Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pfff... am incercat sa dau de tine dar n am reusit. Nu vreau sa mi oferi servicii ci vreau sa vad daca esti persoana care cred eu ca esti. Am copilărit impreuna, am mancat din aceiasi farfurie... etc. Sunt băiatul lui Magda, de la etajul 8. Daca nu ma înșel, tot acolo locuiești, la etajul 10. Este posibil sa nu fii persoana la care la refer, tu stii sa mi răspunzi.

Postat

Pfff... am incercat sa dau de tine dar n am reusit. Nu vreau sa mi oferi servicii ci vreau sa vad daca esti persoana care cred eu ca esti. Am copilărit impreuna, am mancat din aceiasi farfurie... etc. Sunt băiatul lui Magda, de la etajul 8. Daca nu ma înșel, tot acolo locuiești, la etajul 10. Este posibil sa nu fii persoana la care la refer, tu stii sa mi răspunzi.

nu, mai...nu mai deranjati aici

ai drq, astia numai cu gandul la altele suntt, cand ma vad pe mine

Postat

Se vede mai bine asa, incadrarea in pagina

Postat

colegu...trompetsita este de la tara, nu aveau blocuri in satul lor din judetul Giurgiu...

S-a spalat la lighean si s-a cudurit in fundul curtii pana la 25 de ani...

Un peste a adus-o in capitala...dar primul ei stapan a dat-o de pomana la alt peste ca era mai mult paguba si nu se futea decat dupa cativa pumni in cap...

De acolo a ramas PALALIA...

Postat

colegu...trompetsita este de la tara, nu aveau blocuri in satul lor din judetul Giurgiu...

S-a spalat la lighean si s-a cudurit in fundul curtii pana la 25 de ani...

Un peste a adus-o in capitala...dar primul ei stapan a dat-o de pomana la alt peste ca era mai mult paguba si nu se futea decat dupa cativa pumni in cap...

De acolo a ramas PALALIA...

Am inteles. Multumesc ptr info.

Seamana foarte mult cu acea persoana cu care am copilărit. Ma bucur ca nu este ea. Nu mai are rost sa intru pe aceasta pagina. Numai bine!

Postat

Seamana foarte mult cu acea persoana cu care am copilărit. Ma bucur ca nu este ea. Nu mai are rost sa intru pe aceasta pagina. Numai bine!

du-te, ba, drq, de jegos...ai soopt poola cu mine?

scarbele drq...

nu mai intrati aici

daca nu vreti sa dati  bani, la ce mai deranjati?

du-te drrq cu jegoasele rale, de mancat kktt din aceeasi farfurie

scarba drq, nu dai nimic, zgarcitule

scarba drq

Postat

ce drq ai inteles, ai inteles in gura

ai crezut ca sunt aia care te sugea pe degeaba, ca sa nu mai dai bani

Postat

Versaut? Devot? Squirten? Anal? Anal-Fist?Prolapse? Anal/Vaginal/Clit Pumpen? Speculum Anal und Vaginal? Riesen Anal Plug? Nymphe? JA.... genau das alles bin ich...und beinhaltet das worauf ich besonders stehe. NYMPHE ist mein zweiter Vorname... der Name **Hotmilfbitch** ist Programm.. Ich liebe es euch ..Männern zu gehorchen. Euch...geil zu machen. und mich euch zu präsentieren... Ich bin eine Devote Drecksau, und stehe auf alles, was mein Hintertürchen betrifft...Ich bin eine Anal geile Bitch . Fistet mein geiles gedehntes Arschloch mhhh... wie geil. Allein der Gedanke lässt meine Fickfotze schön feucht werden. Also worauf wartet ihr? Kommt rein und zeigt mir wer der Chef im Bett ist..;-) Schwänze sind doch das geilste auf dieser Welt. Purer Muskel was will Frau mehr.... Ich freue mich auf euch... und bin immer Fickfreudig... Eure Mel ( Hotmilfbitch)

Postat

Jegliche unberechtigte Verwendung meines Profils, meiner Videos, Bilder oder Audiodateien in irgendeiner Form oder in einem Forum jetzt oder in Zukunft ist ohne meine ausdrückliche schriftliche Zustimmung NICHT zulässig. Jede Handlung zur Förderung oder Gewinnung von Gewinn in irgendeiner Weise (z. B. monetär oder sozial) durch die Verwendung meines Profils, meiner Videos, Bilder oder Audiodateien in irgendeiner Form meines Profils verstößt gegen meine Privatsphäre und unterliegt rechtlichen Schritten. DURCHSUCHEN SIE DIESES: Sie erkennen an und stimmen zu, dass Sie keinen Inhalt dieser Seite, einschließlich Bilder und aufgenommener Live-Videos zum Herunterladen zur Verfügung stellen, hochladen, veröffentlichen, übertragen oder in irgendeiner Weise zur Verfügung stellen dürfen. Dies ist als einmalige Live-One-View-Präsentation gedacht und dargestellt. Strafen für die Verletzung des Urheberrechts: Durch die Reproduktion, Neuveröffentlichung oder Weiterverbreitung des Werks eines Urheberrechtsinhabers ohne Erlaubnis können Sie seine Rechte gemäß dem Urheberrechtsgesetz verletzen oder verletzen. Der Inhaber des Urheberrechts kann einen Schadensersatzanspruch von 250 bis 150.000 USD oder ein Jahr Gefängnis geltend machen.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

du-te, ba, drq, de jegos...ai soopt poola cu mine?

scarbele drq...

nu mai intrati aici

daca nu vreti sa dati bani, la ce mai deranjati?

du-te drrq cu jegoasele rale, de mancat kktt din aceeasi farfurie

scarba drq, nu dai nimic, zgarcitule

scarba drq

Iar te milogești pentru bani ??? Tu oferi doar servicii. De kkt

• Oras:Com. Rosu
  • Oras:Com. Rosu
Postat

ce urat le sta cu poolile alea  in mana...foarte urat..

mai bine le bagi in gura, nu?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

mai bine le bagi in gura, nu?

cu poolile alea taiate, de morti

nu mai intrati aici, bai

emachinees ala e om cu handicap

da-l drq, ma bucur la banii unui bolnav.

pai, ala isi cauta vecina, cxa sa mai futa iar pe degeaba

Ei nu stiu ce sa mai inventeze, numai sa futa pe degeaba

Si eu vreau bani degeaba, imi da cineva

Nu mai intrati, mai, aici, sunteti moshi din'aia perversi, nu sunteti seriosi

de la o varsta, fii, drq sa te ia, mai decent

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...