Sari la conținut

Antonia

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

bruneta senzuala cu rafinament stil si eleganta ! ofer experiente unice domnilor manieratii care stiu ce vor ! garantez ca vei ramine surprins placut si nu vei regreta ,tratez totul cu seriozitate si doresc sa fiu tratata la fel !! pozele 100 % reale ! astept telefonul tau ! ( nu raspund la nr privat sau sms ) ! kiss 0736938315post-230648-0-84103700-1488722886_thumb.jpgpost-230648-0-44523500-1488722905_thumb.jpgpost-230648-0-72174100-1488722922_thumb.jpg

• Like 7
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Esti antonia fosta colega cu alice? Sau alta antonia?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

n-ai deschis topicul unde trebuie, din pacate, nu am timp, ca-ti faceam o vizita sa poti sa ramai la testate :(

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Esti antonia fosta colega cu alice? Sau alta antonia?

nu sunt noua in oras kiss

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Nu!?

Antonia20 > Antonia13 !?

Postat

Noua noua, dar mai opreste-te din deschis topice aiurea. Acesta e de ajuns!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:C
  • Oras:C
Postat

Frumos popou :D ...

Nu ar strica sa faci o descriere fizica a ta ,precum si o descriere a serviciilor prestate....

Bine ai venit!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

nu sunt noua in oras kiss

nu sunt noua in oras = nu, sunt noua in oras ???

e cu virgula sau fara?

• Like 2
Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Fata n-are virgula! Doar băiețeii au virgula! :)

• Like 2
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

moilfaiesti mermelecu protejat sau nu?

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Serviciile mele sunt de oral protejat sau neprotejat in functie de igiena cu finalizare orală si normal protejat.

Tarif : 100 de lei finalizarea ,200 de lei ora.

Postat

La telef. vocea nu părea prea tânără. Dar totuși cred ca am sa încerc. Si apropos, seriozitate nu înseamnă sa suni înapoi sau sa trimiti mesaj dupa jdemii de ore.....

• Like 5
Postat

Puteti sa o treceti la testate. Am ajuns in seara asta la ea , locuieste la Ciresica impreuna cu Alexandra. Antonia este o fata frumusica,de vreo 20 si poate un pic de anisori, foarte atenta la partener, si e intr-adevar la inceput de drum, o dulceata de fata. Pe mine m-a cucerit cu aspectul fizic dar mai ales cu atentia catre partener si implicarea deosebita. Am servit ONP si NP un nr la 100 ron, pentru mine foarte bine investiti. Sunt sigur ca voi mai reveni daca nu isi schimba in timp atitudinea, si ramane aceiasi pe care am gasit-o azi. Colega ei , Alexandra este o micuta tuciurie toata numai zambet, plina de energie, nu e de lepadat nici ea, poate pe viitor o sa mearga un trio frumos. 

Aspect : 9

ONP :8,5

NP: 9,5

GFE: 9,5

Oby..e visul vietii tale, parol! ;-)   (prietenii stiu de ce)

• Like 10
  • Minus 8
Postat

Puteti sa o treceti la testate. Am ajuns in seara asta la ea , locuieste la Ciresica impreuna cu Alexandra. Antonia este o fata frumusica,de vreo 20 si poate un pic de anisori, foarte atenta la partener, si e intr-adevar la inceput de drum, o dulceata de fata. Pe mine m-a cucerit cu aspectul fizic dar mai ales cu atentia catre partener si implicarea deosebita. Am servit ONP si NP un nr la 100 ron, pentru mine foarte bine investiti. Sunt sigur ca voi mai reveni daca nu isi schimba in timp atitudinea, si ramane aceiasi pe care am gasit-o azi. Colega ei , Alexandra este o micuta tuciurie toata numai zambet, plina de energie, nu e de lepadat nici ea, poate pe viitor o sa mearga un trio frumos. 

Aspect : 9

ONP :8,5

NP: 9,5

GFE: 9,5

Oby..e visul vietii tale, parol! ;-)   (prietenii stiu de ce)

multumesc frumos te mai astept :hug1

• Like 1
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

n-ar fi exclus sa o cunosc , asta iarna am avut de-aface cu o micuta Antonia , avea locatia pe baba novac .

si daca nu e ea ,sint curios sa o cunosc.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Constanta
Postat

Poi raspundi...ca nai absolut nimika di perdut !!! :)

Asta mica...Antonia...dak se concientreaza o leaca, dak asculta si fasi ci trebe...o sa fii urmatoaria perla a iexcortilor din Constanta.

;)

• Like 1
Postat

Incepe sa imi placa cuibusoru de la ciresica :)

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Daaaa...ie triaba buna! Pacat ka se sparji soon !!! :)

Ma rog...se ritraji ielemientu important...da poati restu fetilor mentin atmosfiera an continuare !!!

;)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...