Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

cand vad pe unul mai rasarit care vrea sa intre la tine.....il iau la duba la legitimat!.. Cand scapa din duba fige de rupe pamantul...si nu mai da pe la tine!..

Las doar jegosii si tiganii sa intre la tine...

CE MA DISTREZZZZ...

Postat

cand vad pe unul mai rasarit care vrea sa intre la tine.....il iau la duba la legitimat!.. Cand scapa din duba fige de rupe pamantul...si nu mai da pe la tine!..

Las doar jegosii si tiganii sa intre la tine...

CE MA DISTREZZZZ...

Dom'ne, nu esti sanatos la cap?...Lor le e frica sa vina pe locatii, nu stiai?. Ma arunci in strada, scarba drq. Le e frica, si un vecin daca iese din bloc, ei fug de frica. Din cauza dumitale nu mai vine nimeni, ca si-au dat seama ca sunt toti ca dumneata, veneau de jegosi ce erau....zgarcenia, jegul din ei, de asta veneau ei. Ca sa nu dea mai mult in alta parte. Cum ai venit dumneata, de jegu' din tine, asa, si ei. Jeguri de oameni, care nu vor sa dea bani mai multi la femei, si veneau aici. Asa, ca dv....jegu', putoarea din ei, se bucurau ca e ieftin. Macar daca s-ar fi bucurat....veneau si se basheau si ei pe locatie, ca dumneata....nu le convenea, jeguri de oameni. Pai, normal ca la ieftin nu ii convine nimanui. Da-i drq de saraciile drq...numai pooli de oameni saraci

Postat

Al drq, l-am dat afara, s-a apucat sa spuna la toata lumea ca la mine vin numai jegosi...pai, de-asta ai venit si tu, nu intelegi?....Jegul din capatzana ta, exista si oameni din'astia, nu toti se duc la alea de lux

Postat

scarbe de oameni...pe ei ii intereseaza doar sa dea cat mai putini bani, atat..E chiar asa de greu de inteles?...lor li se pare ca se umilesc daca dau multi bani pe o femeie. Cat mai putin, aia e satisfactia lui...

Postat

Acuma nu mai vin ca au vazut ca eu stiu ca ei vin de jegosi ce sunt...zgarcenia...moare, moare ca ajunge sa dea bani la curve....sa vezi cum plang pe la tel, ca le-au luat curvele banii...Moare, al drq de zgarcit. Nu are ce sa futa si ajunge sa dea bani....moare. 

Postat

eu vorbesc tot ce imi da prin cap cand intra un jegos din'asta pt ca mi-e frica sa nu zica el ceva...nu am vazut in viata mea atata ura pe curve, unde erau multe femei, nu spunea nimeni, nimic. Mie mi-e frica de ei, atata ura pe femei....sa ne lase, drq, in pace, atunci. Scarbele drq, ei nu au ce sa zica, niste mortaciuni de oameni, cum drq sa nu imi fie scarba. Hai, scarbelor, nu mai veniti la pomana?...

si mananca numai kakat, ai drq, ei sunt niste kakatzi, nu au ce sa futa. In loc sa zica mersi ca e saracie si sunt atatea femei care se prostitueaza....ei ce drq mai futeau, daca aveam si noi bani?....scarbele drq, numai in scarba vin, si mie mi-e scarba. Un barbat care se vede cat se gandeste ca sa faca economie la bani, e scarbos. Noi, femeile, suntem mai zgarcite...nu ei...jegosii drq...sa-i vezi cum se vaita ca le-au luat curvele banii si de la mine nu mai pleaca....ca sa compenseze...nu e jegos un astfel de om? toti fac asa aici, cand au bani se duc la alea, cand nu mai au, ajung p'aici. Sa nu mai veniti, milogii drq

Postat

alea nici nu ii primesc fara bani. Eu stiu dinainte ca de-aia vin...ei au zis, toti, ca ei de-aia vin...daca aveau bani, se duceau in alta parte.

Postat

ce drq isi baga si alea, de atarna, ceva roz?...cat o costa, ca sa nu mai apara reclame? asa vor jegosii astia de motanei sa vada...doar nu se uita femei la ele?

Postat

Acuma stiti cui sug eu poola, fiecare credea pana acum ca numai el e asa. Toti sunteti asa...veniti cand va e foame si dupa o ora de sex vreti aia doi lei inapoi. Auzi, ca de ce mi-e frica de ei?...pt ca sunteti jegosi, de-aia...Oameni jegosi, scarbosi, toti. Eu de unde sa stiu, eu am fost educata ca ei sunt clienti

Postat

nu mai zice nmk, nici in jegos. Cred ca babele alea sunt tari, de se descurca cu ei. Credeti ca ele nu stiu tot ceea ce mi-am dat eu seama de-abia acum? ele unde isi ascund banii?...cica, ele cer banii la sfarsit, de-aia le convine motaneilor. Au si alea peshti, da-le drq....cum, el vine de amarat ce e, ce bani sa mai dea la sfarsit? Daca nu da la inceput, nu mai da nimic

Postat

Hai, ma, nu mai vorbiti, acuma?...nu mai imi ziceti ca cer prea mult?...cand veneati aici, nu dadeati nimic, ca e prea mult, auzi.

Nici macar nu stim cat ceri si ce faci...

Postat

stiti cat m-au hartzuit milogii?...ani de zile...iar sunau, iar veneau, iar suna, iar veneau, amenintau toti, unii, chiar au mers si mai departe...poate am scapat acuma,,,da-i drq, se adunasera toti boschetarii pe locatia asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...