Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

INTETESANT: poti dresa o maimuta daca stii ce mana baga in cutia cu portocale...

Cu chef de distractie mi-am zis ca nu ma costa nimic sa-i "cant in struna" nebunei... Stiam la ce vrajeala pune botul si te primeste in camaruta de la parter de pe strada M. Eminescu!..

Am intrat intr-o camera ca o pestera incarcata de boarfe si mirosuri de betisoare chinezesti, i-am fluturat banii pe la bot pt o finalizare si....ma ia la vorba, despre saraci, despre zgarciti...despre fomistii care vin la ea doar ca ests ieftina!..

Se dezbraca..si vorbea, o lua putin in gura...si vorbea, o puneam capra....si vorbea continuu!..

NU A TACUT 30 de secunde la rand!..

Dupa 5 minut de futut si 20 de vorbit....M-AM RIDICAT DE PE EA si i-am spus: ori taci si o iei in gura si finalizez ori imi dai banii inapoi si plec!...

2-3 minute am crezut ca face un atac de cord...eu in pula goala in mijlocul camerei ma prapadeam de ras...Ea in pat urla ca sunt un client periculos si ca se teme pentru viata ei...

A scos banii din dulap si mi i-a dat!..

NOTELE -

- baie neaierisita ai in lipsa de detoate - 6

- camera si pat cu mirosuri grele de arome orientale care persista pe haine - 5

- prestatoarea CUCU rau, o ia in gura ciudat, cu doua degete, o suge, respira si vrea sa vorbeasca in acelasi timp. ORAL 4,

- ca specimen este genul de iapa atoasa, osoasa...cu fibra de culturista...stramta si uscata. NORMAL 6

CARE AI SIMTUL UMORULUI TE VEI DISTRA COPIOS....SI O SA FUTI PUTIN DAR CU SANSE DE RETURNARE BANI PT DIFERITE MOTIVE...

baie neaerisita, fara "-i", prostule...M-am mai uitat odata pe recenzie...eu nu am vb cu dv despre saraci, la fatza locului. Daca ma apuc sa spun unui client ca vin numai saraci la mine, ala pleaca. Ca stie ca l-am vazut si pe el sarac

Postat

CE DRQ MAI VOIA ASTA SA AM IN BAIE?...hartie de sters pe maini, apa calda, dush, toaleta igienizata, sapun de maini...ce drq mai voiai, ba, la 60 de lei?...sauna, jacuzzi?...du-te drq de bashitu' drq

Postat

NUMAI OAMENI SARACI SI CU BASHINI VIN...ati vazut cate voia la 60 de lei? bashinosu' drq, cu operatiile alea pe el...Parca ma futeam cu un cadavru, cusut la morga...iti dai seama, cum l-au desfacut medicii aia si i-au umblat in toate organele alea...eeewwww

Postat

Se vede la toti ca de-aia vin, ca nu au bani sa se duca in alta parte. Si eu, pana am inteles...ca nu intelegeam, cum sa vina cineva sa futa pt ca el nu poate sa se duca la alta? La ce sa mai vina?

Postat

operatu' ala, ce scarbos...sa vezi cum ma chinuia sa imi bage poola in cur, cu 60 de lei ai lui...voiam sa-i dau un pumn in stomac, da' mi-era ca i se desfac operatiile

Postat

nu a zis ca nu a vrut sa mai dea bani...ati vazut cum a formulat in topicul pe care l-a deschis? "am zis sa ma duc, ca ce ma costa?" El nu a venit sa dea bani

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

si iar veneau, si iar veneau, si eu trebuia sa fiu incantata ca iar veneau la mine. Ei veneau ca nu aveau bani

Si tu ii primeai incontinuare?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...