Sari la conținut

Scarlett - 0721.736.119 - Blvd. I.C Bratianu (Vis-a-vis de magazinul Cocor)

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pt ca este pe un cont vechi de acum 2 ani care a fost închis :)

@ Picon a fost inchis ?  :D

Auzi, da' de unde stii ca el a fost ? Si-a facut asa o intrare solemna, si-a pus mainile-n sold, s-a rascracarat si a glasuit ca un broscoi:"Sunt Picon si sunt alcoolic" ? 

Link spre comentariu
Vizitator scarlett29
Reputație: 0

sa-mi arati buletinul sa ma asigur ca nu esti **spam editat** :)

Nu intri la corupere de **spam editat**, dar nici la corupere de “milfete” :))))))))))
Link spre comentariu
Vizitator scarlett29

Mai Scarlett O`Harra vrei sa zburam pe Aripile Vantului?

Tu Vino pe jos, ma ocup eu sa te duc pe aripile vântului :D
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salutare!

Am observat zilele trecute ca frumoasa Scarlett si-a anuntat revenirea si am hotarât sa ii fac o vizita.

Locatie: un apartament dichisit dintr-un bloc modern, undeva pe o straduta din apropiere de rond Alba-Iulia. Il imparte cu colega Vichi, dupa cum precizeaza si ea aici.

Pe Scarlett am cunoscut-o in urma cu doi ani, când era in locatia de pe Caderea Bastiliei, unde am petrecut multe clipe frumoase impreuna. Deci, nu eram la prima intalnire cu zeita.

Intâlnirea a decurs foarte frumos, Scarlett fiind o companie extrem de placuta. O femeie inteligenta si carismatica, ce stie sa te faca sa te simti in largul tau.

Am fost servit cu suc si apa, am facut un dus si am purces amandoi catre camera ei.

Sarutari patimase, oral, 69, muzica latino pe fundal, miscari si priviri senzuale...ce sa mai...un GFE de zile mari.

Notele juriului:

Prezenta scenica: 9,50. Costumatie sexy, machiaj discret, ochi verzi superbi, manichiura+pedichiura, dantura frumoasa si sâni proaspat siliconati si perfect proportionati in comparatie cu dimensiunile corpului ei.

ON+NP+foot fetish+face fuck+finalizare faciala si pe sâni: de nepretuit :)

Cadou: 450ron/60min.

Si de aceasta data mi-a lasat senzatia ca este adepta calitatii in detrimentul cantitatii, si, personal nu as recomanda-o celor interesati de fast fuck.

Partea nasoala: o ora trece repede in compania ei :)

In concluzie, este genul de femeie pe care o admiri pe strada sorbind-o din priviri, dar undeva, intr-un coltisor din mintea ta, ceva iti sopteste ca nu vei fi niciodata capabil sa o convingi sa ti se daruiasca.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Va salut.

Mai deunazi m-am revăzut cu Scarlett dupa aproape 8 luni.

Cand am citit despre revenirea ei ,am actionat instantaneu.

In pofida faptului ca era extrem de ocupata cu gasirea locatiei , a avut amabilitatea sa-mi raspunda printre picaturi ( ocazie cu care ii multumesc inca odata ) si sa stabilim detaliile intalnirii.

Locatia se afla undeva in zona Zepter - apartament super curat , de lux , aerisit , baie impecabil de curata, prosop la fel - nota 10.

In locatie se afla si colega Viky , pe care am revazut-o si salutat-o cu drag.

Nu detaliez actiunea .

Vreau doar sa zic ca a fost absolut fabulos ! ! Totul !!! Cine ma cunoaste , stie ce imi place si despre ce vorbesc.

Notele sunt 10 pe linie pentru tot.

Cadoul inmanat la final in valoare de 450 Ron, timp aproximativ 65 min, 2 finalizari incluse.

A fost ceva de vis .

Personal, voi reveni cat pot de des la Scarlett. Este cu mult peste ( aproape ) tot ce activează în momentul acesta pe piata in materie de dame de companie.

A si sa nu uit , cat de curand voi incerca si three-some -ul cu Scarlett si Viky.

Mi s-a promis ceva de neuitat si avand in vedere calitatea fetelor , nu am nici cel mai mic dubiu ca v-a fi ceva magnific.

O zi buna va doresc!

• Like 11
Link spre comentariu
Vizitator scarlett29

Da' de ce nu se spune unde este situata locația? Că nu e nici în zona Zepter, nici pe lângă Alba Iulia.

Scarlet, "ciripesti" ceva?

Este la distanța mica de zepter! Mai mult de atât detaliez persoanelor programate. Asta pt ca nah...ar însemna sa zic fix unde stau :)
Link spre comentariu
Vizitator hexp02

Va salut.

Mai deunazi m-am revăzut cu Scarlett dupa aproape 8 luni.

Cand am citit despre revenirea ei ,am actionat instantaneu.

In pofida faptului ca era extrem de ocupata cu gasirea locatiei , a avut amabilitatea sa-mi raspunda printre picaturi ( ocazie cu care ii multumesc inca odata ) si sa stabilim detaliile intalnirii.

Locatia se afla undeva in zona Zepter - apartament super curat , de lux , aerisit , baie impecabil de curata, prosop la fel - nota 10.

In locatie se afla si colega Viky , pe care am revazut-o si salutat-o cu drag.

Nu detaliez actiunea .

Vreau doar sa zic ca a fost absolut fabulos ! ! Totul !!! Cine ma cunoaste , stie ce imi place si despre ce vorbesc.

Notele sunt 10 pe linie pentru tot.

Cadoul inmanat la final in valoare de 450 Ron, timp aproximativ 65 min, 2 finalizari incluse.

A fost ceva de vis .

Personal, voi reveni cat pot de des la Scarlett. Este cu mult peste ( aproape ) tot ce activează în momentul acesta pe piata in materie de dame de companie.

A si sa nu uit , cat de curand voi incerca si three-some -ul cu Scarlett si Viky.

Mi s-a promis ceva de neuitat si avand in vedere calitatea fetelor , nu am nici cel mai mic dubiu ca v-a fi ceva magnific.

O zi buna va doresc!

Sa-ti fie de bine!

Eu nu am avut sansa sa o reintalnesc dar ,,lucrez’’ in acest sens.

Link spre comentariu
Vizitator scarlett29

Sa-ti fie de bine!

Eu nu am avut sansa sa o reintalnesc dar ,,lucrez’’ in acest sens.

Sigur ne sincronizam curand
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...