cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Trimis Ieri, 06:21Buna !! Daca esti draguta si vrei sami raspunzi. Ce mar interesa pe mine. As vrea sami dai limbi in fund ? Se poate. Oferi acest serviciu ? Daca ai putea si esti draguta. Sami dai o ora limbi in fund in mai multe poziti sa ma scuipi . Asa cum e in filme . Mersi frumos ia, uite-l si p'asta...vrea lins la cur si dup'aia, normal, penetrat...altceva, ce ar mai putea urma?...se ofera cineva...omu' da bani...mai produceti, ba, si voi, ceva...va duceti cu mana pe poola peste femei, ma faceti de ras. Ori sunteti motanei, ori milogei? Mi's pare ca il cheama e_machine...mortii lui, cu romana lui de balta
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 emihai...ete_poola.. Puneti mana de munciti, ca dracii va ia....hai, sa mai veniti voi cu foamea in gat la mine....hai, hai..
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 adica, "pune-ti mana"...stie MwieMulta la ce ma refer...asa-i place lui, sa-si puna mana singurel, e fericit ca nu mai cheltuie banii la curve
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 vrea lins la cur o ora...in alta parte o fi dat patru bulioane...vedeti si voi cum il taxati pe fraier...trb voastra, nu ma bag, sa nu ziceti ca sunt combinatoare...eu sunt pusicutza, ce coditza mia..
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 sa nu uitati sa-i scoateti kakatu' din cur inainte...il bagati in domestos....clisma cu detartrant....il dekakatzi, il despoolariti, vedeti voi...asa se fac banutii, motanei...off....nu va speriati, nu e chiar asa rau...fatza de ce servicii de kkt aveti voi...14 milioane, budigarzi....lol...sa nu mai spuneti nimanui...daca prindeti trei fraieri ca asta, va scoateti un salar pe zi
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 dupa lubrifierea naturala, asa vor gay-ii astia, masaj prostatic, strapoane...poola vie, ce-o vrea el....eu nu am cu ce, motanei, n-am...acuma interveniti voi....fortza motanei...e cocalar din'ala...spart in cur...o avea si tzurtzuri...daca e ciufut din'ala, il futeti cur, va sloboziti pe el, ii trageti si o flegma si il puneti pe delevery...da-l in ma-sa...banu' inainte, sa nu uitati niciodata....ce v-am invatat?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 asta e ala...Sangele din Pielea Poolii....oops, ce urat vb...poate ma baneaza astia...cum e aici, e libertate, pot sa-mi dau drumu' si la gura, si la curr?...hai, ca a inceput sa imi placa...ce inseamna "warning points"? ne dau amenzi, ceva? wow...am gasit cum sa sar la alt rand...cu "enter"...ia... wow, marfa....cautam apostroful si am apasat din greseala...cred ca trb sa stiu sa scriu in word... merge si cu cursorul...in felul asta ma gandeam eu cand aproape adormeam, dar am uitat, sa incerc cu mouse-ul...pisicutza la ce poa' sa se gandeasca zi lumina, la moushi...si la moshi ma gandesc, sa vina ei la mine, nu motaneii aia mici, nu-mi convine...parca sunt **spam editat**a ...si asa cu Diaria de Sangria...intra dupa alte conturi, sa ma mascareasca, ca l-am facut de ras...poi, da...el s-a facut de ras, credea ca nu il vad? kaka...imi iertati kakofonia...cand e vorba despre el, e binevenita...si "ma mascareasca", e tot cacofonie, mi's pare....ba, da' asa de mult ii place, trag toate cacofoniile la el?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 atarna si la limbi in cur...in alta parte a dat de s-a uscat si la kakat...gest de milog...asa fac milogii la ieftin, o incearca cu cat mai multe...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 "intra de pe* alte conturi"...mea culpa, motanei, entschuldigung, meine schone kleine katze...eu nu faceam greseli inainte...de la voi, la cat ne-am "jicnit"....asa scrieti voi prin msj, "de ce ma jicnesti"?...si io ii mai altoiesc o labutza peste botic...daca nu i-a placut scoala...cei mai prosti din curtea scolii, astia imi sunteti voi...pfff...ce motanei blegutzi...daca va sug de pooli, ma molipsesc si eu...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Da, sa stiti ca Mwie_Multa ala, nu e prost degeaba...a dat startul la ceva inedit pt mine...poate mi-am gasit si eu un loc in care sa defulez...sau sa refulez, cum se zice, motanei?...atatea tipete pe locatie, pe la tel....nu mai imi reveneam din raguseala...nu da bine...aici pot sa zic tot ce am pe iminioara, nu?....sau cine-o suge p'aici, care e mersu'?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 te-am propus UL ... pentru martie ... sa nu ma dezamagesti, da?https://nimfomane.com/forum/topic/12201-desemnare-succesor-utilizatorul-lunii/?p=5431937ce inseamna, ce trb sa fac? eu nu misc un degetel daca nu vad bani
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2019 ce inseamna, ce trb sa fac? eu nu misc un degetel daca nu vad banisa scrii ... atat si nimic mai mult. sa ne impartasesti din experientele si trairile tale :PCx... cat despre avantaje ... sunt cateva :138x 3 16
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 sa scrii ... atat si nimic mai mult. sa ne impartasesti din experientele si trairile tale :PCx... cat despre avantaje ... sunt cateva :138xoff, motanel...imi pare rau ca o sa te dezamagesc, dar eu o sa ajung in strada. Asta e, am intrat in colaps. La peshti eu nu ma duc, ca nu ma tin nervii, sa ma oblige aia pe mine sa ma fut...Cu motaneii nu ma mai descurc, i-am umilit pe toti...eu nu pot sa le iau banii, daca ei se tot dau atata de saraci. Si daca veneau la ieftin, ce? Trebuia sa o dea pe mine? Sunt si oameni saraci cu bun simt, dar prea putini...Asta era trb mea, sa ma intereseze pe mine ce bani au ei? Orice om trece prin oscilatii financiare, si eu mananc uneori mai ieftin, rar ceva mai scump. M-am invartit mai mult de o luna pe lg un ciolan afumat, pana m-am decis sa scot 25 de lei...gata preparat, ca eu nu am unde sa gatesc...M-au vazut ca ii inteleg ca nu au, si au profitat, toti. Nu ma refer la incidente izolate, furturi sau vilouri, probabilitatea e mica . Eu ma refer la ceea ce s-a tot intamplat, zi de zi....normal ca mi s-a facut si mie scarba de ei, daca ei au tot venit in scarba. Inainte nu se vedea ca vin la pomana, cand ne lasau sa scriem preturile pe publi24...se decideau inainte sa sune, parca era mai liniste. Da-i drq, ma kak pe banii lor, nu mai vreau nimic. Nu se vine asa, de zici ca ii obligam eu...Nu-i convine, draga, ca ajunge pe la ieftin....si eu ce vrea sa-i fac? Nu, puteau, ai drq, sa se conformeze situatiei?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 off, motanel...imi pare rau ca o sa te dezamagesc, dar eu o sa ajung in strada. Asta e, am intrat in colaps. La peshti eu nu ma duc, ca nu ma tin nervii, sa ma oblige aia pe mine sa ma fut...Cu motaneii nu ma mai descurc, i-am umilit pe toti...eu nu pot sa le iau banii, daca ei se tot dau atata de saraci. Si daca veneau la ieftin, ce? Trebuia sa o dea pe mine? Sunt si oameni saraci cu bun simt, dar prea putini...Asta era trb mea, sa ma intereseze pe mine ce bani au ei? Orice om trece prin oscilatii financiare, si eu mananc uneori mai ieftin, rar ceva mai scump. M-am invartit mai mult de o luna pe lg un ciolan afumat, pana m-am decis sa scot 25 de lei...gata preparat, ca eu nu am unde sa gatesc...M-au vazut ca ii inteleg ca nu au, si au profitat, toti. Nu ma refer la incidente izolate, furturi sau vilouri, probabilitatea e mica . Eu ma refer la ceea ce s-a tot intamplat, zi de zi....normal ca mi s-a facut si mie scarba de ei, daca ei au tot venit in scarba. Inainte nu se vedea ca vin la pomana, cand ne lasau sa scriem preturile pe publi24...se decideau inainte sa sune, parca era mai liniste. Da-i drq, ma kak pe banii lor, nu mai vreau nimic. Nu se vine asa, de zici ca ii obligam eu...Nu-i convine, draga, ca ajunge pe la ieftin....si eu ce vrea sa-i fac? Nu, puteau, ai drq, sa se conformeze situatiei? eu am vrut sa o dau frumos....imi vine si mie un baiat, doar nu ma apuc sa-i spun lui, ca ce rau de mine ca trb sa il sug de poola. Alea care zic asa fac mai multi bani, trb lor daca asa vor...Mie mi-e rusine, am zis sa o dau ca imi place, si ma distrez de nu mai pot. Am incercat sa o gandesc si altfel, ca ei vin cu ultimii bani la mine si isi iau de la gura, pt mine, si merita respect. Nici asa nu a mers...la pret mic si la o femeie singura si batrana, ei se dezinhiba, si spun tot. De, parca, sunt surda. Se mirau ca ii aud...doamne fereste...Oamenii zgarcisti sunt egocentristi si egoisti, nici kakatu' din cur nu si l-ar da...Daca lor le pare asa de rau, cum as putea sa mai continui?...ii violez, ce drq, profit de ei cand stau prost cu banii? Eu de unde sa stiu ca asta e realitatea?...pana mi-am dat seama, in timp, ca sa pot sa imi permit sa fac statistici...Eu sunt aici ca vreau eu, nu ca vor ei...daca ei tot mi-au repetat de atatea ori ca nu le convine situatia in care ajung, ca ce caut eu aici, sa le las pe altele, auzi...pai, sa nu mai vina, atunci....El nu poate, trb sa decid eu si pt el? Mi-e prea greu, e multa bataie de cap, inutil. Pierd timpul degeaba si nu dau randament. Nu merge asa 2
multsimulta Reputație: 262 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2019 ca sa ai succes si bani trebuie SA TACI DIN GURA SI SA INGHITI... Daca mai mult vorbesti decat sugi...DAI BANII INAPOI sau ITI IEI PUMNI IN CAP. Asa merge treaba la curve!..
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 ca sa ai succes si bani trebuie SA TACI DIN GURA SI SA INGHITI... Daca mai mult vorbesti decat sugi...DAI BANII INAPOI sau ITI IEI PUMNI IN CAP. Asa merge treaba la curve!..de unde stiti dv, aveti experienta la supt de pooli?...unde merge asa? nicaieri...de-aia veniti pe capul meu sa ma miorlaiti pe mine ca v-au futut alea in cur si ati dat banii degeaba?...hai, ba, gata...te milogeai la mine sa nu iti iau banii, nu ti-i iau, stai linistit. Diaria drq, ce drq sa cauti tu la asa ceva, nu inteleg. Du-te drq de milog. Du-te la strada, la cersheala, daca vrei sa ceri bani. Nu a fost frumos cu dv, de ambele parti, acuma ce mai vreti? Nu ti-a convenit, lasa-ma drq de nebun. Tu ce vrei tot in banii aia, si psihoterapie si mwie? Eu nu ma pricep. A dat iar msj ala cu linsu' lui in cur..Nu te duci la el? Daca tot esti atata de sexpert? 2
multsimulta Reputație: 262 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2019 Un client vine sa futa nu sa te asculte pe tine cum aberezi... TU CERI POMANA, TU CERSESTI CA ULTIMA MILOAGA 60 de LEI.... Pe banii mei VREAU SA TACI SI SA SUGI...Daca nu iti convine URLA-TI FRUSTRARILE SI MORI DE FOAME...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 De ce sa dau banii inapoi, ca vb?...voi nu vorbiti, lua-v-ar dracii de dilimandroshi?...cati bani si timp am pierdut pe kaktul mancat de voi?...aveti voi sa ziceti ceva ca lumea?....niste prosti care se bucura la toate nimfomistele...ma tot abordeaza o fata, annona....daca o fi de sex feminin...nu stiu, nu ma arunc, prea insista, are tendinte de hartzuire, si aia...o stii si p'aia?...ia, vezi, ce e cu ea?...hai, ca stiu ca iti place sa le iei la rand...ce vrea, ma sperie, vezi ce vrea?. Mwie_Multa...cred ca tu mai mult iei, decat sa dai
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 anonna...pfff, am gresit numele....e acuma pe topicul meu, sa fug rpd
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 ca sa ai succes si bani trebuie SA TACI DIN GURA SI SA INGHITI... Daca mai mult vorbesti decat sugi...DAI BANII INAPOI sau ITI IEI PUMNI IN CAP. Asa merge treaba la curve!..vezi, ca e sarantoc mihai ala....si-ar fi rezolvat problema pana acum...da-l in mortii lui, dup'aia nu mai scapi...eu iti zic prieteneste, trb ta...mai bine nu te bagi....tu faci cum vrei...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 anonna e peshtoaica...iti zic eu...vrea sa ma prinda la greu...ei asa cauta, cat mai fomiste...a naibii
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 pai, cum sa cersesc, tu, 60 de lei?...asa am fost eu formata in saloanele de masaj...vorbeala multa, mai subtire cu sexul...se faceau bani grei inainte pe asa ceva...si acuma, cred, nu stiu...prindeai unul intrat in depresie, parasit de nevasta, 7 ore, 12 ore...platea fiecare ora...nici, macar, ora intreaga nu i se contoriza...nu vrajeala, ti s-a parut ca sunt eu pe asa ceva?...vorbeala, altceva, ce?...masaj, comandam pizza, bautura nu prea se permitea, dar mai si beam...daca asa am intrat eu in domeniul asta, cum vrei sa fac acuma, sa-mi dau reset?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 nu tot voi va plangeti ca va trateaza alea ca pe niste vite?...hai, banu', hai, chilotzii jos, pac, pac si marsh...zdrang, zdrang. Nu am voie sa ma simt bine cu clientii, acuma? du-te la alea, bre, lasa-ma pe mine...ai venit la mine ca bou' la o vita, parca ai fi intrat intr-un grajd, nu intr-o casa de oameni...urat, nu stii...frumos, elegant, socializam...daca tu nu ai vrut asa...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 stiu de ce s-a produs schimbarea asta la mine....de la voi, am preluat din atitudinea vostra...daca am stat toata ziua, buna ziua, bot in bot cu voi, ce puteam sa invat, altceva?...inainte nu eram asanimfomana, nimfomana, dar daca imi venea cineva, ma raportam la ala, si atat...eram doar cu el, departe de lumea dezlantuita...acuma, fac si eu ca voi, fug repede cu gandul..."ba, da' nu putea sa-mi vina altu'?"...asa faceti voi cu noi...nici nu veniti bine, de la tel se vede ca va pare rau de bani...la voi sexul e o grija in plus, numai de asta nu va ardea...cred ca vi se scoala poolile pe strada, la cate femei frumoase sunt, si devine o situatie frustranta, ca va distrage de la treburile voastre...Lasa casa, lasa masa, ca nu mai are de ales...cand i se scoala poola, devine sclavul propriei stari... si daca vine sa futa, ce? e ceva de rau?...ei asa o dau...pt ca ajung pe la noi, nu sunt sentimente, inseamna ca e rau. Trebuia sa-i pretind sa ma ia de sotie, ca sa ma respecte...da' nici nu am nevoie sa ma repsecte ei, dar nici sa se comporte ca boii incaltati. Vai, da' eu de ca sa ma fut, nu stiam ca trb sa cer cuiva voie. Si atatia oameni, cati am cunoscut....unde mai aveam ocazia, cum?...ma gandeam sa pun gherutze, doua, trei ore cat stau sa o pigulesc pe pisicutza aia la unghiutze, tot sa vbm...dar ele nu imi starnesc curiozitatea, ele sunt ca mine...ele nu ma lasa pe ganduri, ca voi...Voi vedeti altfel lucrurile, mie imi plac barbatii, daca mai stiu ceva, e de la ei...Asta e, trb sa le sug poolile ca sa ma bage in seama, nu mi se pare ceva atat de rau. Nu mai faceam, daca nu imi convenea.
multsimulta Reputație: 262 Postat Februarie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2019 Fai muie larga...daca vrei sa acumulezi cunostinte noi, sa iti cresti cultura generala...iti dau eu meditatii....120 ora.Ai de ales intre urmatoarele matetii:- sociologie- psihologie- studii sociale- cultura civica... Deci te costa 120 lei pe ora plus o muie CIM...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum