cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 sa nu vorbesc, sa nu cumva sa ma simt bine...ei asa sunt
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 cum sa incerci sa ma convingi sa sper ca ar veni cineva la mine?...nu a venit nimeni, niciodata. Se mirau ca cer bani, cum, adica, vrei bani?...asa faceau...dupa ce am stabilit conventia de la tel, pret, servicii, etc...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 anuntul cu baiatul care nu avea ce sa manance si decupa poze cu pizza din revista si manca pozele...si le punea pe o farfurioara, cu furculita, cutit, tot tacamul...Nu l-a postat nimeni pe aici?...a fost dat prin noiembrie, nu mai stiu
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 inainte asteptam sa imi dea ei bani....nu dadea nimeni...dup'aia, asteptam sa vad daca scoate ceva, dar nu ma mai apucam de treaba...tot asa, ma jigneau, nu scoteau nici un ban, dar aveau pretentia sa fie suptzi de pooli...cum ai facut tu, ca ce de bine imi vrei tu....ma chinuiam sa ii dau afara...acuma le zic, da-i drq, nu mai imi e rusine...Am pierdut destul timp sa vad daca vrea cineva sa imi dea mie bani. Nu vrea nimeni
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 e naspa aici, nu sunt discutii interesante...eu ma plicti
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei vin in scarba...nu stiati ca ei simt uneori nevoia sa futa in scarba?...nici eu nu stiam...cu ce sa ii atrag, hai, vino sa futi in scarba?...vin ei singuri, da-i drq....si cum, au babele topice deschise si spun motaneii ca se duc la ele?...lor le e rusine sa recunoasca ca fut babe, nu spun nimanui, eventual, tot unei femei batrane, ca mine
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 isi arata babele tzatzele pe watzapp?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu nu cred...babele nu lucreaza asa
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 noi asteptam sa ramana ei fara bani, atat... sunt si babe elegante, pe preturi mari, despre alea nu stiu
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si eu credeam inainte, tot asa, ca poate exista cineva care ar vrea sa-mi dea si mie niste bani...acuma, nu mai cred.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei le dau la femeile alea...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu trb sa le dau in cap ca sa imi dea si mie saizeci de lei...asta e...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu muncesc mai mult...trb sa il fac sa mai si vina....multi nu voiau sa imi dea nimic de la inceput...cu ce frica stateam, multi nu dadeau, ca ziceau ca nu mai vin. dup'aia, iar veneau, normal, cand nu mai aveau bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 da-i drq...si eu sa stau sa ma rog de ei sa vina?...ce bine imi vor ei mie?...ei vin cand nu le mai rsp alea la tel
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si aia care trb sa tragi de ei ca sa vina pe locatie, sunt cei mai ai drq...ca ei nici nu voiau, din start, nu te gandesti?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 Din toate discutiile astea am dedus doar ca la tine numarul e 60 lei si faci sex total.Corect?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu nu mai intru aici, ma plictisesc....eu nu am stiut ca ele intra aici ca sa isi agate clienti, eu am crezut ca sunt discutii interesante despre acest domeniu
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Din toate discutiile astea am dedus doar ca la tine numarul e 60 lei si faci sex total.Corect?ia, uite, saracia, cum ciuleste urechile la ieftin....Al drq, tu te duci si le dai milioane la alea, ce drq cauti aici?....Trb sa ma rog de tine sa nu mai intri la mine??
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Ai ramas fara bani, le-ai dat banii la alea?....Lasati-ma drq de boschetari jegosi
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 nu mai vreau nimic, pooli in cur de la boschetari, ce drq sa vreau?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ai vazut, boschetaru' drq, a facut recenzie pt 60 de lei...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ala e client?...eu l-am bagat la mine in casa, de unde dreq sa stiu ca e un sarac?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 ia, uite, saracia, cum ciuleste urechile la ieftin....Al drq, tu te duci si le dai milioane la alea, ce drq cauti aici?....Trb sa ma rog de tine sa nu mai intri la mine??Intru unde vreau si fut ce vreau...Chiar si mature😂
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Din toate discutiile astea am dedus doar ca la tine numarul e 60 lei si faci sex total.Corect?ba, nu mai intra aici, jegosule...ai zis ca mie nu imi dai nimic, la ce mai intri?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Intru unde vreau si fut ce vreau...Chiar si maturecum se baneaza jegosii, de unde?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum