Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Mai esti disponibilă?

O sa te vedem la pro tv că te găsesc criminaliștii o parte pus în borcane cu pisici desenate și alta parte spânzurat de balcon in timp ce cioflicel te cearta
Postat

Nu e ok in vezică, această modalitate face să fie inutil tot efortul.

pussy, pai tu nu stii....tu esti pusicutza...pai si, cum, daca esti pe tantre, feng shui, pe din'alea, sa nu fii tu familiarizata cu ceea ce inseamna continentza?...hai, ma, pussy...nu ar fi ca lumea sa invete si ei?...sa nu mai le zboare slobozu' pe usa de la frigider, sa nu ma mai apuce toate alea...buddishtii aia, yoghinii aia, cum crezi ca ajung sa leviteze, sa demonstreze performante supraomenesti? ii fac pe motanei de zboara la comanda

Nu te-au mushcat motaneii de petalutza, nu ti-e frica?...nu te-au supt tare, tare, de lindicel?...mie mi-e aiurea sa ii las, greu, greu, doar p'aia pe care ii vad ca nu mai termina altfel...eu am si facut banuti numai din limbute, in trecut, la salon, cand avea lumea mai multi banuti, pe timpuri...acuma, parca mi-e si aiurea sa las toti milogii care vin la shaijdelei sa mi-o mai si smotoceasca pe petalutza...nu stiu, nu-mi convine, parca imi baga cineva ceva in ochi...sunt asemanatoare ca senzatii, cand era pe bani in plus, mai rabdam...

Ce ma bucur, pussy, ca ai intrat pe mine...m-am trezit cu gandul la piersicutze in compot, si dup'aia te-am vazut si pe tine ca mi-ai scris...ce bine ca sunt in viata, pussy, asa vreau eu, sa nu imi para rau ca traiesc...

Postat

cum stau toate pusicutzele, cu petalutzele in sus...asa imi place si mie la prostii astia de motanei, cand ii vad cu burticile in sus si cu coditzele sculate...e un semn natural, daca e dispus sa se expuna asa vulnerabil, inseamna ca are incredere. E reconfortant pt orice femeie sa simta un barbat lg ea...asa imi place mie, sa il mangai pe burtica si sa-i ascult iminioara cum bate...Ai vazut cum ii bubuie iminioara de la adrenalina, mai ales cand aproape termina, ai vazut ce frumos, pussy? eram odata cu un baiat, si l-am mancat si p'ala in funduletz sa zica ceva...mare bubuiala ce m-a luat si pe mine...a stiut el cum sa ma faca sa imi revin...zic, ba, prostule, tu esti balanta, ei sunt buni aplanatori de conflicte...a fost ca lumea cu ala, pussy, sa-mi stea inima pe poola aluia, si mai multe, nu...Nu mai vine ala, pussy, nu mai vine...Ce-o fi zis, unde am ajuns, bai, nene?...Dar a fost ca lumea faza aia, imi bubuia inima pe inima lui...el nu a remarcat, l-am intrebat dupa ce a terminat. Ce conteaza, pussy, noi sa ne simtem bine, asta e important. Ei, si-asa, maraie, baraie, asa fac ei...

Postat

degeaba m-am dus eu intinsa la magazin dupa piersicutze in borcanele, am uitat si cum ma cheama cand m-am vazut printre atatea bunataturi...de-abia dup'aia, cand am ajuns pe teritoriul meu, mi-am adus aminte de ce plecasem de acasa....ce fac acuma, pussy, ca mi-am cheltuit si toti banutii, si am ramas si fara piersicutze...vezi, pussy, vezi?....asa fac ei, cand vin pe fantezii...ei nu vin pe aventura, sa accepte provocarea necunoscutului, cum astept eu...ei cauta pe cineva anume...dup'aia, ma ia pe mine, ca de ce nu sunt io piersicutza din capu' lui...pai, cum sa ma fac eu ca alta?.. eu sunt eu, na...ca mine nu mai e nimeni. Am zis!

Postat

HannaBush, auzi...pai, si nu trebuia sa aiba flocishori?...ea n-are...da' de ce o cheama Bush? ii place in boschetzi, in poienitza...pe centura sunt bani, pussy...pac, pac, unu' dupa altu'...aia se grabesc, sunt in drum catre undeva...nu stau sa atarne, ca milogii mei

Postat

nu e pt mine acolo, as fi incercat, daca era...unde mai e vorbeala si compania? eu as muri daca nu as avea cum sa vb cu ei...hai, inteleg, unii sunt mai tacuti, sau poate si eu mai am momente...dar, deloc?...pe banda...fabrica...ei zic despre noi ca suntem doar niste gauri...am vrut sa le fac si o gaura in usa....la ce ma mai complic sa il mai bag in casutza mia?...glory hole, sau cum ii zice, pussy? Eu, cand eram mica, credeam ca glory hole e gaura curului

Postat

unde e pisicutza aia, unde e, motanei?....cand sunteti in banuti, sa mi-o aduceti si mie pe locatie...sa facem concurs de limbutze...asa a zis ea, ca ii plac lingaciosii

Postat

si eu sugeam inainte...m-a luat una odata, "fa, ca esti proasta, ca nu e poola, sa suji....limbi, fata, limbi. Vrei sa-ti arat?" ne-a luat un om odata, a zis la mine, cica, "hai si tu, babo"...aia era ca lumea, o blondutza slabutza cu sanii mari, naturali...sunt foarte rare astea...o grama' de bani ce facea femeia aia, si ne fuma pe noi, ii lua un tzigan toti banii. Dup'aia, ma lua si din somn, sa ma bage cu boticu' la petalutza ei....d'aia nu stau eu cu alea...eu ma rugam mereu de clienti sa ia mai multe fete in camera, ca sa ma ajute, si alea, in timpul liber, incercau sa mai abuzeze de mine. Ce rau e sa fii proasta...peste tot mi s-a intamplat asa. Daca incercam sa refuz, incepeau sa-mi scoata vorbe la manageri ca le-am violat in somn, ca nu stiu ce...Eu nici nu intelegeam la inceput de ce sa mi se intample asa, imi explica sotiorul meu. El ma cunostea, stia ca eu nu sunt genul sa initiez sex, niciodata. Eu nu stiu cum sa ma mai eschivez...Sunt foarte bengoase pusicutzele, motanei, mai bengoase ca voi. Cu alea chiar ca nu ma descurc

Postat

bine, naibii, ca am scapat de pusicutze....stateam si eu cu ele, ca mi-era frica singura, doar eu cu voi. Si acuma imi e frica, dar, macar, nu mai sunt cu alea. Cu ele nu mergea sa fac asa cu clientii...Alea incepeau sa planga, pfff...imi taiau rochiile, foarte rele. Ma obligau ele sa ma fut cu voi, ce naiba?...Nu exista asa ceva...

Postat

ia, uite-i si p'astia....rotopercutor69, kompresor...mesterii faurari, cu uneltele la purtator...Gigi instalatoru' si Fane Manivela

Weceu' public cu program nonstop, vino sa-mi desfunzi tzevile

Postat

asta e mai, mai, da' m-am plictisit io de ea...e omu' ala, izzamuzzic, ala stie cum sa le bubuie ca lumea...

Cred ca o stiati deja...mai postati, ma, si voi, ceva....ce mai rupe acuma, ce-a mai aparut?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu mai sta la cersit...si pomana..

Pune-ti gura si curul la bataie...si auge niate bani de la saraci!..

Fara saracii si milogii care cotizeaza la tine acum ai fi la contul strazii culcata pe un carton si cu o cutie de mila in fata!..

Postat

Fara saracii si milogii care cotizeaza la tine acum ai fi la contul strazii culcata pe un carton... si cu o cutie de mila in fata!..

da', suge-i, ba, tu, de poola, pe saraci, daca tot ii tii atata in bratze...fi-ti-ar milogii de ras

Postat

Fara saracii si milogii care cotizeaza la tine acum ai fi la contul strazii culcata pe un carton si cu o cutie de mila in fata!..

vezi, ca mi's pare ca esti peshte...gandirea, mentalitatea...ma obligi tu, sau cum?

Ba, ti-am zis sa nu mai intri tu aici...n-ai tu treaba cu poolile mele

Postat

jb semana cu frate-miu, cand era mic...tot asa, cu blanitza aurie, numai ca fratele meu avea ochii verzi...nu l-am mai vazut de vreo 15 ani, mereu ma gandesc sa nu vina vreodata peste mine si eu sa nu mai fiu in stare sa il recunosc...a venit odata un baiat si aducea cu el, de am stat cu frica sa nu fie el...din cate l-am simtit eu, el nu ar frecventa asa ceva, la el sex fara dragoste nu mergea...nu stiu, asa vreau eu sa cred despre el, ca sa  nu mai sttau cu frica sa nu vina...el ar avea acum vreo 35 de ani...sa ma uit, naibii, mai bine, de astazi incolo, la motaneii din acest segment de varsta, ca sa nu ne confuzionam, naibii, pe aici...

Pun pariu ca multi **spam editat**i de pe lumea asta ar fi vrut sa ii faca o mwiutza lui jb...un bj lui jb....da' ce scrie, motanei, pe tricoul pisicutzei lu' justin bieber?...avea si el o pusicutza, normal, o suna ca sa-i dea limbutze...jb e zodiia peshtisor, stiu io ca e lingacios...Am mai intrebat oameni si vreau sa stiu daca si voi vedeti ce  am vazut noi...pe tricoul ei, cand o suna el...scrie ceva cu albastru...nush, nush, ce frica mi-e mie de msj subliminale...am cautat pe google, n-am gasit nici o referire, nici nu prea am cautat mult...Va rog sa va uitati si voi, ca sa nu raman in suspans, cu vedeniile si auzeniile mele...la minutul....o sa va zic imd...

Postat

post-244621-0-19174200-1549893125_thumb.jpg

Nu cotizeaza nimeni la mine, daca nu i-as ameninta, nu ar dea nimeni nimic. Ei au boala pe babe, de-aia vin...s-ar fi dus la una tanara, nu va ganditi? Vin la babe ca sa nu dea bani, noi la ce mai avem nevoie de bani, am trait destul. Vin toti aia bolnavi, eu sunt batrana, gata, ce conteaza daca ma imbolnavesc si pe mine. Pt 60 de lei au vrut de atatatea ori sa ma omoare, scarbele drq. Se vede, mai, ca veniti pt ca nu aveti ba

ni, cat ati incerca voi sa ascundeti.

Puteti sa credeti ca astia doi sunt milogi? nici eu nu am crezut. Sunt asa de dragutzi, eu am zis ca sunt ca lumea....sunt niste jeguri de oameni, cand vine vorba de bani. Se comporta ca ultimii muritori de foame...cine stie ce amaratzi or fi....Eu ma refer la faptul ca nu par, cat de mult inseala aparentele

Postat

stiti cat de spurcati sunt? Au preferat sa ne injuram ani de zile, numai sa nu-mi dea banii mei....jegurile drq....cica, ei sunt tineri si eu trb sa-i iert. Da-i drq, mai bine mureau si nu mai ne intalneam niciodata. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...