Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

tatuata, slabutza, penala...au labiile mari slabutzele...am inceput si io ca voi...mai am un pic, imi creste si mie o coditza de motanel..

Postat

jegosilor, vedeti ca aveti kakat pe poola....va bagati poola in kakatu' la babele alea, v-a intrat kakat pe uretra...scarbele drq....credeti ca eu nu stiu ce faceti voi cu scroafele voastre?

Postat

voia unu' sa ma futa in cur si eu ii ziceam ca nu, ca daca ma kak pe el....si el facea, si ce daca....mama, sa moara fam mea, si era asa de dragutz, s-au kakat toate babele alea pe el

Postat

venise si la pomana, diaria drq...marsh in mortii tai la babele tale, zic...care babe, facea? zic, cum ai venit la mine, te duci si la alte babaciuni...el, nu vedea, al drq, ca sunt si eu batraioara, ma lua la per pulis....toti agaricii se trag de sireturi cu mine...cand am facut 30 de ani, ce bucuroasa eram ca ma intreba lumea in ratb, doamna, coborati la prima...Eu sunt o doamna, ce plm...vin toti aia micii, sa ma ia poola....eu cred ca isi imagineaza ca fut d'alea tinere, saracutii de ei...de foame...haoliooo

Postat

in poola goala l-am zburat...aviz amatorilor...zic, ba, prostule, ai plecat si cu coitzele umflate...el venise la kakatu' meu din cur, nu a venit la petalutza...ea il astepta, era umeda toata, si el, ca balalau'...

Postat

eu stiu ca ati mai dat si de kakat in cur...stiu eu...a venit un om si a zis, cica, hai sa facem si la cur, ca te-am simtit prin peretii vaginului ca nu ai kakat in cur...si p'ala l-am dat drq...se facea ca uita se dea banii...zic, scoate, ba, ca stiu ca ai venit la mine ca nu ai bani de babele tale...al drq de scartzar

Postat

venea la pomana...numai inspre dimineata venea, al drq, cand nu ii mai rsp alea ale lui la tel...ce jegos, nu a dat o data o cafea in plus...eu stiu cum gandesc ei acum...cum gandeste, nu ce zice....m-am specializat in minti perverse de motanei...eewww...nu asta era scopul si durata vizitei, dar, in fine....m-am haladit acuma....naspa ca mi s-a facut scarba de ei....poate o sa imi treaca si faza asta, motanei....cum se duc ei si isi baga poolile pe toate locatiile....nu stiu, inainte nu ma gandeam la chestia asta

Postat

duminica vin aia de nu le rsp babele lor, ca alea sunt libere...eewww...sa-i vezi ce plang si ma compara, ca eu nu sunt ca alea...care alea, ba?...fi-v-ar babele de ras, ca imi vine sa ma duc peste ele...akea de se ling ei cu ele la cur....eeewww

Postat

cre' ca ii fac alea de comanda, cand ii vad asa prosti...ia, uite, ma frate, alea se distreaza, bine, mersi, in liber, si io ma chinui cu prostii lor

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tot o 'CRISTINA" este si asta.... 

Este ff posibil ca in vre-o limba de pe glob CRISTINA sa se traduca "MARE INGHITITOARE DE POOLE"...

post-18980-0-57821700-1549263261_thumb.jpg

post-18980-0-94402500-1549263314_thumb.jpgpost-18980-0-11638700-1549263337_thumb.jpg

Postat

ea are fatza de curva...macar, e...sunt fete normale care ne imita pe noi, au preluat de la noi stilul de a se imbraca si comporta, nu stiu de ce, li se pare ca e cool sa arati ca o panarama. 

Postat

eu nu ma uit la femeile din breasla mea, ce ma intereseaza pe mine?...nu stiu de ce am pus-o p'asta...mi se pare ca arata perfect pt acest domeniu...asa vor astia, bombe tiribombe...

Postat

pana nu ii vad sufletu', eu nu am ce parere sa-mi dau...mie nu are ce sa mi se scoale cand ma uit la ea...voi ce faceti acuma, v-o dati pe labutza la poza ei?...ma, motaneilor, ma, si fata aia ce mai mananca?...

Postat

prostu' inventeaza etimologii, acuma...cristina vine de la crestin...din greaca, hristos, uns, miruit....cred...stai asa, sa ma verific. Tu arunci aiurea, si pe considerentul ca lumea ia de bun ce zici, ca ai facut tu cursuri de poola in pzd...ce drq ai invatat pe la scolile alea?..te-ai dus bou, te-ai intors waka

Postat

tu iti bati joc de orice, mai, nu ai nici un dz...ti-am zis ca mie mi-ai provocat scarba de mult, ura si scarba, de cand te-am auzit vorbind despre persoanele cu dizabilitati...si nu te-au mai inmuiat disciplinele alea, sociologia, psihologia...ce va invata aia acolo, ma si sperii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...