cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Fai muie larga...daca vrei sa acumulezi cunostinte noi, sa iti cresti cultura generala...iti dau eu meditatii....120 ora.Ai de ales intre urmatoarele matetii:- sociologie- psihologie- studii sociale- cultura civica... Deci te costa 120 lei pe ora plus o muie CIM...ti-e foame, milogule? numai tie nu-ti dadeam banii...google e gratis...orice om are ceva interesant de spus, daca vrea. Daca are ura pe curve, sa nu mai vina
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Fai muie larga...daca vrei sa acumulezi cunostinte noi, sa iti cresti cultura generala...iti dau eu meditatii....120 ora.Ai de ales intre urmatoarele matetii:- sociologie- psihologie- studii sociale- cultura civica... Deci te costa 120 lei pe ora plus o muie CIM...du-te drq si tu...te mai faci si de ras...s-au chinuit degeaba profesorii aia cu tine, prost ai fost, prost o sa ramai
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Un client vine sa futa nu sa te asculte pe tine cum aberezi... TU CERI POMANA, TU CERSESTI CA ULTIMA MILOAGA 60 de LEI.... Pe banii mei VREAU SA TACI SI SA SUGI...Daca nu iti convine URLA-TI FRUSTRARILE SI MORI DE FOAME...da' tu ce voiai, ba, sa nu iti cer bani?....saracie
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 aaa, dumneata erai?...cum, dom'ne, cu studii de specialitate, vorbesti asa despre oameni?. Mai esti si semianalfabet
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 du-te drq si tu...te mai faci si de ras...s-au chinuit degeaba profesorii aia cu tine, prost ai fost, prost o sa ramai Fai muie larga...daca vrei sa acumulezi cunostinte noi, sa iti cresti cultura generala...iti dau eu meditatii....120 ora.Ai de ales intre urmatoarele matetii:- sociologie- psihologie- studii sociale- cultura civica... Deci te costa 120 lei pe ora plus o muie CIM...faci reducere, ca sa accept?
multsimulta Reputație: 262 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2019 La retardul pe care il ai nu am in ce grupa sa te bag... Iti dau ceata copii de cls 6-a sau 7-a. Societati mult avansate vremurilor lor isi lasau copii retardati, invalizii, handicapatii la marginea orasului sa-i ia leii sau la hienele... Altii ii aruncau de pe stanci drept ofranda zeilor... Daca traiai acum 2000 de ani TU RETARDATOOOO nu apucai 1 an...
multsimulta Reputație: 262 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2019 Suntem o societate slaba, fricoasa...facem cruci cand trecem prin fata bisericilor dar cand vedem ca un retardat impinge un om in fata metroului ne intoarcem cu spatele... Au ajuns oamenii strazii sa impinga PE CEI CARE LE PLATESC MANCAREA SI ADAPOSTUL in fata tranvaiului...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Fai muie larga...daca vrei sa acumulezi cunostinte noi, sa iti cresti cultura generala...iti dau eu meditatii....120 ora.Ai de ales intre urmatoarele matetii:- sociologie- psihologie- studii sociale- cultura civica... Deci te costa 120 lei pe ora plus o muiCe, naiba, psihologie stii tu?...Mi-e mila de tine, ca ma faci sa-mi cer si banii inapoi...La ce meditatii sa te mai pun? Du-te la Protectia Consumatorului, sa-ti reclami facultatea, ti-au luat aia banii degeaba...Dupa 15 ani de scoala, el nici sa scrie ca lumea nu a invatat....halal
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 tranvai...furculision se aude, furculision se scrie...bv, coaie...Ti-am zis ca esti nazist...Nazy...eewww...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 tu nu faci parte din societatea noastra...marsh in epoca de piatra...normal ca nu se baga nimeni...frica, prostule...tu te bagai daca erai acolo... ca poola-n pzd. Si daca oamenii isi fac cruci, ce?...nu au voie sa aiba credinta. Ba, a drq mai e carnea pe tine...fa-ti si tu cruci, te opreste cineva, canta-ti-ar popa la cap
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 adaposturile sunt subventionate de U.E...tu n-ai dat in viata ta un leu unui cersetor, nu mai latra tu
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 oamenii strazii sunt oameni cu probleme mentale. Nici tu nu esti prea departe...nu te-or fi vazut profesorii aia?...le-ai dat banu', au tacut din gura...asa iti place tie
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Si femeile alea ce scriu in topicele lor? Despre motaneii lor, ce?...mie nu imi place, e top secret ce se intampla aici, la mine...discretie maxima...m-am mai scapat, de nervi, si tare mi-e rusine acuma...mai pot sa mi le sterg?...nu trb sa stie ei ce gandesc eu, rabufnesc numai la nebuneala...ideal ar fi sa nu mai fac asa ceva niciodata, e urat sa ma vada un barbat cum fac la istericale... eventual, voi ati fi bineveniti cand mai am eu nelamuriri, sa aud si parerile voastre, ca barbati...pana acuma, tot cu motaneii m-am consultat...am invatat multe de la prostii astia...cele mai multe chestii le-am invatat cu aia de pe conquiztador, cu aia nici nu stateam pt ca nu aveam bani...it must have been love, but it's over now...ba voi va bag in seama, ca zic si io ca, poate, mai ciugul ceva dupa urma voastra
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 de pe* urma...sau dupa*...nu stiu, bre....sa ne lamureasca dl doctor docent, Mwie_Multa...Ce te faceai daca ai fi avut numele asta de familie?...trebuia sa ma iei de sotie, ca sa ti-l schimbi dupa mine...acuma, sigur e dupa*, nu mai e de pe*...pe mine ma cheama Nistor, inseamna *intelept* in ebraica...asa ma cheama pe mine...macar cu numele, daca nu e real...acuma m-am mai linistit, ca am inteles si eu mai multe....cat am tras eu cu motanii, am vrut sa ma si strang de gatutz din cz lor...pe cine mai injurati voi acuma?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Mi-au refuzat aia de pe publi un anunt, nici nu mi-au dat banutii inapoi, ai naibii....huuuaaa...ce, ma, suna asa de rau? "Am niste banuti si nu stiu ce sa fac cu ei"...ce mi-ar fi placut si mie sa ma abordeze si pe mine cineva asa....suna foarte romantic...nu ca voi, motanei milogei Asta era anuntul...na-ti-o, franta...Trb sa-i fac un pompino adminului, ca vad ca e ciufut...ce mari bani i-or da aia, o fi si el milogel, ca voi
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 pe timpuri, era considerat jignitor sa intinzi banii direct, chiar si unei panarame...Cand se ducea ea sa se toaleteze, motanu' punea discret banutii sub o scrumiera, ceva...adicatelea, ei nu se intalnesc pt ca pusicutza moare de foame, ci pt ca ii place...Motaneii erau gentelmani...Cand era Crucea de Piatra, mi-a zis un senior...Acuma, cu cine iti mai permiti sa risti astfel de gesturi romantice, astia ne dau si-n cap...si totusi, nu mi-ar fi placut sa traiesc in alta perioada....acuma e tare...o perioada de tranzit intre traditie si high-tech...era ca lumea daca m-as fi dus si eu pe la scoala, motanei...Daca nu ma duce capu'...alea care se descurca cu voi stiu tot, nu ca mine, sa imi pun intrebari ca talamba. Nu ziceau nimic cand stateam cu ele, nici nu cred ca aveam cum sa invat asa...e un talent innascut, femei care stiu cum sa-i zapaceasca pe micutzi...mie imi place sa cunosc oameni, sa vina sa imi zica ce au mai vazut, ce au mai facut....nu despre domeniul meu, ca ma deranjeaza....asa, in general...daca eu nu ies pe nicaieri....unde naibii sa ma duc, pielea poolii, fara bani. Sa rada oamenii aia de mine, cum rad eu de voi....ar fi culmea
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 "Am niste banuti si nu stiu ce sa fac cu ei", inseamna ca el vrea sa se distreze...voi, nu prea vreti...cand sunteti in bani, va duceti la distractie cu pusicutze de rasa...la mine ajungeti dupa ce va jupoaie alea...jumulitzi de tot, de tot.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 voi nu prea vreti*, am pus virgula intre subiect si predicat...ooops...Mwie_Multa, unde esti, bre, sa ma mai ajustezi si pe mine?...ai murit cu dansa-ntr-insa? Sa-ti moara la intrare...eu mor de foame in casutza si dumneata te duci sa le indopi p'alea?...cred ca daca prind unu' acuma, il bag in faliment...Vino, bre, incoa'...Mwie_Multa...sunt uda, bre, n-auzi?...Tu lasi femeia si nefututa, si nemancata.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Te fut si-ti iau si banii....astia imi sunteti voi...Si fututi, si cu banii luati....lol...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Mi-e fomika, mi-e fomika, pusicutza vrea portioara de smantanica...Taxa pe erectie, off...nu e legal, nu e...sa nu va mai prind ca vi se ridica coditzele in sus...va taxez de nu va vedeti...Da, ma, e cam naspa...ei asa zic, ca ne-am gasit noi sa ii facem de bani...n-au si ei voie sa bage, zdrang, banu'....ii moare si poola, si tot. Ne-am fi jucat mai frumos daca aveam si eu banuti, ca voi...de la banii aia, sa moara fam mea, ne-am smotocit atata...eu v-am zis ca aici e de bani, nu m-ati crezut, motanei...nu e de supt de pooli, nu e...aia nu ar fi fost o problema...
liviu16 Reputație: 647 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Pana la urma doamna se fute? Ce pret si ce servicii? Intreb serios. Multumesc!
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Pana la urma doamna se fute? Ce pret si ce servicii? Intreb serios. Multumesc!nu, bre, eu nu ma fut...dau la lume in cap, nu ai inteles?...asa de interesat esti, ca nu poti sa dai un apel, macar?...ailaltii sunt mai prosti, tu vrei sa traga femeile de tine...intrebi ca prostu' ala, ce servicii, zici ca n-ai mai vazut...cine stie ce libidinos mai esti si dumneata
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 mama, frate, doua bulioane la strada, femeie de 50 de ani...ce, ma, au sarit preturile in aer? pana acuma mai aveam si eu o baza in femeile alea, acuma m-au lasat balta...se arunca ca nesimtitele alea, parca mai au douazeci de ani...nu stiu, stau cu frica, sa ma fereasca dz sa-mi vina un amarat, ca nu mai am unde sa il trimit, cade pe mine...Ele nu stiu, ma, sa se raporteze la puterea de cumparare a oamenilor?...ca sa nu munceasca, putorile, ea vrea din doi clienti sa scoata cat alta intr-o saptamana...baga-mi-as poola in toate babele voastre
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 hmmm...ma speriasem, ca nu mai aparea numele meu....se incarca greu situl....au trafic?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 credeam ca m-au interzis astia...ce reguli or fi p'aici, sa nu le incalc, naibii...necunoasterea regulamentului nu m-ar absolvi de pedeapsa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum