Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

ei spuneau cu voce tare, eu de unde credeti ca stiu?...Mai vrea si serviciu bun, al drq...operatu' drq....ati vazut cum sunt despicati mortii la morga, li se scot toate alea din ei si sunt umpluti cu vata, cu formol, ceva de genu'...

• Oras:Bucuresti
Postat

al drq, sta sa atrane pe nimfomane, sa si-o ia la laba la femei...christiano_29...numai jegosi trag la mine

Stai calma ca nu atarn eu la tine...am vrut sa te invat de bine...

Are si poola mea standardele ei😂

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Are si poola mea standardele ei

E o cauza pierduta

Postat

asa isi arata babele alea, celulitele prin poze? pai, cine drq se mai duce asa?...aia bolnavi, unii asa vor, ofilite cu celulite, le plac babaciunile

Postat

Are si poola mea standardele ei

pai, vezi ca iti trimiteam poze degeaba?...cine cere poze nu vine...sunt d'aia care cauta mult, mult, dificili. Ce bani cer eu, ca sa imi bat capul cu clienti pretentiosi?....sa munceasca alea care cer bani multi

Postat

ai drq, vin sa futa babaciuni ieftine, au pretentii, draga. Scarbele drq...scarbosi...mie imi zic ca arat bine si nu imi pute pizda...iti dai seama unde isi baga astia poolile?

Postat

pai, vezi ca iti trimiteam poze degeaba?...cine cere poze nu vine...sunt d'aia care cauta mult, mult, dificili. Ce bani cer eu, ca sa imi bat capul cu clienti pretentiosi?....sa munceasca alea care cer bani multi

Poate veneau altii carora le ar fi placut pozele...pacat ca nu e deloc benefic ceea ce faci tu pe aici...pentru tine.
Postat

Poate veneau altii carora le ar fi placut pozele...pacat ca nu e deloc benefic ceea ce faci tu pe aici...pentru tine.

nu...el ce drq vrea la varsta mea si la pretul meu?...cum sa ii placa cuiva pozele? dom'ne, nu ai inteles nimic pana acum?...jeguri de oameni, disperati, care nu mai au unde sa se duca...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...