiene, discretion and common sense are the first. I'm waiting for your phone to schedule a date (if you can not find me on the phone, leave me a message on whatsapp).

Only available outcall.

Pictures are 100% real.

Tin sa precizez ca preturile le-am schimbat. Poate pentru unii vor parea putin cam piperate. Nu am nevoie de carcotasi, dar ma deplasez din afara Bucurestiului.

300/fin

500/h

Pupici.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Pai Sfinte , cu respect, dar acela este anunt pentru Constanta si cu alt numar de tel si cu alte preturi si servicii , printre care ON , CIM inclus , FK , etc.

Esti sigur ca e vorba de acceasi fata ?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

@Cinestie - cand mai exact ai fost la mine?

Eu nu mai lucrez in acea locatie de cel putin o luna. Acum lucrez doar outcall.

nu stie nici el , le`ncurca ca pe draci, de minciuni zic  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Am inteles , scuze . Fata zice ca se deplaseaza din afara Bucurestiului. Pai daca e asa , nu ar fi o ofertă chiar rea .

Confirmi Sonia ce scrie in link-ul afisat de Parinte ? La servicii ma refer . Mulțumesc.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Pai Sfinte , cu respect, dar acela este anunt pentru Constanta si cu alt numar de tel si cu alte preturi si servicii , printre care ON , CIM inclus , FK , etc.

Esti sigur ca e vorba de acceasi fata ?

Nu stiu ca n-am fost in Constanta,dar pozele sunt ale ei,iar anunțul a apărut in perioada când era data dispărută aici.

• Like 4
Link spre comentariu

Le cunosc pe amandoua deci stiu ce vorbesc

Imi poti spune te rog cand ai fost la mine? Eu nu mai lucrez in acea locatie de mai bine de o luna. Chit ca e o recenzie buna, nu vreau ma incurci cu altcineva.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...