Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator onlyme20
Reputație: 0
Postat
"Matura, 42, piata romana

Valabil din 16.05.2018 17:56:00 
Repostat automat
Descriere

...ce mi se facuse de motan cand mi-a dat casierul restul intr-un magazin...sa se urce petalutza pe baiatul ala, si mai multe nu...ho, disperato, ca nu ti-a dat tie....ea daca vede un baiat ca scoate niste bani, zice ca-i plateste ei biletul de intrare...lacoma, frate, n-am mai pomenit "

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator
Postat

e o drogata si nu mai are toate tiglele pe casa. o sa va strice seara daca va duceti.

• Like 2
Vizitator onlyme20
Postat

e o drogata si nu mai are toate tiglele pe casa. o sa va strice seara daca va duceti.

pare a fi o experienta funny  ...chiar am uitat sa ma duc ca eram si la romana azi 

drogata ..?betiva sau.. drogata drogata injectata? :thinking

Vizitator
Postat

pare a fi o experienta funny  ...chiar am uitat sa ma duc ca eram si la romana azi 

drogata ..?betiva sau.. drogata drogata injectata? :thinking

asta au indicat cei care au vizitat-o. eu eram pregatit, ca altfel nu bateam drum pana acolo. problema-i ca nu a raspuns ea, dar la ce mesaje imi trimitea, alea numai de om intreg la minte nu erau.

daca vrei sa te simti bine, te duci la una mai de "doamne-ajuta". eu obisnuiesc sa mai merg si pe la nebune, fiindca e caterinca daca stii sa le tii din scurt. la unele ma duceam si stateam toata noaptea pe 100 de lei, luam acolo 2 sticle de ceva, 2 buckets din alea de la kfc si rapandulele ziceau ca l-au vazut pe Dumnezeu. Vb aici de fetele care-s non-stop, cu iubi care trece sa le intrebe de sanatate, ia pachetu cu tigari si le lasa un happy meal.

Vizitator
Postat

hai ca am duc acuma peste nebuna, poate am noroc si ma primeste!

s-asa aveam treaba pe la coloane. vin si dau raportu cand ma intorc.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

hai ca am duc acuma peste nebuna, poate am noroc si ma primeste!

s-asa aveam treaba pe la coloane. vin si dau raportu cand ma intorc.

o noua recenzie marca "ai de plm" ? :))

Vizitator
Postat

o noua recenzie marca "ai de plm" ? :))

mi-a raspuns cand am plecat de acasa. mi-a zis sa nu ma grabesc, ca pot sa vin cand vreau eu, ca ea ma asteapta. =))

ajuns in zona, nu a mai raspuns... cum dracu au astea clienti, ca eu cat m-am invartit pe acolo am tot sunat, pret de vreo ora, dar nimic. ii place in schimb sa dea tot felul de bezele in mesaje. fac eu la un fel, ca doar nu las OZN-ul asta sa dispara de pe radar. il expunem in muzeu, ce plm. muzeu = forum, ca sa nu inteleaga lumea altceva.

• Oras:Bucuresti
Postat

mi-a raspuns cand am plecat de acasa. mi-a zis sa nu ma grabesc, ca pot sa vin cand vreau eu, ca ea ma asteapta. =))

ajuns in zona, nu a mai raspuns... cum dracu au astea clienti, ca eu cat m-am invartit pe acolo am tot sunat, pret de vreo ora, dar nimic. ii place in schimb sa dea tot felul de bezele in mesaje. fac eu la un fel, ca doar nu las OZN-ul asta sa dispara de pe radar. il expunem in muzeu, ce plm. muzeu = forum, ca sa nu inteleaga lumea altceva.

Urasc genul asta de zdrente care numai raspund la telefon. Asta e un tic al zdrentelor tepare.

• Like 1
Postat

Urasc genul asta de zdrente care numai raspund la telefon. Asta e un tic al zdrentelor tepare.

bre, n-a fost sa fie...mai bine...zdreanta esti dumneata, mai rau ca mine, drq...eu cer bani ca sa ma fut, tu dai, fraiere. Cu ce esti mai tare ca mine?...De cand si pana cand se scrie "nu mai rsp la tel", "numai rsp la tel"..."numai" se scrie legat doar cand se poate inlocui cu "doar, decat"...mai prost ca mine, las-o drq...vreau oameni inteligenti, ma tampesc si eu pe langa voi

• Like 2
Vizitator
Postat

cioflicel e la panou in permanenta :*

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Voi nu v-ati dat seama ca doar ii place sa faca misto de voi, sa va puna pe drumuri? Are deja o clientela formata si cu restul doar se distreaza pentru ca asa are chef sau ii lipseste o doaga!

Postat

Voi nu v-ati dat seama ca doar ii place sa faca misto de voi, sa va puna pe drumuri? Are deja o clientela formata si cu restul doar se distreaza pentru ca asa are chef sau ii lipseste o doaga!

Posibil sa ai dreptate! Nu inteleg de ce ar face asta...plm o satisface sa faca misto de oameni? Nu se gandeste ca o asteapta unu candva undeva si ii rupe capatana?? Are peste :))??? E bazata ? Mai bine si ar lua un psihiatru ca e mai indicat.

Cel mai nasol e sa bati drumul prin aglomeratie si cand ajungi la destinatie sa suni sa suni sa suni pana se lungeste masina. Plm...clientul e plin de spume si pe ea o doare-n cur.

• Like 1
Vizitator
Postat

dau si eu copy paste la treaba asta:

Tovarăşi, aşezaţi-vă liniştiţi la locurile voastre! 

Nu vreau sa intru in detalii, dar e de rau. E putin spus ca doamna-i plina de surprize.

Postat

Nu v-ati gasit in alta parte, sau cum? Eu de unde sa stiu care vine si care nu? Nu merita nimeni asteptat. Nimeni. Asa e aici, cum se nimereste...cine zice ca va asteapta zice ca asta vreti voi sa auziti. Raspunderea mea fata de el e cat e la mine pe locatie. Atat. Cum ajunge, cand ajunge, nu mai e treaba mea. Atunci n-aveai bani pe dumneata, de-aia nu ti-a convenit ca n-am mai raspuns. Daca are 60 de lei toti banii, unde drq sa se mai duca? Vine la mine, la ieftin. ia uite, ai drq, pomanagii drq, ma mai iau si la bataie ca nu le raspund acuma.

Postat

Cand e prin zona face o escala si la mine. Noi de ce credeti ca ne trecem zonele? am pretentia sa vina de la Cluj special pt mine, sau cum? Astia sunt atat de disperati sa futa ca sunt in stare sa ne dea si-n cap daca nu mai putem sa-i primim

Postat

nu va dati seama ca in felul asta instigati la violenta, nu sunteti zdraveni?..Si-asa ne urasc oamenii...ce mare rau ii fac eu aluia care nu mai ajunge?...de zici ca am vreo satisfactie, am ceva de castigat?

Postat

usurel, fratilor....eu am zis ceva cand a zis vreunu' ca vine si am stat sa-l astept, de i-am dat si pe altii la o parte?...L'a durut p'ala ca am pierdut io bani...nu s-a obosit macar sa dea si el un msj ca nu mai vine, cat dura, 3 sec?...n-am mai zis nmk, poate si-a dat sufletu' pe drum, drq sa-l ia

Postat

ei se vad numai pe ei...cum sa nu ii para rau aleia cand vede ca a pierdut client?...era bine sa ne sincronizam intotdeauna...dar, uite ca nu merge

Postat

dv, oricum, cred ca v-ati dat seama ca nu sunteti pe profilul meu de client..Am zis...atitudinea dv, sa stau cu frica, ce naiba?....asta e, noi suntem curve si ei sunt cei mai cuminti. La ce sa fi venit pe locatie, sa iasa tambalau? bine ca suntem fleoartze si tot vin ei pe capul nostru. Nu mai veniti, mai, daca vreti sa nu mai existam. Noi nu putem sa renuntam, avem nevoie de bani. Mie imi si place sa cunosc oameni, unde as mai fi avut ocazia?...si cu ce ii atrageam sa vina, nu trb sa le dau sex? Sta un barbat lg o femeie daca nu-i da sex?

Vizitator
Postat

sa inteleg ca mai vrei o vizita ?

Vizitator
Postat

pai aia-i si problema ca nu o viziteaza nimeni. eu am incercat de cateva ori, dar statea un baiat aprope de intersectie, langa colt.

am zis ca poate nu-s eu genul ei. am vent si in trening, costum, casual. cu freza facuta la salon, fara freza, fara par. Nu a mers de nici un fel. Daca femeia-i nebuna, probabil ca primeste din astia mai plapanzi, ca pe aia poate sa-i puna ea la zid.

m-am exprimat eu putin gresit, ideea era daca mai vrea vreo vizita, fiindca cu un asemenea comportament, chiar o sa moara de foame.

saraca...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...