cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei de-aia veneau, ca nu aveau bani. Stiti ce figuri faceau?...Ziceai ca sunt din-aia plini de bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 vorbesc numai in bashini cand vin....si ei sunt niste retarzi...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 INTETESANT: poti dresa o maimuta daca stii ce mana baga in cutia cu portocale... Cu chef de distractie mi-am zis ca nu ma costa nimic sa-i "cant in struna" nebunei... Stiam la ce vrajeala pune botul si te primeste in camaruta de la parter de pe strada M. Eminescu!.. Am intrat intr-o camera ca o pestera incarcata de boarfe si mirosuri de betisoare chinezesti, i-am fluturat banii pe la bot pt o finalizare si....ma ia la vorba, despre saraci, despre zgarciti...despre fomistii care vin la ea doar ca ests ieftina!.. Se dezbraca..si vorbea, o lua putin in gura...si vorbea, o puneam capra....si vorbea continuu!.. NU A TACUT 30 de secunde la rand!.. Dupa 5 minut de futut si 20 de vorbit....M-AM RIDICAT DE PE EA si i-am spus: ori taci si o iei in gura si finalizez ori imi dai banii inapoi si plec!... 2-3 minute am crezut ca face un atac de cord...eu in pula goala in mijlocul camerei ma prapadeam de ras...Ea in pat urla ca sunt un client periculos si ca se teme pentru viata ei... A scos banii din dulap si mi i-a dat!.. NOTELE -- baie neaierisita ai in lipsa de detoate - 6- camera si pat cu mirosuri grele de arome orientale care persista pe haine - 5- prestatoarea CUCU rau, o ia in gura ciudat, cu doua degete, o suge, respira si vrea sa vorbeasca in acelasi timp. ORAL 4,- ca specimen este genul de iapa atoasa, osoasa...cu fibra de culturista...stramta si uscata. NORMAL 6 CARE AI SIMTUL UMORULUI TE VEI DISTRA COPIOS....SI O SA FUTI PUTIN DAR CU SANSE DE RETURNARE BANI PT DIFERITE MOTIVE...baie neaerisita, fara "-i", prostule...M-am mai uitat odata pe recenzie...eu nu am vb cu dv despre saraci, la fatza locului. Daca ma apuc sa spun unui client ca vin numai saraci la mine, ala pleaca. Ca stie ca l-am vazut si pe el sarac
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 CE DRQ MAI VOIA ASTA SA AM IN BAIE?...hartie de sters pe maini, apa calda, dush, toaleta igienizata, sapun de maini...ce drq mai voiai, ba, la 60 de lei?...sauna, jacuzzi?...du-te drq de bashitu' drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 bashinoshii drq....tu crezi ca eu nu stiu ce fac alea cu voi pe alte locatii?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 bashitule, arde-te-ar focu'
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 NUMAI OAMENI SARACI SI CU BASHINI VIN...ati vazut cate voia la 60 de lei? bashinosu' drq, cu operatiile alea pe el...Parca ma futeam cu un cadavru, cusut la morga...iti dai seama, cum l-au desfacut medicii aia si i-au umblat in toate organele alea...eeewwww
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 cred ca i-au desfacut si cutia craniana, i-au bagat paie in loc de creier
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 numai bashitzi din'astia, in fiecare zi....da-i drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Se vede la toti ca de-aia vin, ca nu au bani sa se duca in alta parte. Si eu, pana am inteles...ca nu intelegeam, cum sa vina cineva sa futa pt ca el nu poate sa se duca la alta? La ce sa mai vina?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 aici nu vorbeste nimeni, nimic...La celelalte topice, ce se discuta? Cu babele alealalte vorbesc?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 au babele lor, da-i drq....se ling la cur cu alea...doamna Chantal, sloboz...ce mai ziceau ei...cocotele Bucurestiului
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 numai oameni saraci....atarnau la sucul meu, nu au venit niciodata si ei cu un suc...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 daca vin de saracie, ce drq suc sa mai aduca?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 numai jegosi....pe alte locatii nu veneau asa
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 aici, ca ma stiu singura, si nu le e rusine de nimeni
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 saraciile drq....ce scarbosi sunt...toti sunt ca operatu' asta, tot asa, bani putini si tambalau...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei vin aici cand nu au bani. Pai, veniti, ca doar nu aveti mereu bani de alea...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 operatu' ala, ce scarbos...sa vezi cum ma chinuia sa imi bage poola in cur, cu 60 de lei ai lui...voiam sa-i dau un pumn in stomac, da' mi-era ca i se desfac operatiile
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 nu a zis ca nu a vrut sa mai dea bani...ati vazut cum a formulat in topicul pe care l-a deschis? "am zis sa ma duc, ca ce ma costa?" El nu a venit sa dea bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 nu da nimeni, nimic. Ei vin ca sa nu dea...pana am inteles si eu chestia asta
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 de-aia vin, ei le voiau p'alea, dar alea le cer bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu de unde sa stiu, ei asa zic, ca sunt clienti
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si iar veneau, si iar veneau, si eu trebuia sa fiu incantata ca iar veneau la mine. Ei veneau ca nu aveau bani
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 7, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 7, 2019 si iar veneau, si iar veneau, si eu trebuia sa fiu incantata ca iar veneau la mine. Ei veneau ca nu aveau baniSi tu ii primeai incontinuare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum