Sari la conținut

Noua in Bucuresti ?!

Postări Recomandate

Vizitator alessy
Reputație: 0
Postat

post-224541-0-24147800-1490458375_thumb.jpg

😘😘😘

Vizitator alessy
Postat

@liviu,multumes

Poate cand imi voi schimba locatia,voi fii mai aproape 😊

Vizitator alessy
Postat

😗😗😗😗post-224541-0-46065300-1490459500_thumb.jpg

Vizitator alessy
Postat

Bunaaa. Ma puteti ajuta si sa imi spuneti cam in ce zona/e ,ar fii ok sa imi gasesc o locatie?

Multumeeesc 😗

Vizitator gtfo
Postat

Bunaaa. Ma puteti ajuta si sa imi spuneti cam in ce zona/e ,ar fii ok sa imi gasesc o locatie?

Multumeeesc

vitan - cartier general de curve - 

Vizitator gtfo
Postat

Multumeeesc

mall vitan - piata vitan - zepter - camera de comert - mircea voda - octavian goga - nerva traian - timpuri noi - unirii 

continuam ?  :dancing

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut baieti,nou fiind pe forum am vazut ca unii dintre voi sunteti cam rautaciosi sau va dati cu parerea fara sa probati.Intai duceti-va la ea si dupa comentati .Eu am fost la ea si am fost foarte multumit de cum arata ,e o fata foarte draguta,curata si vorbareata .Pozele care le are pe site ii apartin,pe mine ma asteptat in costumatia care e in poza.

Ca si note i-as da un 8 pentru tot ce mi.a oferit. Ar merita mai mult,doar ca e la inceput si trebuie sa mai invete

Si tu trebuie sa mai treci o data pe la scoala.Lasa-ne pe noi sa ne vedem de curvele noastre si nu ne mai intoxica. Sanatate!

Postat

Eu as spune Salajan. :)) dar greu sa vii pe aici. Mai poti alege locatiile centrale cum s a mai spus Zepter, rond Alba Iulia , Zara si ce mai e pe acolo. Dar gandeste te ca e greu de ajuns pt cei care vin cu transportul in comun sa ajunga pana la Zepter, spre exemplu. Undeva aproape de metrou, unde sa existe si locuri de parcare ar fi perfect. Eu personal te as sfatui sa ti alegi ca zona mall Vitan. Sunt multe fete si pe aici, ca si parcare poti sa o lasi la mall, de ajuns se ajunge relativ usor. Ar mai fi si varianta cu Dristor, in special la Dristor 2 sunt multe in blocul de garsoniere dar nu prea sunt conditii iar cei care vin sa ti cumpere apartamentul probabil nu le va placea. Alta varianta ar fi si Kaufland Mihai Bravu. Locuri multe de parcare, se ajunge usor. Merge si aici. Dar nu pe Racari ca acolo sunt multi pestisori si multi clienti se feresc sa vina acolo. ( eu personal recunosc ca nu ma duc acolo. Cand vad blocurile alea murdare deja ma ia cu teama. :)) ) prin urmare, cea mai buna varianta ar fi mall Vitan si dupa Kaufland, pt mine personal. :) tu hotarasti. Important e ca vrei sa faci schimbarea asta. :)

Postat

Salut baieti,nou fiind pe forum am vazut ca unii dintre voi sunteti cam rautaciosi sau va dati cu parerea fara sa probati.Intai duceti-va la ea si dupa comentati .Eu am fost la ea si am fost foarte multumit de cum arata ,e o fata foarte draguta,curata si vorbareata .Pozele care le are pe site ii apartin,pe mine ma asteptat in costumatia care e in poza.

Ca si note i-as da un 8 pentru tot ce mi.a oferit. Ar merita mai mult,doar ca e la inceput si trebuie sa mai invete

Așa zic si eu - ca ar merita mai mult. O sa țin cont de sfatul tău.

• Minus 2
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Așa zic si eu - ca ar merita mai mult. O sa țin cont de sfatul tău.

Merită o pulă.:)

• Like 1
Vizitator alessy
Postat

Multumesc mult pentru sfaturi. O sa tin cont de ele. O sa va anunt aici unde o sa am locatia

Vizitator
Postat

Multumesc mult pentru sfaturi. O sa tin cont de ele. O sa va anunt aici unde o sa am locatia

sfatul meu e altul ,stai in dr.taberei ca e flux mare si daca intradevar esti buna vei avea succes indiferent de zona.

nu te complica cu recomadarile date de colegi ca o sa intri in vizorul pestilor ca le faci concurenta

PS cine vrea sa te futa vine in orice zona.

• Like 3
Postat

Pestii ar trebui sa inteleaga ca este o piata libera. Ei ar trebui sa si educe mai mult fetele ca unele au o atitudine de cacao nu sa stea sa se ia de noile venite in zona. Eventual pot fi niste vecini draguti si sa le aduca o placinta sau ceva de genul. :)

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu zic sa-ti cauti undeva pe la Dorobanti , Victoriei , Piata 1 Mai sau Domenii  ca este o zona cam prost acoperita de fatuci ,zone destul de linistite . :)

Oricum nu la  Unirii , Universitate   sau Rond   :slap2

• Like 10
  • Minus 16
Vizitator alessy
Postat

Pestii,pot fii si cei care comenteaza aici,iar ei nici macar nu ma cunosc si nici nu m-au vazut. 😊

Vizitator
Postat

Pestii,pot fii si cei care comenteaza aici,iar ei nici macar nu ma cunosc si nici nu m-au vazut.

ce faci maine ? :)

PS citeste mai sus ce a scris Micky , e de bine :)

• Like 1
Postat

ce faci maine ? :)

PS citeste mai sus ce a scris Micky , e de bine :)

Este ....dar automat este alegerea ei  cum incearca sa se descurce

Eu spre ex. evit zona Militari si Dr. Taberei de ani de zile si oricum sunt departe de mine  , iar in cloaca de la Rond si Unirii mi-am dat  interdictie singurel. Prefer sa ies din Buc. decat sa merg  in zonele acelea  :)

Asa am incercat s-o invat si pe Adelina pana mi-a luat-o in nume de rau ca am ceva cu ea   , de fapt ne-a luat-o la mai multi  :)

• Like 12
  • Minus 15
Postat

Pestii,pot fii si cei care comenteaza aici,iar ei nici macar nu ma cunosc si nici nu m-au vazut. 😊

Fii sigura ca sunt foarte multi pesti care comenteaza pe tot forumul nu doar aici. :)) multi direct de pe conturile fetelor sau lasa recenzii false de pe conturi facute cu 2 zile in urma...niste jeguri, pulimile societatii

• Like 1
Vizitator alessy
Postat

Micky,o sa tin cont. Multumesc 🙂

Postat

Este ....dar automat este alegerea ei cum incearca sa se descurce

Eu spre ex. evit zona Militari si Dr. Taberei de ani de zile si oricum sunt departe de mine , iar in cloaca de la Rond si Unirii mi-am dat interdictie singurel. Prefer sa ies din Buc. decat sa merg in zonele acelea :)

Asa am incercat s-o invat si pe Adelina pana mi-a luat-o in nume de rau ca am ceva cu ea , de fapt ne-a luat-o la mai multi :)

Credeam ca sunt singurul care evita centrul orasului. :)) sincer cel mai mult am mers la mall Vitan si pana acum nu mi am luat nicio teapa. Cred ca e o zona la care s ar putea gandii serios. Zonele pe care i le ai recomandat sunt un pic cam dificil de ajuns, insa. :) in fine, sa speram ca isi va alege o zona buna. :)
  • Like 1
Postat

Micky,o sa tin cont. Multumesc

nu ai ptr. ce ....am oferit doar un sfat dezinteresat

sau poate interesat , ca poate te-as vizita in zonele acelea fiindca imi sunt mult mai accesibile :)

Postat

Credeam ca sunt singurul care evita centrul orasului. :)) sincer cel mai mult am mers la mall Vitan si pana acum nu mi am luat nicio teapa. Cred ca e o zona la care s ar putea gandii serios. Zonele pe care i le ai recomandat sunt un pic cam dificil de ajuns, insa. :) in fine, sa speram ca isi va alege o zona buna. :)

Iti trimit o poza in PM sa-mi spui daca o cunosti  :)

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Bunaa Sunt Alessia,o blonduta slim;am 50 kg,1.70 inaltime si 19 anisori.

Va astept alaturi de mine sa petrecem clipe de neuitat.

Serviciile mele sunt oral si normal cu finalizare in prezervativ sau corporala (pe fund daca doriti...pe sani nu accept)

Cadourile sunt 150lei o finalizare de 30 minute si 250lei ora cu maxim doua finalizari.

Fac si deplasi la hotel si este 250 lei finalizarea de 30 minute si 350lei ora.

POZELE IMI APARTIN 100% SI DETIN COSTUMATIA DIN POZE SI TATTO.

Va astept cu drag.

Daca iti place ceea ce vezi,nu ezita sa ma suni

0747351641

Servus,o să treci și prin Sibiu?:)..Pe.aci nu prea avem fete frumoase..Doar multe țepe..:(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...