Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

eu de-aia ii si las sa zica de alea, ca el termina cu gandul la alea...trb sa invat eu sa nu ii mai aud, da-i drq cu vorbeala lor...numai porcarii am invat de la ei, ceva ca lumea, nimic...

Postat

numai jegosi....pt ei o fi ceva interesant, pt mine nu e...ca s-a dus el si si-a bagat poola in pzd aleia, si ce zicea aia, si drq sa-i ia...ca l-a dat aia afara, ca i-a luat banii....da, ma, bine, acelasi, acelasi lucru...bleah...

Postat

asta trebuia sa le spuna prietenilor lui...le spune si alora, dar la aia se da tare, nu spune si ce nu i-a convenit...imi zice mie...bv...eu sunt condica de reclamatii...da', scrieti, drq, aici, ce nu va convine, si gata

Postat

e pe mine acuma, pe alta pagina, nu vede ca ii scriu....invata pe de rost tot ce am scris....eewww....cine stie ce nebun o fi si asta...de-acum incolo o sa intre pe vizitator...sa nu mai intre deloc el...cum sa fac eu sa nu ma mai panichez cand vad un astfel de comportament la cate unii...e peshte...ati vazut cum zicea sa ma promovez?...asa le pune pe femeile lui

Postat

vrei sa stai cu mine, cand rsp la tel?...vrei?...sa nu mai imi fie frica de ei...intram pe skype, ca sa-i auzi si tu...si ma inveti tu ce sa le zic...zii, te bagi? altfel, de ce naibii intri aici?

Postat

si-a bagat unghia in gat pt aia 60 de lei...al naibii, credea ca eu nu il vad ca a venit de foame....trecuse o ora, voia si in cur, ca petalutza nu il mai primea, ea s-a lamurit repede ce poama e....si el ce scosese pana atunci, 60 de lei?...al drq...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...