locodoco Reputație: 46 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Proasta, proasta, nebuna, nebuna dar ii și place sa vadă topicul sus.Gata fa am înțeles, te_a futut unu, care e mai terminat ca tine. E plin de distruși de-ăștia ca voi, nu sunteți singuri. Și tu o sa tot dai de ei, și ei o sa tot dea de tine.IARTA-NE!
multsimulta Reputație: 262 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Proasta, proasta, nebuna, nebuna dar ii și place sa vadă topicul sus.Gata fa am înțeles, te_a futut unu, care e mai terminat ca tine. E plin de distruși de-ăștia ca voi, nu sunteți singuri. Și tu o sa tot dai de ei, și ei o sa tot dea de tine.IARTA-NE!ba, da' du-te drq si tu, ca nu ti-am zis tie...nu imi place nimic...ce sa imi placa, ca vin toti cocalarii sa isi bata joc de mine?. Ce drq ai inteles tu? mai e si scris fara aliniat. Ma asteptam sa ma atentioneze si pe mine cineva, sa ma invete. Numai prosti care imi pierd timpul degeaba, nu invat nimic de la ei
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...pai, cum sa vrea cineva sa fie curva?...cine ajunge aici, ajunge pt ca vrea bani, nu pt ca vrea sa fie curva. Dom'ne, dumneata nu ai inteles nimic...eu nu vreau decat sa nu ma mai hartuiti, sa te duci de unde ai venit. Ca si multi bani esti dispus dumneata sa dai...
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 pai, cum sa vrea cineva sa fie curva?...cine ajunge aici, ajunge pt ca vrea bani, nu pt ca vrea sa fie curva. Dom'ne, dumneata nu ai inteles nimic...eu nu vreau decat sa nu ma mai hartuiti, sa te duci de unde ai venit. Ca si multi bani esti dispus dumneata sa dai...V-am spus, cine face ca dv, face asa din cauza banilor, a zgarceniei lui.
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 ba, da' du-te drq si tu, ca nu ti-am zis tie...nu imi place nimic...ce sa imi placa, ca vin toti cocalarii sa isi bata joc de mine?. Ce drq ai inteles tu? mai e si scris fara aliniat. Ma asteptam sa ma atentioneze si pe mine cineva, sa ma invete. Numai prosti care imi pierd timpul degeaba, nu invat nimic de la eiAl drq de cocalar jegos...nu mai citi ce scriu, daca nu itti convine
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 pai, cum sa vrea cineva sa fie curva?...cine ajunge aici, ajunge pt ca vrea bani, nu pt ca vrea sa fie curva. Dom'ne, dumneata nu ai inteles nimic...eu nu vreau decat sa nu ma mai hartuiti, sa te duci de unde ai venit. Ca si multi bani esti dispus dumneata sa dai... Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...nu sunt aici, nu sunt....nu am uitat nimic....stai linistit, nu mai duce dumneata grija, nimanui. NU iti convine, lasa-ma drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...Ti-am zis sa nu vii, scarba drq....ti-am zis?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...ce inseamna profesionista, unde scrie?...Ce inseamna, sa am eu grija cum va cheltuiti voi banii, sau cum?...De unde o fi inteles toata lumea ca aici e pomana, eu nu inteeleg. Pana si marele "Sangele Poolii", "Pielea Poolii", cum il cheama p'ala, a venitt sa atarne...daca sunt gloaba, de ce a ramas?...nu avea bani de boambele lui sexy...
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 bine ca sunt gloaba....nu mai veniti, atunci. Veniti cand nu aveti bani de alea...eu nu inteleg cheestia asta
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Nu iese sexul bine daca veniti de foame...,.Ce drq, mai rau ca mine? Nu stiati chestiile astea? Mie mi-e scarba sa va mai explic...Nu va dati seama, ca daca va milogitti la reduceri, femeile alea ce interes sa isi mai dea cu dv?...se pisha pe dv, rad intre ele de cat de meschin sunteti.
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 unde sunt alea profesioniste, sa ma duc si eu...Alea sunt bazate pe ele, nu se duc toti boschetarii la ele. Cum drq sa nu lucreze relaxxate?....Si cum fac alea, cum? Nu dau si meditatii, nu scot carti, sa invete si amatoarele?...doar nu sunt proaste, sa ne invete sa facem bani. Ele de unde sunt profesioniste, au urmat cursuri de specializare? Si tot asa fac, ca mine, in 60 de lei, si cur, si de toate? Sau ele cer si mai putin, ca sa se duca toti motaneii la ele...Ale drq de profesioniste, nu avem loc de ele
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...Du-te in mortii ma-tii de bolnavu' drq, cu banii tai de sarac...Ti-am zis sa nu vii...mai mut, ce voiai sa iti fac? mie mi-e scarba de oamenii saraci si bolnavi...ce vrei sa fac?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...de al drq ce esti te-ai imbolnavit....lol...Gott ist nicht tot...Te roade pe ficatzi cand vezi locurile alea libere pt handicapati...pai, mie mi-e greu sa pun mana pe un om bolnav...ce, sunt asistenta medicala?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 ce pusicutze....s-a bagat vibratoru' in cur...ce naibii, ma uit eu la asa ceva?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 am scris gresit...cum se pune aliniat, sa o iau de la capat?...si-a bagat, am vrut sa zic...pusicutza aia dragutza...delia siliconata....uite-o si p'asta...trb sa-si amorteze investitia acuma...o sa o doara falcutzele de la atata supt...ei ii e scarba de clienti, stiu eu...eu stiu ce e in capul ei cand ii vine un client...imi pare rau pt ea...nu ma mai uit...dupa cum e promovata, are ciori in spate....pizda de lux in dristor...eu m-as duce in ferentexas...tziganii au bani...cartierul ferentari e pe locul unul la comenzi de pizza...ei asa fac, cheltuie, iar fac bani, iar cheltuie, iar fac....ruleaza banii, nu ii ingheatza...au femei ca lumea....toti se lauda ca au femei la produs....la ei e o lauda, nu e de rusine...
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 stai, unde e omu' ala?...baga-mi-as poola in operatiile lui...vine peste mine, imi baga operatiile alea pe gat, cu lux de amanunte...ca sa-mi fie mila de el, sau cum?...acuma am inteles eu de ce ii dadea zor cu handicapatii....pt ca si el a tras mult cu sanatatea, si el nu are beneficii speciale, ca aia...de-aia are ciuda pe ei....sa moara da-l drq, merita...hartzuieste femeile, cine se crede eel
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 nu stiu daca scarba....asa, nush...moartea pasiunii...eewww...toata lumea are probl mai mici sau mai mari de sanatate...el se vaita ca o femeie batrana...nu ii sta bine unui barbat, petalutza nu l-a mai vazutt barbat...ce drrq sa mai fac cu el...ma fortza la curr, sa ajung si eu la operatie...pai, el e gay. Stiti cat a stat sa insiste cu tel si msj?...din octombrie, si sta lg mine...Scarba drq...daca stiam ca e el...de unde drq sa stiu, sunt hotzi...asa fac ei, numai sa economiseasca niste bani...isi bat joc de atatea femei....pt 60 de lei, aia, m-a stresat juma' de an, pana sa vina sa ii dea. Eu i-am explicat omeneste, in toate felurile, ca degeaba vine, ca nu o sa mearga...o mai face vreuna banii asa de greu ca mine?...toti jegosii, bolnavii, saracii...pt ei e mult 60 de lei...vor prrofesioniste....de ce nu stau acasa la ei?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Proasta, proasta, nebuna, nebuna dar ii și place sa vadă topicul sus.Gata fa am înțeles, te_a futut unu, care e mai terminat ca tine. E plin de distruși de-ăștia ca voi, nu sunteți singuri. Și tu o sa tot dai de ei, și ei o sa tot dea de tine.IARTA-NE!nu-i adevarat...pe alte locatii se rulau 10-15 clienti pe zi...acolo nimeni nu venea cu problemele lui...eu cred ca ei fac asa pt ca ma vad batrana...si eu cu ce as putea sa ii ajut?...oameeni cu bani, care pe alte locatii se spargeau in bani, luau mai multe femei...aici au venit si nu mai mi-au dat nimic
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Care sunt mai atragatoare pt ei, alea scumpe sau alea pe gratis?...Asa le-or hartzui si p'alea de lux?...eu nu credeam ca pot exista clienti atat de saraci...care nu au mai vazut 60 de lei...de unde sa stiu?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 el nu are nici o rusine ca il vad ceilalti zgarcit...altora, carora le-am mai spus, le era...si scapam. Ei asa cred, ca aici nu ii vede nimeni. in fine, da-i drq, a inceput sa pishe ochii pe "nimfomiste" ca ii pare rau ca a venit....sa-si bage unghia in gat, da-l drq. Cand spunea despree operatiile alea si arata, eu eram cu ochii inauntru' lui...am o imaginatie foarte plastica...cand eram tanara lesinam cand auzeam asemenea povesti. Da-l drq, nu a stiu sa ma faca sa ma simt bine...Pai, de ce mai mi-am dat anunt?....ce e la mine, spital de urgenta?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 sa-mi intre o poola de om bolnav in cur...si milog, pe deasupra...ma gandeam, ce naiba, eu sunt curva...dintre toate poolile de pe lumea asta, alta nu gaseam?
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 eu cred ca el tot insista pe lg toate curvele, doar, doar, gaseste una careia sa-i fie mila de el....El nu o sti ca exista femei care nu cer bani? ce o cauta el la cuve, daca nu vrea sa dea bani?...eu nu inteleg
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...si, cum, dv nu stiati ca daca cnv incepe sa vb exagerat, inseamna ca nu ii convine situatia in care se afla?...oamenii stiu...unii asa reactioneaza, asa fac si eu...cand am emotii sau cand nu sunt stapana pe situatie, daca nu as vorbi, as ramane cu gandurile alea care nu imi convin...se vedea ca ati venit la ieftin...nu va convenea, ati zis si inaine sa veniti. Nici mie nu imi convine cand trb sa achizitionez ceva ieftin, asta nu inseamna ca mi-ar justifica neplata...ajungi la ieftin din cauza ta, nu a produsului ieftin...Cum, ma, sa te gandesti 4-5 luni pana te duci la una din-asta?...eram chiar asa, de lux, ti-a trebuit timp ca sa strangi bani?...si dupa ce ati venit, va milogeati ca, macar, dupa ora 11 seara sa va primesc, cand nu va mai rsp babele tale...Nu ati stiut sa gestionati situatia, cand am inceput sa tip ca ati venit la pomana, v-ati blocat....al drq de sarac, sa nu dea mai nimic, se foloseste de operatiile lui ca sa le fie femeilor mila de el. Normal, ar trebui sa scoti mai mult....oamenii handicapati ne dau mai multi bani, ca sa nu ne fie scarba de ei
cioflicel Reputație: 34 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Sa sugi o pooola regulamentar, sa o iei in gura si sa nu vorbesti 5 minute NU ESTI IN STARE. Dar sa stai in fata computerului si sa scrii un post de 1275 de cuvinte ( chiar daca multe din ele gresite sau fara de inteles), de asta zic, ESTI IN STARE!... Vrei sa fii curva...FII PROFESIONISTA , CE DRACU!.... In bransa asta "gura deschisa care DOAR SPUNE O POVESTE...nu primeste pomana"... Tu ai uitat pentru ce esti acolo si in loc sa taci si sa inghiti TE APUCI SA VORBESTI...el se duce sa isi bage poola in kakatu' la babele alea, si dup'aia vine sa imi bage mie in gura...si nu trebuia sa mai dati ceva, daca ati cerut oral neprot? de ce credeti ca ele cer?...de ce a fost mwie de nota patru? au fost oameni care au dat bani grei pe guri uscate, si cu dinti. Cate s-au dus sa se igienizeze inainte sa se apuce de treaba, pt ca ati stat sa fumati inaine?...cate au stat cu dumneata la tzigara, mai ales prima oara?...ce drrq voiai, bre, si mata, la 60 de lei, nu esti sanatos? la ce te mai lauzi ca ai bani, daca te duci tot pe la ieftin? scarbos mai esti, bre...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum