Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

da, ma, de la scaraotzky mi se trage....nu il stiti voi, nici nu va doresc...dracu' pe pamant....ba, da-l drq, ca nu e drq atat de negru....asa tot am sperat-o si eu...e, motanei, e...e negru' in cerul gurii...am vazut eu...e psihopat din'ala...sociopat, drq sa-l ia...inteligent....hmmm...chiar sa nu greseasca el niciodata?...nu la mine, ca nu pot eu sa ma pun cu el...zic asa, pe unde se mai duce el...poate a gresit-o, cine stie...momentan nu exista in realitate...e doar in capul meu...poate nici nu mai traieste....e in capul meu ca mi-a umblat la minte....stiu eu...din visekle alea....pe alea nu putem sa ne impunem sa le controlam, motanei...pfff...cred ca trb sa ma duc la un psiholog...pai, eu nu am incredere in oamenii aia....ii doare p'aia de sarsaila al meu...

Postat

hai, da-l drq, hai...o fi murit...asa a facut mereu....ma lasa, iar ma ia, iar ma lasa, iar ma ia...mda...voi ati patit-o cu din'astia?...e nebun de-a binelea....ba, da' nu l-a vazut nimeni pana acum? cum, merge, asa, pe strada?...pericol public...se miorlaie, se gudura, si, odata il apuca...mda...hai, da-l naibii, am zis de el, ca cred ca de-aia sunt eu asa, acuma...se rasfrange si asupra voastra....pai, nu e bine...dar, eu nu ma gandesc la ala cand ma apuca...ma raportez la ceea ce a facut el, de-aia zic si de voi, daca o sa faceti la fel...baietii astia sunt de treaba, merita ei sa le fac asa ceva? ei vin la petalutza, sa o rezolve pe petalutza, si eu...ce naiba am?...poate e bine ca am scris aici, sa mi se faca rusine, sa nu mai se ajunga la asa ceva....mi-a intrat diavolul in suflet....cred ca, unde, am si facut sex cu ala...eewww...ce facem noi, motanei, nu e chiar degeaba, cum ziceti voi....chemistry...daca nici la aia, la videochat, nu e chiar nimic, dar la noi...la aia e la nivel mental....se implica si acolo, senzatii, emotii, mai multe trairi....doar nu erau oamenii aia prosti sa le dea banii degeaba femeilor alora...asa, statea si si-o dadea pe laba la filme, gratis...nu e, e viata si acolo, e in timp real, interactiv...virtual reality...e realitate, alta dimensiune, nu stiu...poate nu e inca pregatit creierul nostru sa perceapa asa ceva, se creeaza noi sinapse pt ceea ce o sa constituie omul din viitor....nu stiu ce o sa mai apucam noi...off, nu vreau sa va sperii....lasa, ca noi avem noua vieti, motanei...altii, nu o mai au nici p'asta...si eu ma uit la mine de multe ori....mama, sunt in viata, frate, nu-mi vine sa cred...mda...ati vazut voi dracushor mort?...pisicutza neagra, pana si in cerul gurii...ba, da' sa nu mai tip la clienti....cum?, ajutati-ma, ma, si pe mine....serios, ca imi pare rau...alta metoda, atitudine, chiar nu gaseam?...de la panica aia, eeewww....paranoica, auzi....eeewww

Postat

Cred ca iti trebuie ceva tare..

De baut ma refer

cf, tu....nu ma mai supara, pls...ce dragutz esti...de unde stii ca lu' petalutza nu ii plac poolile tari?...de-aia zice sa si vorbesc, ca sa i se mai inmoaie motanelului coditza...semi, cat sa intre, asa vrea ea....toate petalutzele vor asa, nu prea stie nimeni, moshulicii stiu, atat....o sa ajungeti si voi batraiori, motanei, o sa vedeti, o sa va aduceti aminte ce v-am zis acum...semi, intre moale si tare, daca e prea dura, devine dureroasa, normal...daca nu e chiar atat de rigida, se pliaza mai bine pe peretii vaginului, maseaza mai multi senzori ai placerii...mda...petalutza deja incepe sa reactioneze, s-a imbujorat toata, ca stie ca vbm despre ea

Postat

zi-lumina?...mi-ar parea rau daca esti un baiat cu dizabilitati...m-am mai dus la deplasare la persoane imobilizate la pat....ma, cum se vedea de la mine, parca nu era asa rau...parca nu avea nici o grija, altii alearga, de drracii ii gasesc

Postat

ai iesit...si, totusi, banui ca ma vezi ce mai scriu, in timp real...pt ca te intorceai ieri, si iar scriai....ai mai multe ferestre deschise, cu mai multe pisicutze

• Oras:Bucuresti
Postat

UratoOOoo, la varsta ta, creEEerul tau din cap, mai face sinapse?..

Cine te citeste...te crede...si vrea sa vada... TE BAGI SA STAI LA O AUTOPSIE??..

Postat

De ce rsti borfeta mincinoasa...

site-ul acesta nu l-ai descoperit tu... Despre acest site ti-am spus eu ca iti face unul reclama aici...so ti-am dat si adresa web...si tot!..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...