cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Bashitu' drq, venea repede la pomana.....cioara drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 christiano....manelist jegos....marsh in mortii tai la babele tale...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 vine maine el, da....vii pe mortii ma-tii, bashitule...ai zis asa ca ti-am atras atentia, ca ai facut o gafa...bashitzi care nu vor sa-mi dea nici un ban....si, atunci, ce drq mai vorbesc ei?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 are standarde inalte, el....isi baga poola in kakat de babe si are standarde inalte....da, ma, nu stiati?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ce drq ai comentat tu atata, ti-ai dat cu parerea, jegosule....mii de postari....scarba drq, ce ai tot vorbit, cum ti-ai bagat poola in kakatu' la femeile alea?....du-te, ba, drq, de bashit
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 asa vor astia, sa ne impinga kakatul inapoi in cur, si ne dau bani pt asta...ce fantezie e asta? de ce isi baga ei poolile alea, nu mai avem voie sa ne kakam?...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 jegosilor, e urat cu voi...eu am crezut ca o sa fie ca lumea....urat, nu e nici o distractie...jegosi care nu au unde sa-si bage poolile..
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 o sa-mi bage si poola in ochi, pana la urma....jegosi, cauta babe sa futa babe in cur, trei milioane le da la alea
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 era secretul nostru...Mwie_Multa ala a dat cu goarna la toata lumea, acuma....oamenii, cand le frige buza, sunt dispusi sa accepte multe...eu, pe ei, si ei pe mine
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ia, uitele si p'alea...woman on top of another woman...ce urat le sta...da' ce ii atarna aia roz de la petalutza?...e un vibrator care intra tot inauntru, si are atza sa tragi, ca un o.b., sau cum?...nu stiti nici voi, prostilor?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ele sunt actrite...play-role, d'alea...pai, nu e bine ca sta cu ala mereu inauntru, dilatata....sau ce drq e ala?...se imbolnavesc asa
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 sta cu o poola mereu inauntru, sau ce e ala roz?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 analul ala e de la gay, ca tare drag imi e si de aia...ei isi imagineaza ca sunt pisicutze si au petalutza...ei au si orgasm la penetrare in cur, ca le atinge prostata, considerata punctul G la barbati...da' la noi, ce drq e?...in loc sa-mi vina un barbat sa ma futa, vine un gay, la cur...altfel, nu vine sa ma futa...mie mi-e scarba daca nu il vad barbat...de-aia vin la babe, aia care nu sunt barbati....ei nu se descurca cu femei ca lumea, se bazeaza pe babe, ca stiu ele cum sa ii futa. Doamne fereste, toate scarbele...se apucase unu' sa imi zica, ca ce-i place lui sa il futa femeile, ii bagau in cur de toate alea...ba, frate, da' barbati nu mai sunt pe lumea asta?...numai jegosi, ei veneau la pomana, ca in alta parte babele le cereau bani in plus pt cur, pt draci, ce drq mai faceau ei...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 m-au zapacit cu babele lor....da' la mine, cand drq o sa vina cineva?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei veneau sa planga ca nu-i mai primesc babele lor, ca nu le mai rsp la tel....scarbele drq.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu stau sa astept sa le mai moara din babe, sa mai prind si eu ceva?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 dati-va drq cu babele voastre, scarbosi mai sunteti, fratilor. Cica, sa mai astept si eu nerabdatoare un client...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 sa dea dracii sa mai vina vreunul sa-mi zica de mortaciunile lui, ca dracii il gaseste....i-am lasat destul sa planga de babele lor, da-i in mortii lor...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei vorbesc ca nebunii aia, drq sa-i ia....nu am invatat nimic de la nimeni...numai jeguri...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si pe la telefoane....vai, i-au plecat babele din oras, ce mai fute el?...pe ma-sa impaiata, pe cine mai fute?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 de ce oare sa zica ei toti asa, despre alea ale lor?...sunt prosti, debili mintali...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ei nu se vad ca sunt prosti?....jegosii drq, cand nu au bani, isi aduc aminte de mine....sa n-aveti bani in viata voastra, lua-v-ar dracii
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si alea de pe strada cer mai mult ca mine...alea nu stau sa le asculte porcariile din capatzanile lor, alea sunt de o mie de ori mai castigate...cand e cu poola batz, mortii lui, spune tot ce are in capatzana, ca e si creierul excitat. De ce agentelor din serviciile secrete li se cere sa joace si rol de prostituate? ca, atunci, fraierul spune tot, si ce a facut, si ce nu a facut. Dar pe mine de ce sa ma intereseze, bre, aveti ceva la cap? ai drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si mai e ceva...el zice de alea ca sa se asigure ca nu ii fac si eu la fel, ca alea l-au futut in cur si i-au luat banbii si i-a parut rau dup'aia.....le e frica, ei stiu ca sunt intr-o stare vulnerabila atunci...pai, asta vor, sa fie prostiti de femei, pe alea le apreciaza ei..
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 drq sa-i ia...la mine, toata vrajeala, tot ei o fac....da-i drq, vin la mine cand nu au bani, sa munceasca, da-i drq
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum