Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

pe mine, care ma baga in seama, vrea sa ma futa...cu ce-oi fi gresit, bai, nene?

Eu nu vreau sa te f....

• Oras:Bucuresti.
  • Oras:Bucuresti.
Postat

Trebuie sectiune noua: Topicul Lunii (TL), nu din alt motiv, dar am impresia ca s-ar putea sa nu ajunga UL.

A depasit clasamentele, dar eu as vrea sa o mai vad pe aici...

• Oras:Com. Rosu
  • Oras:Com. Rosu
Postat

cre' ca voia sa ma bage cu boticu' la petalutza ei....ma futea si aia...

Pasarica draga ... Annona vrea sa te ajute, nicidecum sa te futa la propriu si la figurat ... si in plus e din Constanta, sfatul meu e sa o asculti ce vrea sa iti spuna ... pe urma vezi tu ce faci. 

Doi la mana ... aici este un forum de promovare de servicii. Tu pui la bataie "petaluta", ochiul maro si ocarina ... iar noi venim sa ne descarcam "bilutele", deci fii fata cuminte si pune niste tarife, servicii si program sa venim sa bagam si noi bursucu' la scorbura, da?

Pozele ... pot fi un avantaj ... sau poate un dezavantaj...

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

trompetistoooo...cand intri in deprrsie poti sa te duci la....

O sa-ti treaca daca iei cu legatura!..

Postat

Pasarica draga ... Annona vrea sa te ajute, nicidecum sa te futa la propriu si la figurat ... si in plus e din Constanta, sfatul meu e sa o asculti ce vrea sa iti spuna ... pe urma vezi tu ce faci. 

Doi la mana ... aici este un forum de promovare de servicii. Tu pui la bataie "petaluta", ochiul maro si ocarina ... iar noi venim sa ne descarcam "bilutele", deci fii fata cuminte si pune niste tarife, servicii si program sa venim sa bagam si noi bursucu' la scorbura, da?

pai, ce poate sa imi spuna?...ce?...eu nu pot sa am incredere in ceea ce mi-ar spune cineva...cine e ea, o pisicutza, atata...ma si pune in situatia penibila, in fata tuturor, ca eu sunt aia oropsita...daca ar incepe toate nimfomanele sa miorlaie, unde am mai ajunge? Eu nici nu vreau sa dau curs unor astfel de discutii, ca as incepe sa vad numai ce e rau la fiecare...si nu as mai putea avea continuitate. De la bani, toata lumea se ia...aici e cum eram cand eram mica, mari razboiae ce trageam cu frate-miu pt doua felii de parizer...daca ciumpalacii vin de foame...ei decizia lor luata gresit sa ajunga la mine cand sunt la limita cu banii. Eu nu stiu cum le mai arde, in halul ala...cred ca mai abitir li se scoala poolile, de bucurie ca fac economie.

Eu nu pot sa fiu recunoscatoare unui om care ajunge de disperare la mine. El e un om slab, nu il mai vrea petalutza daca nu il vede barbat bazat. La cata vrajeala baga ei, macar sa fi incercat sa ascunda. Ei baga multa, multa vrajeala, e cu atat mai mare satisfactia lui daca prosteste o curva. Sa stie el ca a iesit cel mai castigat...unele le si hranesc dorinta asta a lor, vai, tu esti cel mai tare dintre toti, vai, nu stiu ce. Si ei chiar sunt prosti, ei chiar cred. Doamne, cand ii vad asa prosti...sa vezi cum povesteau, ca le ziceau alea, as mai fi stat cu tine in plus si pe degeaba...Ma, zic, a stat? pai, nu...da' la mine se facea ca uita sa plece...Eu sunt gazda, cat poate sa intinda coarda? E un short story, nu stiu daca il mai au prostii in programa de liceu..."Saying Goodbye", se numeste, sper sa nu gresesc, am vazut mai demult rezumat la o fata..."Cum sa spui la revedere"...scrisa la persoana intai, si autorul era tare nedumerit, ca s-a dus intr-o vacanta si gazdele unde s-a cazat, de cate ori dadea sa plece, aia ii spuneau, "dar mai stati, dar de ce nu mai stati?" si el o lua ad literam, chiar statea...a trecut sezonul, a venit iarna, el iar dadea sa plece, aia, iar, ca nu...Dar de ce se uitau aia asa urat pe el, ca el voia sa plece si ei ziceau ca nu. Cum, ma, sa fii atat de prost sa crezi ca o curva din'asta te place?...Eu ce pot sa ii mai zic, ca nu-mi place?...ii zic dup'aia, daca mai da sa vina, eventual...Oricum, pe mine nu ma aude nimeni, oricat m-as stradui, iar am ragushit ca un magarush

. 

Postat

trompetistoooo...cand intri in deprrsie poti sa te duci la....

O sa-ti treaca daca iei cu legatura!..

normal, ar fi trebuit sa profitam ca exista astfel de locatii, oaze de relaxare. Dumneata cum ai venit? in control, nu la relax. Nu ma uit la clip, v-am rugat sa nu mai imi apareti in fata ochilor...intra de pe alt cont, ca nu m-ar mira din partea ta

Postat

sincer, de frica am mai tacut din gura, cand s-a mai intamplat sa tac si eu. Niciodata de rusine...rusine fatza de cine, un nesimtit? Lasa, a trecut, da-i drq...degeaba scriu si aici, tot asa o sa mai fie si in continuare...

Postat

si daca e din Constanta, ce?...crezi ca nu ar putea conduce un bussiness de la distanta?...ma, motanelule, ma...think, think...daca nu ar fi avut nici o intentie, ar fi intervenit aici cu replici de complezenta, asa...na...nu ma aborda direct in privat...ce, aveam secrete cu ea, deja?

Postat

a intrat ala, emihai...asa vorbesti tu despre tine, ca si cum ai fi altu'?....ai fost lins, bre, la cur?...ti-ai vazut visul cu ochii?..sau tot nelins esti inca?..."enelins", mai bine....asa o sa ramai toata viata...io zic sa te strangi de gat dup'acuma, la ce sa mai speri?

Postat

ati vazut, ba, "Human Centipede?"...manca primul mancare normala si dup'aia cei care urmau dupa el aveau gurile cusute de cururile celor din fatza lor, ca sa reduca consumismul global...tot un zapaug, gen Mwie_Multa...asta ar pune multe nebuneli in practica, n-are el putere, n-are el bani pe mana...Sa n-ai in viata ta, mwila

Postat

care e limita la avertismente?....si de ce mi-a dat, la cate porcarii se vb pe situl asta...asa vor unii oamenii, sa futa in scarba...de ce oare?...ar fi in stare sa ne dea sa le mancam si mucii din nas...

Postat

pai, astora de la site le convine sa intre aici femei sa isi agate clienti?...Bannerele alea cred ca costa ceva, dar aici, in text?...de ce nu le penalizeaza p'alea care fac asa? ca sa nu mai dea bani pe anunturi, zgarcite si alea

Postat

se miorlaie de clienti in topice sa se duca sa le bage poolile pe gat?...zii, ba, si tu ceva, prostule...ai ramas loggat pe mine, ai murit la datorie, ce ai facut?

Postat

nu mai atarni, milogule, la mwie de nota patru?...ai dat de bani, al drq, te duci la nota sapte...atata cred ca dai tu maxim...Baba aia, ce isi baga in cur de toate alea...putea sa faca bani si din vorbeala...nu o sti lb engleza...baba, cu tatuaje?...parca nu merge, naibii

Postat

e frumoasa, eleganta...mai bine facea prostitutie, pe preturi mari...ce bani face ea la videochat?...cincizeci de centi pe minut?...alea de la videochat nu vor sa fie atinse, de-aia stau doar pe virtual

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...