cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Ce ma enerveaza aia care nu vor sa inteleaga...iar, iar stress...da', pana cand?... Cum, ma, intra si se stramba si zice ca arat mai in varsta decat varsta pe care o declar...in conditii normale, l-as fi dat afara...Bine, ma, nu-ti convine, nu mai facem nimic. Dar omu' ala arata naspa rau, si mie mi-a fost rusine sa mai zic ceva, sa nu creada ca de-aia nu mai vreau...De cate ori venea, iar maraia ceva....pana la urma, i-am zis, iar m-a lasat, iar m-a luat....iar i-am zis....Pai, ce plm, pe el nu il mai primeste nimeni pe nicaieri, sau ce drq face el pe unde se duce, si trb sa trag eu?...Mai, da-i drq, ca jegosi mai sunt, frate... Dupa ce ca m-am futut de jena cu el, nici nu mai scap acuma....macar minim de respect, sa ma lase sa uit. da-i drq, sa moara toti, da-i drq....ramanem doar noi, motanei, aia care o sa fiti in viitor, aia care au mai fost, sa ma lase naibii in pace. De unu' singur imi pare rau ca l-am repezit...M-am repezit ca proasta, de l-am repezit...Elegant si vorbea multe si ca lumea, ca sotul meu...nu stiu ce mi s-a parut mie si la ala, dar ala a inteles din prima, nu ca voi, hartzuitori...Era trecut Englishman, cand voia Petalutza sa ii trec in agenda pe motanei...Acuma nu mai vrea, sa nu mai stie ea cine vine, sa il ia de nou...asa vrea ea, na...cum vrea ea, ca, altfel, nu am cu cine sa ma inteleg
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Ai vazut cum trav mustele la cacat proaspat... Asa atargi tu milogii la tine...Vin si vor sa te penetreze toti bolnavii incurabili... ca esti doar o batrana servitoate, sclava la 60 de lei!..Ba, tu esti beat?....scrie, naibii, si tu, mai ca lumea...dupa ce ca sunt astia prosti, tu ce exemplu le dai?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Parca ai trecut si tu pe aici...ce te tot invarti pe topicul meu, doar nu vrei iar sa vii..
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 vedeti ce prost e omu' asta, motanei?....da...sa imi bat eu capul cu toti retarzii..,.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 de ce ti-a pus nickul ala?...de lacom ce esti...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Care-i povestea nickului tau? De ce te cheama asa, si nu altfel?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Cum, "multsimulta"? esti hermafrodit?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 si pusicutza, si motanel, jumate, jumate....sau transexual, pusicutza in trup de motanel...ce e cu tine, zii-ne si noua...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 transsexual, cu doi "ss", parca...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 ati vazut-o pe rusoaica aia cu pisicul ei?....n-are trb, se distreaza, nu se plictiseste...cred ca nebunii aia de la videochat i-au cerut si animal sex...e cam naspa sa-ti dea un pisoi real limbutze, ei au limba ca un smirghel, aspra, aspra, ca sa nu inghita fire de par cand se ling pe blanita... cand eram tanara, circula o gluma, sa atarni de lustra un picurator cu lapte si sa iti asezi petalutza sub picurator...motanul vine sa bea laptic si da si limbutze, in acelasi timp...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Ai vazut cum trav mustele la cacat proaspat... Asa atargi tu milogii la tine...Vin si vor sa te penetreze toti bolnavii incurabili... ca esti doar o batrana servitoate, sclava la 60 de lei!..nu vin sa futa, vin de foame....era bine daca veneau sa futa....ei vin de foame, cum ai venit tu...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 de foame, cand nu au bani sa se duca in alta parte...tu de unde crezi ca as fi stiut eu?...de la ei
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 ai vazut cum vin, in scarba, cum o fi....se stramba, nu le convine....da-i drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 vine la 6 dimineata, cand nu-i mai rsp nimeni, sta o ora pe afara, intra ca bou' ala, nu scoate nici 60 de lei, scarbele drq....cum, poti, ma, sa te duci asa la cineva?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 ma ameninta ca sa-i dau banii, ca el nu a terminat. Pai, cum drq sa mai termine, daca el a venit in scarba?....De ce a mai venit?...zicetti, ba, boilor. N-are somn la ora aia?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 prin faptul ca nu face nici un gest sa scoata ceva, el prin asta arata ca nu ii convine. Al drq de saracu' drq, am vreo obligatie fatza de toate saraciile, sa le sug poolile....sunt scarbosi. Punct...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 banii se dau pt mwie, nu pt finalizare....daca vine drogat si nu mai termina, inseamna ca nu mai trb sa dea bani? Scarba drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 sa se duca la mandrele lui...alea cereau doua bulioane, si fraierul nu avea...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 voia sa futa si la cur....al drq, cu 60 de lei ai lui....scarba drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 am dat eu oameni grei afara, care dadeau bani ca lumea, dar milogi...Milogii sa stea in mortii lor acasa. Eu nu am bani, stau drq acasa, ca sunt o proasta si nu am bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 si jegul ala si-a luat din bani inapoi acum vreo doi ani....a platit o ora si dupa prima fin a zis ca vrea sa plece...zic, bine, ma, da' nu mai vii.....eeeii, nu mai vine...Cand m-a vazut ca i-am dat jumate din bani, cum drq sa nu mai vina saracia la pomana...scarba drq...Da' cand o sa moara oamenii astia, cand?...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Sa moara...i-as aduna pe toti pe locatie si le-as da foc....boooommm...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 ce, ma, e putin 60 de lei?...nu e putin...stiti cat de greu ii scot jegurile astea?...greu, greu...Pai, daca ei de-aia vin, pt ca nu au bani...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 sunt sloboziti, da-i drq....au slbz la cap
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 eu de unde sa stiu, pana m-am prins....cine drq statea sa ii asculte pe ei...ca ma si intereseaza...dup'aia, cand am vazut la majoritatea ca vorbeau despre acelasi subiect....altele, altele, cum era la altele, cum faceau altele... Cand ajung in situatii constrangatoare, oamenii au tendinta sa evadeze cu mintea si sa-si reaminteasca imprejurarile din trecutul lor, in care ei nu s-au simtit constransi sa ajunga...Atunci au ajuns unde si-au dorit ei, nu fortati de imprejurari....nici ceea ce povesteau ei nu era ceva de baza, sigur si acolo mai cosmetizau, se dadeau ei ca ce tari erau ei, cum ar fi vrut ei sa fie, nu ceea ce era in realitate. Ba, da' toti, acelasi tipar de gandire?...inseamna ca nu le convenea prezentul in care erau cu mine...Si eu ce drq sa le mai fac?...anuntul e pt mine, da-i drq pe ei, daca nu ma simt eu bine, spun pas, si gata. Am zis chestia asta de milioane de ori, astia sunt batuti in cap....nu ma simt eu bine, marsh in mortii lui, ca ma si doare pe mine de un ciumpalac... E el pe banu' lui....e pe drq sa-l ia....el e un prost care nu are ce sa futa si ajunge pe la curve....normal ca nu ii convine...sa nu-i convina in viata lui, da-l drq
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum