Sari la conținut

Scarlett - 0721.736.119 - Blvd. I.C Bratianu (Vis-a-vis de magazinul Cocor)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Gasesti pe net stimulente pt o laba mult mai bune decat o amarata de poza.La tarifele percepute,serviciile oferite si aspectul ei fizic consider ca e necesar si prezentarea prin poze sa fie tot de top.

Interventia m a deprimat total,concluzia ta e jalnica,probabil te caracterizeaza

Mie pozele mi s-au parut suficient de apetisante ca sa o incerc. Mai ales ca imi plac f mult fetele care se imbraca in haine din piele, deci pentru mine sunt ultrasuficiente niste “poze de facebook” cum zici tu.
Link spre comentariu

Am incercat o de multe ori,nu asta i problema. La ora actuala e no1,pozele nu sunt atat de clare si nu o avantajează

Daca e no. 1 inseamna ca nu mai are nevoie de reclama. In domeniul asta ca si in altele daca ai prea multi clienti dai rasol si atunci mai bine stai in banca ta, in ritmul tau.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Va salut.

Ieri dupa-amiaza m-am revăzut cu Scarlett dupa aproape 2 luni.

Nu detaliez pe larg deoarece am mai facut-o .

Au fost 2 numere de fut exceptional: primul numar normal protejat, fut la greu ( presarat cu un DFK adevărat, limbi impletite ) , cu indemnuri 😊, iar numărul 2 numai oral nepro, DT cotor cu inecare , cu multa saliva, scuipat pe pula , lins si supt oo-le, limbi in cur si finalizat exploziv CIM , absorbind toata sperma din capul pulii.

Achitat la final 450 Ron, timp aproximativ 75 min fara pic de graba.

O zi buna va doresc!

• Like 11
Link spre comentariu

e bine si 33

Xoxo, te-ai ramolit rău. Prin iunie ai inceput cu aceeaşi aiureală. Ţi-a răspuns aşa : "Si totusi,daca faci un mic calcul...anul cand m am inscris(2017) si userul Scarlett (29)...

Suntem in 2018...deci  :D 

Ajunserăm în octombrie.  Cinci luni ai calculat de-ai înnebunit. Şi tot n-ai reuşit. Tot nelămurit eşti. Şi-ai luat-o de la capăt, nu ?

Domne ai o mare calitate : tenacitatea. Bravo, succes în continuare !

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie
  • Oras:n-am locatie

Xoxo, te-ai ramolit rău. Prin iunie ai inceput cu aceeaşi aiureală. Ţi-a răspuns aşa : "Si totusi,daca faci un mic calcul...anul cand m am inscris(2017) si userul Scarlett (29)...

Suntem in 2018...deci  :D 

Ajunserăm în octombrie.  Cinci luni ai calculat de-ai înnebunit. Şi tot n-ai reuşit. Tot nelămurit eşti. Şi-ai luat-o de la capăt, nu ?

Domne ai o mare calitate : tenacitatea. Bravo, succes în continuare !

bravo ma lua-ti-as logica in pula =))

ai si tu 10-12 cm din pula asta da 24

ma anunti unde vrei sa-i bag

restu merg la scarlet care s-a inscris in 2017 cu userul scarlet29 si acum suntem in 2018 deci automat are 30 de ani

chris73 care s-a inscris in 2012 si acum peste 6 ani la 79 de ani oare mai poate sa futa ??? 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

bravo ma lua-ti-as logica in pula =))

ai si tu 10-12 cm din pula asta da 24

ma anunti unde vrei sa-i bag

restu merg la scarlet care s-a inscris in 2017 cu userul scarlet29 si acum suntem in 2018 deci automat are 30 de ani

chris73 care s-a inscris in 2012 si acum peste 6 ani la 79 de ani oare mai poate sa futa ??? 

Gura. Acuşi îţi bag pe gura cea mai mare pulă din SE Europei şi-ai înţepenit de tot.

Mă, tu de ce n-ai logică, ai ? Mai sus ai zis 33, acum te-ai răsucit la 30. Treci înapoi la 33,  ăla-i răspunsul corect. Şi stai acolo, nu mai zăpăci oamenii.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...