cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei spuneau cu voce tare, eu de unde credeti ca stiu?...Mai vrea si serviciu bun, al drq...operatu' drq....ati vazut cum sunt despicati mortii la morga, li se scot toate alea din ei si sunt umpluti cu vata, cu formol, ceva de genu'...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 cu tzoale ca lumea pe ei, radeau de mine ca eu nu am...eu am crezut ca ei au bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 nu ai vazut, ca ei nici nu vorbesc cu alea, de scarba ce le e...si cum, se fut asa, pe muteshte?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 Pune si tu o poza cu un cur, o tzatza...sa stie si oamenii unde merg
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei, da...hai, ba, milogule, mai atarni mult?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 al drq, sta sa atrane pe nimfomane, sa si-o ia la laba la femei...christiano_29...numai jegosi trag la mine
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ia, uite, ce de postari are...asta nu se duce niciodata, pe nici o locatie. Doarme pe nimfomane
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si-o da pe laba pe nimfomane...alt ciumpalac, si asta
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 iti dai seama ce de bani are si asta...
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 al drq, sta sa atrane pe nimfomane, sa si-o ia la laba la femei...christiano_29...numai jegosi trag la mineStai calma ca nu atarn eu la tine...am vrut sa te invat de bine...Are si poola mea standardele ei😂
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 din 2012, i-a pus Dz mana in cap....nu mai da bani la curve, se slobozeste pe tastatura
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 7, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 7, 2019 Stai calma ca nu atarn eu la tine...am vrut sa te invat de bine...Are si poola mea standardele eiE o cauza pierduta
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 asa isi arata babele alea, celulitele prin poze? pai, cine drq se mai duce asa?...aia bolnavi, unii asa vor, ofilite cu celulite, le plac babaciunile
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Stai calma ca nu atarn eu la tine...am vrut sa te invat de bine...Are si poola mea standardele eipai, vezi ca iti trimiteam poze degeaba?...cine cere poze nu vine...sunt d'aia care cauta mult, mult, dificili. Ce bani cer eu, ca sa imi bat capul cu clienti pretentiosi?....sa munceasca alea care cer bani multi
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 al drq, de bashitu' drq...atunci, DE CE MA DERANJEZI?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 La bani multi, nu zice nimeni, nimic
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ce drq, esti peshte?...eu le trimit poze si tu ii futi in cur p'aia care vin, sau cum vrei sa facem?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ai drq, vin sa futa babaciuni ieftine, au pretentii, draga. Scarbele drq...scarbosi...mie imi zic ca arat bine si nu imi pute pizda...iti dai seama unde isi baga astia poolile?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 oameni disperati, tu stii ce e aia?...ar fute orice, orice...nu au bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 oameni care ar accepta orice, ca nu au bani...numai jeguri din'astea au fost aici...
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 pai, vezi ca iti trimiteam poze degeaba?...cine cere poze nu vine...sunt d'aia care cauta mult, mult, dificili. Ce bani cer eu, ca sa imi bat capul cu clienti pretentiosi?....sa munceasca alea care cer bani multiPoate veneau altii carora le ar fi placut pozele...pacat ca nu e deloc benefic ceea ce faci tu pe aici...pentru tine.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Si tu ii primeai incontinuare?ia, uite-l si p'asta...in continuare, bre...incontinuu se scrie legat
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Poate veneau altii carora le ar fi placut pozele...pacat ca nu e deloc benefic ceea ce faci tu pe aici...pentru tine.nu...el ce drq vrea la varsta mea si la pretul meu?...cum sa ii placa cuiva pozele? dom'ne, nu ai inteles nimic pana acum?...jeguri de oameni, disperati, care nu mai au unde sa se duca...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 cum sa mai am nesimtenia sa pun poze, cand voi ziceti ca aveti standardele voastre? toti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum