Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

eu am pierdut atata timp degeaba, sa dau afara milogi. La babe vin numai scursurile de clienti, aia de nu au loc la tinere. Acuma, eu intru aici sa ma rog de toti boschetarii sa vina?...eu nu stiu cum sa scap, ma mai si milogesc de ei sa vina

Postat

Am vazut ca ti-au venit mai multi tigani la usa?... 

UNSEAMNA CA TI-AM FACUT UN BINE...si a fost publicitate buna!.

Mai multi tigani...mai multi bani....

Si nu ai de ce sa te superi..... TIE ITI PLAC pOOlele de tigan!... 

Nu v-am zis ca milogii sunt periculosi?...Un om normal nu sta, dom'ne, atata timp sa insiste...jegosi si periculosi, normal ca va sunam sa va explic. Am crezut ca am cu cine sa ma inteleg. Cum sa nu va miros din prima, daca numai cu jegosi ca dv am avut de-a face...un om sarac, care nu are ce face, s-a vazut din prima, de la telefon. Mai zice ca sta si langa mine, sunt tinta ideala pt el. De ce nu ati spus cine sunteti, va era frica ca va dau afara...ei asa sunt, jegosi, ca dv..

Postat

v-am zis si de zona, ca cu astia de pe zona nu a iesit niciodata nimic. Au numai bashini in cap, ma kak pe zona lor. v-am intrebat eu de unde veniti?....Ati zis asa ca sa imi dau eu mai mult interesul, ca sunteti din zona si o sa veniti mai des. Pai, daca sunteti jegos, unde drq sa mai veniti?....nu, astia de pe zona, nu. Eu v-am zis, sunt scarbosi, toti...tot asa, vin bashitzi, se kaka pe ei pana scot doi lei, asa sunt ce pe de zona asta, nu v-am zis? Bashitzi, ei vin cu aceleasi pretentii aici, ca atunci cand se duc la trei milioane? sunt scarbosi, prosti, infatuatzi, jegosi la bani, da-i drq

Postat

eu nu am stiut ca ei nu mai sunt primiti prin alte parti. De unde drq sa stiu? Dup'aia mi-am dat seama, dupa cum faceau aici...oameni care nu mai sunt primiti pe nici o locatie. Ei singuri zic...colo nu, colo nu, alea s-au purtat urat cu el...de ce? ca sa nu se mai duca, de client bun ce e el...

Postat

v-am zis si de zona, ca cu astia de pe zona nu a iesit niciodata nimic. Au numai bashini in cap, ma kak pe zona lor. v-am intrebat eu de unde veniti?....Ati zis asa ca sa imi dau eu mai mult interesul, ca sunteti din zona si o sa veniti mai des. Pai, daca sunteti jegos, unde drq sa mai veniti?....nu, astia de pe zona, nu. Eu v-am zis, sunt scarbosi, toti...tot asa, vin bashitzi, se kaka pe ei pana scot doi lei, asa sunt cei pe de zona asta, nu v-am zis? Bashitzi, ei vin cu aceleasi pretentii aici, ca atunci cand se duc la trei milioane? sunt scarbosi, prosti, infatuatzi, jegosi la bani, da-i drq

Postat

am vazut cum se ataseaza fisier....la editor complet...al drq, sa nu zici...aveai pretentii la bani, ca mi-ai facut reclama...ce reclama, ne facem de ras cu tine...nu se lauda nimeni cu clientii scartzari

Postat

post-244621-0-71337600-1549485009_thumb.jpg

am vazut cum se ataseaza fisier....la editor complet...al drq, sa nu zici...aveai pretentii la bani, ca mi-ai facut reclama...ce reclama, ne facem de ras cu tine...nu se lauda nimeni cu clientii scartzari

Postat

nu e dragutza, cu ochelarei?...a fost la scoala...eu sunt moarta dupa animalutze...din cauza voastra, sa nu va deranjeze cands veniti, nu imi iau nici un animalutz...asta mi se pare cel mai mare sacrificiu pe care il fac pt voi...tot sa fie bine...si jegosii nu vad

Postat

sa incep si eu sa fiu de treaba, ca babele voastre...sa va fac reduceri...la ce mai tin 60 pe fin si 120 pe h, pt ca acuma stiu ca numai scartzari vin. Inainte inca mai speram sa ii prind p'aia care cer reduceri, si sa-i prind pe milogi. Acuma stiu ca toti sunteti milogi, de-aia veniti, va mancati negru sub unghie, pana dati banii pe o mwie. Hai, jegosilor, hai la pomana...saraciile drq. Ai drq, toti intrau sa se miorlaie in fatza mea ca ei nu au bani...Aici nu va mai plangeti, lua-v-ar dracii de jeguri

Postat

hai, la pomana, jegosilor...la reduceri, nu mi-ati pierdut atata timp din viata cu reducerile voastre?...Vi se scoala poola numai cand auziti de reduceri.....scarbele drq. Ati tras de mine cat ati putut pt zece lei....scarbele drq

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

poi....ai uitat ca sunt bodyguard...si normal ca am punct de observatie la blocul tau...si pe tura mea mai gonesc din cei mai spalati si las sa intre doar tiganii de peste 45 de ani...

Postat

astia, si pe gratis daca as da, tot ar fi in stare sa ceara reducere....asa li se scoala lor poolile, cand aud de reduceri. Ei sunt ca mine...cand aud ca am de castigat bani, imi vine a fute

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...