cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 numai pooli de milogi...cam naspa
multsimulta Reputație: 262 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2019 cand vad pe unul mai rasarit care vrea sa intre la tine.....il iau la duba la legitimat!.. Cand scapa din duba fige de rupe pamantul...si nu mai da pe la tine!.. Las doar jegosii si tiganii sa intre la tine... CE MA DISTREZZZZ...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 cand vad pe unul mai rasarit care vrea sa intre la tine.....il iau la duba la legitimat!.. Cand scapa din duba fige de rupe pamantul...si nu mai da pe la tine!.. Las doar jegosii si tiganii sa intre la tine... CE MA DISTREZZZZ...Dom'ne, nu esti sanatos la cap?...Lor le e frica sa vina pe locatii, nu stiai?. Ma arunci in strada, scarba drq. Le e frica, si un vecin daca iese din bloc, ei fug de frica. Din cauza dumitale nu mai vine nimeni, ca si-au dat seama ca sunt toti ca dumneata, veneau de jegosi ce erau....zgarcenia, jegul din ei, de asta veneau ei. Ca sa nu dea mai mult in alta parte. Cum ai venit dumneata, de jegu' din tine, asa, si ei. Jeguri de oameni, care nu vor sa dea bani mai multi la femei, si veneau aici. Asa, ca dv....jegu', putoarea din ei, se bucurau ca e ieftin. Macar daca s-ar fi bucurat....veneau si se basheau si ei pe locatie, ca dumneata....nu le convenea, jeguri de oameni. Pai, normal ca la ieftin nu ii convine nimanui. Da-i drq de saraciile drq...numai pooli de oameni saraci
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Si-asa sunt cersetori pe strada, sperie clienttii....esti unu' dintre aia?....du-te drq cu zona ta de kakat
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Al drq, l-am dat afara, s-a apucat sa spuna la toata lumea ca la mine vin numai jegosi...pai, de-asta ai venit si tu, nu intelegi?....Jegul din capatzana ta, exista si oameni din'astia, nu toti se duc la alea de lux
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Nici eu nu stiam ca exista atatia jegosi...aia care se duc la preturi mici, sunt jegosi, toti, de-aia se duc
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 scarbe de oameni...pe ei ii intereseaza doar sa dea cat mai putini bani, atat..E chiar asa de greu de inteles?...lor li se pare ca se umilesc daca dau multi bani pe o femeie. Cat mai putin, aia e satisfactia lui...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 scarbosi, periculosi, singura m-am chinuit, nu m-a ajutat nimeni. Cu toate scarbele din orasul asta.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 au tras toti jegosii de mine...,.ca ei nu au bani sa se duca in alta parte. Acuma, au dat de bani....nu mai vine nimeni
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Acuma nu mai vin ca au vazut ca eu stiu ca ei vin de jegosi ce sunt...zgarcenia...moare, moare ca ajunge sa dea bani la curve....sa vezi cum plang pe la tel, ca le-au luat curvele banii...Moare, al drq de zgarcit. Nu are ce sa futa si ajunge sa dea bani....moare.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 eu vorbesc tot ce imi da prin cap cand intra un jegos din'asta pt ca mi-e frica sa nu zica el ceva...nu am vazut in viata mea atata ura pe curve, unde erau multe femei, nu spunea nimeni, nimic. Mie mi-e frica de ei, atata ura pe femei....sa ne lase, drq, in pace, atunci. Scarbele drq, ei nu au ce sa zica, niste mortaciuni de oameni, cum drq sa nu imi fie scarba. Hai, scarbelor, nu mai veniti la pomana?... si mananca numai kakat, ai drq, ei sunt niste kakatzi, nu au ce sa futa. In loc sa zica mersi ca e saracie si sunt atatea femei care se prostitueaza....ei ce drq mai futeau, daca aveam si noi bani?....scarbele drq, numai in scarba vin, si mie mi-e scarba. Un barbat care se vede cat se gandeste ca sa faca economie la bani, e scarbos. Noi, femeile, suntem mai zgarcite...nu ei...jegosii drq...sa-i vezi cum se vaita ca le-au luat curvele banii si de la mine nu mai pleaca....ca sa compenseze...nu e jegos un astfel de om? toti fac asa aici, cand au bani se duc la alea, cand nu mai au, ajung p'aici. Sa nu mai veniti, milogii drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 alea nici nu ii primesc fara bani. Eu stiu dinainte ca de-aia vin...ei au zis, toti, ca ei de-aia vin...daca aveau bani, se duceau in alta parte.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 ce drq isi baga si alea, de atarna, ceva roz?...cat o costa, ca sa nu mai apara reclame? asa vor jegosii astia de motanei sa vada...doar nu se uita femei la ele?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Acuma stiti cui sug eu poola, fiecare credea pana acum ca numai el e asa. Toti sunteti asa...veniti cand va e foame si dupa o ora de sex vreti aia doi lei inapoi. Auzi, ca de ce mi-e frica de ei?...pt ca sunteti jegosi, de-aia...Oameni jegosi, scarbosi, toti. Eu de unde sa stiu, eu am fost educata ca ei sunt clienti
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu asa credeam, ca ei sunt clienti. Daca vine ca nu are bani de fufele lui, ala nu e client, mie nu mai imi da nmk
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 nu mai zice nmk, nici in jegos. Cred ca babele alea sunt tari, de se descurca cu ei. Credeti ca ele nu stiu tot ceea ce mi-am dat eu seama de-abia acum? ele unde isi ascund banii?...cica, ele cer banii la sfarsit, de-aia le convine motaneilor. Au si alea peshti, da-le drq....cum, el vine de amarat ce e, ce bani sa mai dea la sfarsit? Daca nu da la inceput, nu mai da nimic
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 Iar esti suparata, pisi😂
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Hai, ma, nu mai vorbiti, acuma?...nu mai imi ziceti ca cer prea mult?...cand veneati aici, nu dadeati nimic, ca e prea mult, auzi.
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 Hai, ma, nu mai vorbiti, acuma?...nu mai imi ziceti ca cer prea mult?...cand veneati aici, nu dadeati nimic, ca e prea mult, auzi.Nici macar nu stim cat ceri si ce faci...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 La mine nu e cu pisi, cu iubi, cu lbj de locatii...mi-era scarba sa stau acolo, numai cu manele mi-au spalat alea creierii...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 du-te drq tu, tu esti client?. vorbeam cu jegosii care au fost clienti, cica...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 esti d'ala care atarna la pzd de babe? nu ai bani de alea ca lumea?...cred ca sunt numai bunaciuni pe site, nu ai bani?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 jegurile au dat de bani, acuma. Nu mai vine nimeni aici
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 e urat cu ei, foarte urat. Veneau cu atatea bashini, eu de unde drq sa stiu ca ei erau niste jegosi?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 stiti cat m-au hartzuit milogii?...ani de zile...iar sunau, iar veneau, iar suna, iar veneau, amenintau toti, unii, chiar au mers si mai departe...poate am scapat acuma,,,da-i drq, se adunasera toti boschetarii pe locatia asta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum