Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

ti-ai bagat poola in kakatu' la babele alea?...ei de-asta vor babe, sa se kace pe ei si sa le linga cu ele la cur...babe perverse, asa vor ei...crocozaurul fermecat e baiat tanar, sa vezi cum facea, ca lui ii plac babele perverse....scarbos om, asa esti si tu, presupun

Postat

asa vin, cu poolile alea batz, scarbose si direct in cur, sa ne auda cum urlam de durere, asa vor ei....se cearta cu mamele lor si vin la noi sa ne futa in cur...sunt scarbosi, da-i drq, eu am lucrat in menaj inaintee, sunt mai rezistenta

Postat

si lor le e scarba de noi, si noua de ei...da-i drq, ma mai si rog de ei sa vina. Ce venea, al drq, la pomana....platinum member, ce drq client esti si tu. Parca aveai standarde inalte, si la ce intri aici, ma intereseaza pe mine?

Postat

eu cer putin ca sa vina, sa nu fie banul un impediment pt nimeni. Nu e nici chiar cel mai putin, sa nu vina toti boschetarii...si-asa vin numai jeguri

Postat

ei se supara, draga, cand ma aud pe mine despre milogi...de cand am avut anuntul ala cu saraciile si milogii, nu a mai revenit nimeni, s-au simtit vizati, fiecare in parte....ai drq, ei ce credeau, ca eu nu stiu ca de asta vin....atata vrajeala, atata mangleala, ca curvele alea fomiste. Ei trageau ca disperatii de mine, ca nu aveau bani sa se duca in alta parte...

Postat

s-au simtit vizati aia cu constiinta, care se stiu zgarciti...aia care nu se simt, tot au revenit, ei ziceau ca eu am zis de altii, nu de ei...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

s-au simtit vizati aia cu constiinta, care se stiu zgarciti...aia care nu se simt, tot au revenit, ei ziceau ca eu am zis de altii, nu de ei...

Maine vin si eu...sa vezi daca s sarac😂
Postat

sa vezi cum suna si inventeaza, ca m-au umplut de bani...ei zic ca noi uitam, ca ne dau altii bani si nu mai stim care...nu mai stiu nici ei, le dau milioane la babele lor, si ei zic ca mi-au dat mie...

Postat

Maine vin si eu...sa vezi daca s sarac

nu mai posta, mai, aici. Nu intelegi? du-te drq cu banii tai, kakatu' drq. E topicul despre tine?   cine drq te crezi, bashitule

Postat

Eu nu am intrat aici sa agatz boschetari, am intrat sa explic, ca jegosu' ala m-a nedreptatit....a venit cu doi lei si cu bashini in cap....nu se face asa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...