Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

cum sa incerci sa ma convingi sa sper ca ar veni cineva la mine?...nu a venit nimeni, niciodata. Se mirau ca cer bani, cum, adica, vrei bani?...asa faceau...dupa ce am stabilit conventia de la tel, pret, servicii, etc...

Postat

anuntul cu baiatul care nu avea ce sa manance si decupa poze cu pizza din revista si manca pozele...si le punea pe o farfurioara, cu furculita, cutit, tot tacamul...Nu l-a postat nimeni pe aici?...a fost dat prin noiembrie, nu mai stiu

Postat

inainte asteptam sa imi dea ei bani....nu dadea nimeni...dup'aia, asteptam sa vad daca scoate ceva, dar nu ma mai apucam de treaba...tot asa, ma jigneau, nu scoteau nici un ban, dar aveau pretentia sa fie suptzi de pooli...cum ai facut tu, ca ce de bine imi vrei tu....ma chinuiam sa ii dau afara...acuma le zic, da-i drq, nu mai imi e rusine...Am pierdut destul timp sa vad daca vrea cineva sa imi dea mie bani. Nu vrea nimeni

Postat

ei vin in scarba...nu stiati ca ei simt uneori nevoia sa futa in scarba?...nici eu nu stiam...cu ce sa ii atrag, hai, vino sa futi in scarba?...vin ei singuri, da-i drq....si cum, au babele topice deschise si spun motaneii ca se duc la ele?...lor le e rusine sa recunoasca ca fut babe, nu spun nimanui, eventual, tot unei femei batrane, ca mine

Postat

eu muncesc mai mult...trb sa il fac sa mai si vina....multi nu voiau sa imi dea nimic de la inceput...cu ce frica stateam, multi nu dadeau, ca ziceau ca nu mai vin. dup'aia, iar veneau, normal, cand nu mai aveau bani

Postat

eu nu mai intru aici, ma plictisesc....eu nu am stiut ca ele intra aici ca sa isi agate clienti, eu am crezut ca sunt discutii interesante despre acest domeniu

Postat

Din toate discutiile astea am dedus doar ca la tine numarul e 60 lei si faci sex total.Corect?

ia, uite, saracia, cum ciuleste urechile la ieftin....Al drq, tu te duci si le dai milioane la alea, ce drq cauti aici?....Trb sa ma rog de tine sa nu mai intri la mine??

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ia, uite, saracia, cum ciuleste urechile la ieftin....Al drq, tu te duci si le dai milioane la alea, ce drq cauti aici?....Trb sa ma rog de tine sa nu mai intri la mine??

Intru unde vreau si fut ce vreau...

Chiar si mature😂

Postat

Din toate discutiile astea am dedus doar ca la tine numarul e 60 lei si faci sex total.Corect?

ba, nu mai intra aici, jegosule...ai zis ca mie nu imi dai nimic, la ce mai intri?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...