cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 eu de-aia ii si las sa zica de alea, ca el termina cu gandul la alea...trb sa invat eu sa nu ii mai aud, da-i drq cu vorbeala lor...numai porcarii am invat de la ei, ceva ca lumea, nimic...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 numai jegosi....pt ei o fi ceva interesant, pt mine nu e...ca s-a dus el si si-a bagat poola in pzd aleia, si ce zicea aia, si drq sa-i ia...ca l-a dat aia afara, ca i-a luat banii....da, ma, bine, acelasi, acelasi lucru...bleah...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 asta trebuia sa le spuna prietenilor lui...le spune si alora, dar la aia se da tare, nu spune si ce nu i-a convenit...imi zice mie...bv...eu sunt condica de reclamatii...da', scrieti, drq, aici, ce nu va convine, si gata
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ba, tu dormi pe situl asta?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 asta e peshte, christiano...da...sau o fi un om cu handicap, obsedat sexual
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 zii, ba, ce invarti p'aici?...suji si tu poola?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 e pe mine acuma, pe alta pagina, nu vede ca ii scriu....invata pe de rost tot ce am scris....eewww....cine stie ce nebun o fi si asta...de-acum incolo o sa intre pe vizitator...sa nu mai intre deloc el...cum sa fac eu sa nu ma mai panichez cand vad un astfel de comportament la cate unii...e peshte...ati vazut cum zicea sa ma promovez?...asa le pune pe femeile lui
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 asta e peshte, christiano...da...sau o fi un om cu handicap, obsedat sexual10poola mea de senila
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 suna tel....daca e el, motanei?....mi-e frica, mi-e frica, mai bine nu rsp
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 nu cred ca esti tu....ce sa-i zic, spune rpd
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 tu erai? da-l in slbz, era libidinos
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 hai sa vbm in privat, sa nu mai ne vada nimeni, ok? de ce intri pe mine?...nu ai alta preocupare?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 vrei sa stai cu mine, cand rsp la tel?...vrei?...sa nu mai imi fie frica de ei...intram pe skype, ca sa-i auzi si tu...si ma inveti tu ce sa le zic...zii, te bagi? altfel, de ce naibii intri aici?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 o, doamne, parca a tras cnv de usa...zii si tu ceva, stai ca mutu' ala...sugi poola, cf?...te-ai uitat pe mine, nici nu mai esti
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 stop playing games with my mind...asa fac ei, vezi?...ca tine...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 a iesit baiatul ala...de ce m-a facut senila?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 sa nu mai intre el aici, ce trb are el? sa se duca la femeile lui
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 mwila ala nu mai intra...o fi crapat de tot....nu am eu norocul asta
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 si-a bagat unghia in gat pt aia 60 de lei...al naibii, credea ca eu nu il vad ca a venit de foame....trecuse o ora, voia si in cur, ca petalutza nu il mai primea, ea s-a lamurit repede ce poama e....si el ce scosese pana atunci, 60 de lei?...al drq...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 milog...Mwie_Multa...Milogeala_Multa
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 hotmilfbitch....asta e femeia aia cu tatuaje...pai, nu prea i se potriveste nickul...si-a pus si ea asa, na...ca sa fie...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 ce silicoane si-a pus si fata aia....cred ca o dor, nu se mangaie deloc pe ele....sunt prea umflate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum